Tu care te socotești creștin și slujitor
Autor: ADIGLIGA.ro
Album: Creștin Adevărat
Categorie: Adevărul

Tu care te socotesti crestin si slujitor;

   Socul ” marilor evanghelisti” va fi atunci cand isi vor da seama ca nu popularitatea aduce puterea, ci Cristos, Fiul lui Dumnezeu.

   Sa vorbesti despre dragoste si sa urasti in acelasi timp, sa vorbesti despre Adevar si sa minti in acelasi timp, sa spui altora: "nu judeca" si tu insuti judeci si ucizi suflete, sa pretinzi ca slujesti pe Dumnezeu si sa te slujesti doar pe tine fara sa dai doi bani pe sufletul omului… asta este dracie.

   Sa spui ca manipularea este buna si sa o practici aducand oamenii la stari emotionale extraordinare, dar care odata cu timpul se dovedesc a fi doar cuvinte care nu au solutii practice, sa pretinzi ca ai fost ales ca si slujitor, sa faci toate mizeriile in ascuns si apoi sa lovesti in slujitori care alaturi de tine se straduiesc cu adevarat sa castige pe oameni… este dracie.

   Invidios, plini de barfe, de obraznicie si tupeu, cu Cuvantul Sfant intr-o gura care judeca, minte si barfeste, care dezbina pe oameni si cu care trimiti oameni la osanda, dupa ce Dumnezeu i-a rascumparat cu Propriul S  ange… este dracie.

   Sa vorbesti despre HAR si sa acuzi oamenii trimitandu-i in iad, cand Harul este darul lui Dumnezeu si se capata prin credinta… este tupeu dracesc.

   Slujirea care aduce multimi de bani si de “fani” – este o cursa pentru tine insuti, tu, care te socotesti slujitor.

   Crezi ca nu ti-ai primit plata?
   Crezi ca Dumnezeu e om sa fie nedrept?
   Crezi ca Dumnezeu are nevoie de talentele tale manipulatoare?
   Dumnezeu are nevoie de inimi zdrobite, de oameni simpli care chiar asa slabi cum sunt, proslavesc pe Dumnezeu prin slabiciunile lor.

   Tu, care vorbesti de curatie traiesti in mizerie pana la gat si nu vezi… Orb care calauzeste pe oameni la pierzare.

   Cat despre tine, om care te socotesti credincios, te pierzi din cauza ca nu asculti Cuvantul si nu il implinesti.
   Nu ai nevoie de oameni sa proslavesti pe Dumnezeu.
   Nu ai nevoie de vorbarie multa sa faci ce este drept.

   Ai nevoie de Dumnezeu… si pentru ca nu Îl ai in inima, de aceea nu stii cum sa iti rezolvi problemele, de aceea pentru ca minti, furi, ocarasti, judeci, calci in picioare Cuvantul Domnului. Esti o marturie rea si cei din jur nu se apropie de dreptate din cauza ca prin purtarea ta au ajus sa nu mai creada.

   Dumnezeu a luat locul doi sau trei în viata ta, curvia si toate pacatele le practici si nu stie nimeni nimic de taina inimii tale. Dar Domnul… Domnul stie si vede tot.

   Intoarce-te la Dumnezeu pana mai poti.

   Tu, care slujesti, si spui ca esti cu Dumnezeu dar cu faptele traiesti ca diavolul, mintind si facand pe altii sa cada si tu orice om care traiesti in curvie, minciuna, barfa, care faci nedreptate, furi, esti lacom sau betiv, cel care iubesti necurăţia, patima, pofta rea, crezi ca nu primesti plata?

   Dumnezeu nu e om. Crezi ca poti sa continui asa si sa fie totul bine?
   Pocaieste-te sau vei vedea dreptatea lui Dumnezeu.
   Vorbele nu sunt fapte.
   Mai gandeste-te odata.

   Dumnezeu va face dupa Cuvantul Lui.

Ioan 13:17
   Dacă ştiţi aceste lucruri, ferice de voi dacă le faceţi.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/115699/tu-care-te-socotesti-crestin-si-slujitor