Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Tu care te socotești creștin și slujitor
Autor: ADIGLIGA.ro  |  Album: Creștin Adevărat  |  Tematica: Adevarul
Resursa adaugata de statornicul in 24/10/2013
    12345678910 8.50/10 X
Media 8.50 din 6 voturi

Tu care te socotesti crestin si slujitor;

   Socul ” marilor evanghelisti” va fi atunci cand isi vor da seama ca nu popularitatea aduce puterea, ci Cristos, Fiul lui Dumnezeu.

   Sa vorbesti despre dragoste si sa urasti in acelasi timp, sa vorbesti despre Adevar si sa minti in acelasi timp, sa spui altora: "nu judeca" si tu insuti judeci si ucizi suflete, sa pretinzi ca slujesti pe Dumnezeu si sa te slujesti doar pe tine fara sa dai doi bani pe sufletul omului… asta este dracie.

   Sa spui ca manipularea este buna si sa o practici aducand oamenii la stari emotionale extraordinare, dar care odata cu timpul se dovedesc a fi doar cuvinte care nu au solutii practice, sa pretinzi ca ai fost ales ca si slujitor, sa faci toate mizeriile in ascuns si apoi sa lovesti in slujitori care alaturi de tine se straduiesc cu adevarat sa castige pe oameni… este dracie.

   Invidios, plini de barfe, de obraznicie si tupeu, cu Cuvantul Sfant intr-o gura care judeca, minte si barfeste, care dezbina pe oameni si cu care trimiti oameni la osanda, dupa ce Dumnezeu i-a rascumparat cu Propriul S  ange… este dracie.

   Sa vorbesti despre HAR si sa acuzi oamenii trimitandu-i in iad, cand Harul este darul lui Dumnezeu si se capata prin credinta… este tupeu dracesc.

   Slujirea care aduce multimi de bani si de “fani” – este o cursa pentru tine insuti, tu, care te socotesti slujitor.

   Crezi ca nu ti-ai primit plata?
   Crezi ca Dumnezeu e om sa fie nedrept?
   Crezi ca Dumnezeu are nevoie de talentele tale manipulatoare?
   Dumnezeu are nevoie de inimi zdrobite, de oameni simpli care chiar asa slabi cum sunt, proslavesc pe Dumnezeu prin slabiciunile lor.

   Tu, care vorbesti de curatie traiesti in mizerie pana la gat si nu vezi… Orb care calauzeste pe oameni la pierzare.

   Cat despre tine, om care te socotesti credincios, te pierzi din cauza ca nu asculti Cuvantul si nu il implinesti.
   Nu ai nevoie de oameni sa proslavesti pe Dumnezeu.
   Nu ai nevoie de vorbarie multa sa faci ce este drept.

   Ai nevoie de Dumnezeu… si pentru ca nu Îl ai in inima, de aceea nu stii cum sa iti rezolvi problemele, de aceea pentru ca minti, furi, ocarasti, judeci, calci in picioare Cuvantul Domnului. Esti o marturie rea si cei din jur nu se apropie de dreptate din cauza ca prin purtarea ta au ajus sa nu mai creada.

   Dumnezeu a luat locul doi sau trei în viata ta, curvia si toate pacatele le practici si nu stie nimeni nimic de taina inimii tale. Dar Domnul… Domnul stie si vede tot.

   Intoarce-te la Dumnezeu pana mai poti.

   Tu, care slujesti, si spui ca esti cu Dumnezeu dar cu faptele traiesti ca diavolul, mintind si facand pe altii sa cada si tu orice om care traiesti in curvie, minciuna, barfa, care faci nedreptate, furi, esti lacom sau betiv, cel care iubesti necurăţia, patima, pofta rea, crezi ca nu primesti plata?

   Dumnezeu nu e om. Crezi ca poti sa continui asa si sa fie totul bine?
   Pocaieste-te sau vei vedea dreptatea lui Dumnezeu.
   Vorbele nu sunt fapte.
   Mai gandeste-te odata.

   Dumnezeu va face dupa Cuvantul Lui.

Ioan 13:17
   Dacă ştiţi aceste lucruri, ferice de voi dacă le faceţi.

Pacea domnului Isus....

"Sa vorbesti despre dragoste si sa urasti in acelasi timp, sa vorbesti despre Adevar si sa minti in acelasi timp, sa spui altora nu judeca si tu insuti judeci si ucizi suflete, sa pretinzi ca slujesti pe Dumnezeu si sa te slujesti doar pe tine fara sa dai doi bani pe sufletul omului….asta este dracie.

Sa spui ca manipularea este buna si sa o practici aducand oamenii la stari emotionale extraordinare, dar care odata cu timpul se dovedesc a fi doar cuvinte care nu au solutii practice, sa pretinzi ca ai fost ales ca si slujitor, sa faci toate mizeriile in ascuns si apoi sa lovesti in slujitori care alaturi de tine se straduiesc cu adevarat sa castige pe oameni… este dracie

Invidios, plini de barfe, de obraznicie si tupeu, cu Cuvantul Sfant intr-o gura care judeca, minte si barfeste, care dezbina pe oameni si cu care trimiti oameni la osanda, dupa ce Dumnezeu i-a raspumarat cu propriul sange… este dracie.".....

Sa vorbesti despre HAR si sa acuzi oamenii trimitand-ui in iad, cand Harul este darul lui Dumnezeu si se capata prin credinta… este tupeu dracesc.".....

...Până când ne vom peria și linguși uni pe alții , prietenii din interese ? Până când ? Spui și scri ceva bun despre mine , am să o fac și eu la fel despre tine , chiar dacă nu spui și nu scri nimic .
Nimic despre Dumnezeu, chiar dacă scri de prin Dicționare cuvinte filozofice , cuvinte care nu-și au locul între creștini. Cuvântul Domnului a fost scris în cea mai simplă cale posibilă ...ca să-l
înțeleagă tot omul....Să se supere cine vrea și să se pocăiască cine vrea..destul e destul.
Dacă e site Creștin....să-l lăudăm dară pe Bunul Dumnezeu...nu pomi , nu plante , anotimpuri ,nu...nu...etc....etc.....Să ne fie rușine la toți....
Adăugat în 24/10/2013 de statornicul
Cat de adevarat!! Doamne da-ne putere sa fim dupa Voia Ta, nu sa zicem una si sa facem alta..
Adăugat în 24/10/2013 de Dorinuta
..."Cei din jur nu se apropie de dreptate din cauza ca prin purtarea ta au ajus sa nu mai creada"... Adevarat! Multi crestini nu mai sunt lumini, sunt doar simpli pastratori de biblii pe un raft, si acela mai ferit, asa, ca sa nu se vada de la usa...Dar noi sa ne pastram pacea, caci vremurile sunt grele exact din motivele expuse de apostolul Pavel in epistola catre Timotei cap. 3 . Pace voua! Ajuta-ne Doamne sa fim lumini!

Adăugat în 24/10/2013 de Teodorax36
..."Cei din jur nu se apropie de dreptate din cauza ca prin purtarea ta au ajus sa nu mai creada"... Adevarat! Multi crestini nu mai sunt lumini, sunt doar simpli pastratori de biblii pe un raft, si acela mai ferit, asa, ca sa nu se vada de la usa...Dar noi sa ne pastram pacea, caci vremurile sunt grele exact din motivele expuse de apostolul Pavel in epistola catre Timotei cap. 3 . Pace voua! Ajuta-ne Doamne sa fim lumini!

Adăugat în 24/10/2013 de Teodorax36
Pacea Domnului Isus...
.."Cei din jur nu se apropie de dreptate din cauza ca prin purtarea ta au ajus sa nu mai creada"..
Așa este soră , aveți perfectă dreptate . Să ne ajute Bunul Dumnezeu ca să ne îndreptăm pașii ,
cărările , greșelile , drumurile noastre . Citiți vă rog și poezia..." Păstorul Bun , păstorii răi."...
"Nu mustra pe cel rău căte va urâ...mustră-l pe cel înțelept că te va iubi."..acum depinde doar de noi , în care categorie ne aflăm . Multă Pace și multe binecuvântări . Mulțumesc mult .
Adăugat în 24/10/2013 de statornicul
Pacea Domnului Isus...
Zicem una , facem alta ...Ne înșelăm și ne amăgim singuri...Aveți mare dreptate.
Multă Pace și binecuvântări . Mulțumesc mult .
Adăugat în 24/10/2013 de statornicul
Statistici
  • Vizualizări: 1158
  • Favorită: 3
  • Comentarii: 6
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Versetul zilei
n-au vrut să asculte şi au dat uitării minunile pe care le făcuseşi pentru ei. Şi-au înţepenit grumazul şi, în răzvrătirea lor, şi-au pus o căpetenie ca să se întoarcă în robia lor. Dar Tu, Tu eşti un Dumnezeu gata să ierţi, îndurător şi milostiv, încet la mânie şi bogat în bunătate. Şi nu i-ai părăsit
Neemia 9:17
Pune-l pe pagina ta