Care e funia ta,ce te impiedica sa fii salvat?
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Educatia copiilor & tinerilor
Resursa adaugata de joshua49 in 04/10/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Ce funie  te impiedica sa recunosti ca Dumnezeu e TOTUL in toti si ca orice lucru bun vine de sus ,de le EL,nimic nu obtinem prin forta sau meritele noastre:

Un alpinist celebru a descoperit un varf de munte,neexplorat pana atunci de altcineva.Nu a vrut sa-si imparta gloria cu nimeni,deci nu si-a chemat confrati la escaladari.A anuntat doar media locala si internationala ca va face demonstratia descoperirii  lui si sa vina televiziuni sa filmeze live.

Cu 12 ore inainte de eveniment,a vrut sa mai faca o escalada,dar Dumnezeu a ingaduit sa vina o negura mare,sa dispara luna si stelele ,sa vina furtuna si o bezna cumplita.Pierzandu-si orientarea a cazut in gol ,cateva sute de metri si s-a oprit brusc,sustinut doar de franghia de siguranta.Acum il sufoca,fiind la limita ei.Dupa 30 de minute ,suspendat fiind ,ingrozit ca nu gaseste o cale de  salvare ,desi era ateu,l-a chemat pentru prima oara pe Dumnezeu."Daca existi,scapa-ma de aici"!

Un glas ca un tunet ,i-a raspuns din bezna "Da fiule,ce vrei sa-ti fac?Daca vrei salvarea trebuie sa te increzi in Mine si sa faci ce iti spun!"-"TAIE franghia din jurul mijlocului tau si vei fi salvat!"

Cum logica era singurul element pe care se baza"a replicat :"Cum sa tai singurul lucru care ma mai sustine?"Si a ales din nou sa faca ce crede el si nu ce a spus providenta.Nu a taiat-o.

 A doua zi,toate ziarele de pe mapamond titrau"un alpinist celebru,a foast gasit mort,INGHETAT,la doar 2 (doi) metri DISTANTA DE PAMANT"!!!

Daca s-ar fi increzut in DUMNEZEU,ar fi renuntat la mandria si incapatanarea lui ,AR FI TRAIT! AR FI ATINS CU PICIORUL DE PAMANT SI ERA SALVAT...

TU CE FUNIE AI?

Impresionanta parabola! Oare noi ne incredem in El din toata inima, indiferent ce ne-ar cere sa facem?
Adăugat în 04/10/2013 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 923
  • Export PDF: 5
  • Comentarii: 1
Opțiuni