Ascultarea de Dumnezeu
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 22/07/2008
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Ascultarea de Dumnezeu

În general, oamenii, când aud această expresie, devin indiferenţi sau batjocoritori, deoarece înteleg foarte greu sensul. De ce trebuie să ascult de Dumnezeu, chiar dacă acest lucru trebuie să mă facă uneori să renunţ la planurile mele şi recunosc că mă doare să abandonez ceea ce mi-am propus să realizez? A plănui ceva bun, pentru un scop în viata, nu este întotdeauna rău, dar întotdeauna voia lui Dumnezeu este cea mai bună, indiferent de calitatea ideilor noastre.

Un copil al lui Dumnezeu care nu se bazează pe înţelepciunea lui proprie, este mereu binecuvântat şi îi merge bine, fiindcă tot ceea ce el primeşte este din planul Lui, care nu va aduce dezamăgire, ci doar împlinire.

O inima curată, cu dorinţe sfinte, este întotdeauna  dornică, tot mai mult, de a deveni tot mai asemănătoare cu Hristos în caracterul său şi tot mai aproape de El.

Nimic în viaţă nu e mai important decât sfinţirea, care are loc atunci când credinciosul dedică timpul şi tot ce are numai pentru El.

 

Să ai o inimă curată

E bogaţia cea mai mare,

Căci ea a fost special creată

Să fii o binecuvântare.



Pace
sa ai atata pasiune pentru Domnul Isus, e uimitor.In ziua de azi e greu sa mai intalnesti un crestin adevarat .A asculta de Dumnezeu este si mereu va fi cea cai frumoasa chemare care o poare avea crestinul adevarat.Daca ar mai fi pe pamantul acesta astfel de suflete ca tine, nu ar mai fi atata ura, nu ar mai fi durere si dezamagire. Dumnezeu sa te rasplateasca cu tot ceea ce ti-ai dorit vreodata.
Adăugat în 22/07/2008
ce faci?
frumos din partea ta, ma uimeste totul. fii tare in Domnul si nu uita ca El te iubeste
Adăugat în 23/07/2008
Adevarat
Cu adevarat, este uimitor cum Dumnezeu vorbeste fiecarui om, dar nu toti iau aminte, fiindca multi sunt care pun pret numai pe banii lor, pe tot ce au, si uita de ascultare,uita sa si incredinteze viata numai lui Dumnezeu. Oamenii s-au cam obijnuit cu prea multe cuvinte crestine, si parca nu le mai place.Totul, fiindca suntem intr-un nou secol in care mai important devine planul omului, decat planul lui Dumnezeu.Binecuvantarile Lui vor fi descoperite numai celor care cauta cu adevarat voia Lui.
Adăugat în 30/07/2008
sa semanam cu Christos
da e foarte adevarat,faca Domnul ca viata noastra sa fie in acord cu chipul lui Christos,caracterul nostru si trairea noastra pe acest pamant sa inveseleasca cerul
Adăugat în 10/09/2008
Mi-as dori sa pot continuacu acesteseu, sa fie mai lung, dar nu mai stiu parola cea veche. Totusi, chiar daca sunt putine cuvinte, cred ca trebuie sa valoreze mult. Calitatea conteaza, mai mult decat cantitatea
Adăugat în 22/07/2018 de narcisa_menegazzi
Statistici
  • Vizualizări: 3436
  • Export PDF: 4
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 5
Opțiuni