Cum sa gasesc o nevasta credincioasa?
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 30/07/2008
    12345678910 0/10 X

Este scris in proverbe 18:22 in Sfanta Biblie, ca ea se capata ca un dar de la Dumnezeu,Si este ferice de cine gaseste, adica ,cui ii este oferita o astfel de femeie, credincioasa, ca cel mai scump dar.

IInprimul rand, ca sa gasesti o astfel de nevasta,trebuie sa semeni cu ea intru totul.

Sa fii la fel ca ea, cu un caracter vrednic de apreciat, vrednic de cautat.Un caracter pe care, bineinteles il astepti si tu la randul tau, de la ea.

Trebuie sa ai minte.Aici ne referim la felul in care gandesti,fiindca nivelul spiritual in care se afla gandirea ta te va determina sa-ti alegi persoana care se potriveste cu caracterul tau

Trebuie sa ai calauzire de la Dumnezeu, si aceasta vine doar in urma partasiei cu El ,intr-un moment dedicat special, zilnic in prezenta Lui.

Trebuie sa cunosti persoana foarte bine, sa o verifici, sa-i testezi caracterul si reactiile in fiecare moment si imprejurare.ofemeie cinstita este acea care apreciaza, incurajeaza,trece peste durerile care ii sunt provocate, si este gata intotdeauna sa ierte.daca iti place o fata si doresti enorm de mult sa te casatoresti cu ea:

Poti parcurge urmatorii pasi:

Sa fie de aceasi credinta cu tine.Nu ma refer de aceeasi religie, ci ma refer la felul cum priviti amandoi lucrurile in legatura cu invatatura biblica, si viata de zi cu zi.

Sa o testezi prin incercari, nu prea grele care sa nu-i dauneze prea mult.Ma refer la examene prin care ii testezi reactiile atunci cand este pusa in fata unor neasteptate imprejurari.Daca din greseala o ranesti neintentionat, iar ea te iarta, si trece peste, se resemneaza. ea este vrednica de iubit

Trebuie sa observi felul cum se mbraca.Daca vestimentatia ei este provocatoare, ea cauta numai sa fie admirata, si nimic mai mult.Aceasta nu inseamna ca ea nu trebuie sa se imbrace frumos, dar totusi trebuie sa fii atent.Fiindca o fata serioasa, intotdeauna se va imbraca decent, chiar daca elegant.

Fa urmatorul pas:

Daca esti prea timid, si ti-e jena sa intrii in vorba cu ea, gaseste ceva mai simplu:

implica-te in domeniul ei de activitate in biserica, sau cauta cel mai admisibil si neobservat motiv pentru a intra in contact indirect cu ea.

Acestia sunt primii pasi, deocamdata, pentru a afla care este voia lui Dumnezeu cu viata ta.In urmatorul articol voi mentiona urmatorii pasi spre o adevarata prietenie care duce la o relatie serioasa.dumnezeu sa te binecuvinteze cu intelepciune

fain
foarte tare articolul...cand vei publica urm articol despre pretenie?
Adăugat în 02/08/2008
Statistici
  • Vizualizări: 2516
  • Export PDF: 4
  • Comentarii: 1
Opțiuni