Pazeste-te de cearta
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 01/08/2008
    12345678910 0/10 X
Pazeste-te de cearta

                           Ce este cearta?

            O nestapanire absoluta, a tot ceea ce exista in inima omului,care nu se poate stapani.Prin cearta, de-alungul vremurilor,s-a ajuns la evenimente distrugatoare, crime, lucruri care nici macar nu au fost intentionate de persoane in cauza.

                 Cine traieste si se hraneste cu cearta, este nechibzuit, idiot, fara pricepere, fiindca iubeste mai mult dezbinarea decat unitatea.In inima unui om certaret, exista dorinta de a vrea, de a avea,de a fi,deci, numai lucruri care starnesc poftele firii:Egoism,in primul rand.

Un om al lui Dumnezeu, nu va cauta niciodata cearta, nici macar in lucrurile cele mai marunte.Prefera mai bine sa suferi si sa ai pagube, decat sa -ti strici imaginea certandu-te cu altii.

Niciodata, omul nu poate sa traiasca la un nivel mai innalt decat poate sa gandeasca,deaceea insuseste-ti intotdeauna exemplul lui Christos, in caracterul si persoana ta.

Uneori e greu sa accepti realitatea, atunci cand esti provocat sa te certi, insa tacerea ta, cand celalalt se cearta, iti va aduce mult mai multa sadisfactie, decat daca ai fi cedat provocarii de a te certa.

Cearta este distrugatoare, raufactoare, si se vede de la sine ca nu respecta oranduirile lui Dumnezeu.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2574
  • Export PDF: 5
  • Recomandări email: 1
Opțiuni