Cine eşti tu...
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de claudia19 in 25/09/2009
    12345678910 0/10 X
Cine eşti tu...

Dumnezeu a văzut în tine o comoară enormă, încât Fiul Său nu a putut sta indiferent, Şi-a dat viaţa pentru tine, pentru că te-a iubit şi te iubeşte şi a văzut ceva deosebit, unicat şi vrea să investeasca în tine. Şi chiar dacă lumea nu-ţi dă această valoare, Dumnezeu ţi-o dă. Eşti o persoană importantă şi plină de valori.

Dacă vei umbla pe calea cea dreaptă, într-o lume ale cărei căi sunt strâmbe, vei arăta celor din jurul tău că ai o credinţă adevărată! Prin lucrurile pe care le împlineşti în viaţă, fă o investiţie eternă, nu una temporară!

Viaţa pe acest pământ e scurtă. Dumnezeu a investit mult în tine, a dat ce-a avut mai scump pentru tine... Cine eşti tu să moară Fiul Lui Dumnezeu pentru tine? Te-ai întrebat vreodată? Viaţa nu este o glumă... dacă mori mâine, ce faci, unde mergi? Eşti dispus să nu-ţi mai vezi familia, prietenii niciodată, să nu te bucuri de bogăţiile pe care Dumnezeu le are pentru tine şi să nu-I poţi mulţumi niciodată pentru că Şi-a dat viaţa pentru tine? Viaţa atârnă de un fir de aţă... Deschide ochii şi uită-te înauntrul tău: eşti mulţumit de viaţa pe care o trăieşti? Eşti mulţumit de ceea ce faci pentru Dumnezeu, de felul cum Îi mulţumeşti pentru ce a făcut pentru tine? Ai vrea ca Dumnezeu să te reprezinte pe tine în felul în care tu Îl reprezinţi pe El?

Viaţa e un drum cu multe străzi şi niciodată nu se ştie când intri pe ultima stradă, care nu mai are ieşire, aşa că, atunci când goneşti pe aceste străzi, lasă în spatele tău iubire, iertare, pace... nu semăna ură, răutate, invidie... trăieşti doar pentru a-L face mândru pe Dumnezeu de tine, nu-ţi îngropa gândurile... Întotdeauna să ai curajul să rişti pentru adevărul din inima ta, să faci ceea ce simţi, ceea ce crezi că I-ar plăcea şi lui Dumnezeu, nu să le faci altor oameni pe plac... arată-I lui Dumnezeu de ce eşti în stare, nu oamenilor... Dumnezeu te iubeşte, indiferent de ceea ce faci, de ceea ce eşti, dar uneori te iubeşte prea mult ca să te lase în starea în care eşti... Dragostea lui Dumnezeu nu îţi pune condiţii... Dragostea adevărată nu este numai un sentiment plăcut, de care eşti copleşit dintr-o dată, cere timp pentru a creşte şi a se dezvolta. Dumnezeu te iubeşte cu o iubire supremă şi doreşte ce e mai bun pentru tine, El vrea să experimentezi o dragoste adevărată, de valoare, nu o aventură ieftină.

Pământul este locul confruntării noastre cu diavolul, aici se pecetluieşte destinul nostru. Scopul tău care este pe acest pământ? Este în conformitate cu voia lui Dumnezeu? Eşti acolo unde vrea El să fii? Te-ai întrebat vreodată asta? Uneori nu are valoare decât ceea ce pe oameni i-a costat timp şi foarte scump, şi niciodată nu vei putea învăţa decât din propriile tale greşeli. A fi puternic înseamnă să iubeşti pe cineva în tăcere, să încurajezi atunci când tu ai nevoie de încurajări şi eşti căzut jos, să ierţi pe cineva atunci când nu merită, să crezi atunci când toţi spun "nu", să rămâi calm în momente în care suferi, să fii încrezător, chiar dacă nu crezi, a fi puternic înseamnă să crezi în Dumnezeu chiar şi atunci când tace.

Tu nu eşti aici din întâmplare, ci prin alegerea lui Dumnezeu. Mâna Lui te-a întocmit şi te-a făcut persoana care eşti. Nu te compara cu nimeni. Eşti o persoană unică, trimisă de Dumnezeu pe acest pământ cu un scop, şi anume acela de a-I da Lui slavă. Eşti norocos că astăzi încă ai şansa să vorbeşti despre Dumnezeu, să auzi despre El, alţii nu au această şansă. Oamenii întotdeauna te vor dezamăgi, dar Dumnezeu niciodată, doar El te cunoaşte cu adevărat, ştie care este omul ascuns al inimii tale.

Să ai o viaţă binecuvântată de Domnul... şi El să te facă tot mai asemeni cu caracterul Lui; şi sper să-ţi dai seama într-o zi de preţul pe care l-a investit Dumnezeu în tine. Frumuseţea fără inteligenţă, banii fără fericire, zâmbetul fără sentimente, viaţa fără Dumnezeu - nu foloseşte la nimic. Frumuseţea este trecătoare. Banii - azi îi ai, mâine nu... Fericirea - azi o ai, mâine nu, dar pe Dumnezeu întotdeauna Îl vei avea... Atunci când te simţi puternic, roagă-L pe Dumnezeu să-ţi amintească să îngenunchezi, şi dacă tu crezi că eşti în regulă şi eşti bine aşa, atunci aminteşte-ţi că Dumnezeu te aşteaptă pentru a te ierta şi te aşteaptă să fii copilul Lui.

Şi poate nu suntem cei mai buni prieteni şi nici nu vom fi vreodată, şi nu vom mai vorbi vreodată, dar îţi doresc să ai parte de o viaţă fericită şi împlinită, în care Dumnezeu să fie pe primul loc, şi atunci va fi o viaţă demnă de respect...

Lucrurile cele mai frumoase se întâmplă când te aştepţi mai puţin!



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1931
  • Export PDF: 4
  • Favorită: 1
Opțiuni