Despre cei ce n-au auzit de ISUS
Autor: Andrei T  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de carmelimltd in 07/03/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Despre cei ce n-au auzit de ISUS

Ce se va întâmpla cu oamenii din toate timpurile care n-au auzit de ISUS şi n-au crezut în El ? Vor fi ei toţi aruncaţi în iad? Răspunsul este nu. Cei care n-au auzit de Isus dar au trăit o viaţă sfântă, care n-au iubit minciuna, n-au fost beţivi, hoţi, răi, lacomi, curvari, ucigaşi, invidioşi, idolatri, etc, ci au iubit adevărul, au fost oameni drepţi, buni, miloşi, cinstiţi, etc, toţi aceştia şi-au format sufletul bine şi au trăit în spiritul dreptăţii divine, în acelaşi spirit ca şi ISUS, dând dovadă prin faptele lor că au crezut în Isus fără să fi auzit de El, toţi aceştia vor fi primiţi lângă Isus, în împărăţia Sa, în Rai, căci spiritul lor actual este asemănător lui Isus, iar ei se vor bucura de Isus şi vor crede în El acolo în cer, imediat ce vor învia şi li se va povesti ce-a făcut Isus pe pământ, ce învăţături a dat el oamenilor şi ce răspundere I s-a dat Lui de către D-zeu, Tatăl, aceea de Mântuitor şi Stăpân al tuturor lucrurilor. Este adevărat proverbul care zice „cine se aseamănă, se adună”. Toţi oamenii care-au iubit şi trăit Adevărul, au crezut în Isus chiar dacă n-au auzit de El, căci Isus este Adevărul. Astfel de oameni au fost Iov, Melhisedec si altii. Însă oamenii din toate timpurile care n-au auzit de ISUS dar au trăit o viaţă necurată, în diverse păcate, în minciună, ură, invidie, crimă, curvie, hoţii, etc, toţi aceştia şi-au format sufletul într-un mod rău, devenind un locaş al spiritelor rele, şi prin urmare nu vor fi mântuiţi ci aruncaţi afară.

Dintotdeauna au existat doar 2 căi spirituale, cum spunea Isus la Matei 7:13-14: Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, şi mulţi sunt cei ce intră pe ea. Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă, şi puţini sunt cei ce o află.

 

Cei ce-au mers pe calea largă din orice perioadă a omenirii s-au pierdut pentru totdeauna iar cei ce-au găsit calea îngustă a vieţii şi-au mers pe ea vor fi salvaţi şi vor locui cu Dumnezeu în Raiul Său pentru totdeauna. 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1109
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni