Cand Dumnezeu te ridica
Autor: Narcisa  |  Album: fara album  |  Tematica: Misiune
Adaugata in 17/07/2008
    12345678910 0/10 X
Cand Dumnezeu te ridica

Atunci cand Dumnezeu te ridica, nimeni niciodata nu te va mai darama, caci tu vei fi neclintit. De ce ti s-au intamplat atatea lucruri, din partea prietenilor tai care odata,te iubeau, si te incurajau? fiindca ei puneau valoare in tine doar atat cat aveai, ci nu pentru ceea ce tu esti.

Inima ta doritoare de slujire si de numai bine, nu mai simte aceeasi bucurie ca in trecut.Dar ti-ai dori sa simti fericirea aceea, cand Dumnezeu te ridica?Oricat ar fi omul de important si de bine vazut, ete tot trecator.

Omul niciodata nu poate sa ofere mai mult decat ceea ce are in inima.sI DACA ARE INDIFERENTA ACEEA VA DARUI, SI DACA ARE URA, VA DA TOT CA ARE, SI DACA ARE IUBIRE, VA DA IUBIRE.Cand Dumnezeu iti ofera ceva, acest ceva este TOTUL.

sal
dOMBNUL SA TE BINECUVINTEZE CU MULTE BUCURII
Adăugat în 17/07/2008
Pace
Tot atat de binecuvantate ai ramas, la fel ca inainte. Mai reciti poezii?mi-e dor sa te mai ascult, fiindca poeziile tale sunt ca niste predici. Fii binecuvantata de Dumnezeu cu de toate.
Adăugat în 18/07/2008
ceau
sunt uimita sa te vad, draga prietena, imi amintesti de vremuri vechi, cand veneai pe la noi, ce mai faci? ce frumos lucreaza Dumnezeu prin tine!!!
Adăugat în 19/07/2008
....
Harul si pacera lui Dumnezeu te va insoti mereu fiindca nu ai cautat raul, ci ai facut numai bine in toate zilele vietii tale
Adăugat în 20/07/2008
SALUT
slaveste-l pe Dumnezeu, esti nemaipomenita, te astept la conferinta, fii binecuvantata
Adăugat în 20/07/2008
salut
Esti binecuvantata, mereu mi-ai fost o sora credincioasa, ai stiut sa iubesti cu adevarat pe toti cei din jurul tau, niciodata nu te-ai retras inapoi din slujire, inima ta a fost daruitoare de pace si sfintita in sangele lui Isus. Intotdeauna am luat exemplu de la tine, chiar daca au fost momente in care te-am inteles gresit uneori, tu ai continuat sa ma iubesti ca pe fratele tau.Esti nemaipomenit de credincioasa, si nu te voi uita, te voi sprijini mereu in rugaciune.
Adăugat în 21/07/2008
...
Ramanem uimiti de multe ori, cum inca se mai gasesc pe pamantul acesta fiinte care sa se straduiasca sa traiasca in adevar.. si este uimitor, ca Dumnezeu vorbeste inimii noastre atunci cand nu ne asteptam, El intotdeauna ne ridica, cu toate ca noi nu intotdeauna credem pe cuvant promisiunile marete care vin de la El.Slava Domnului, ca se poate spune: Se merita sa slujim, si sa iubim pe Creatorul nostru asa cum merita El.
Adăugat în 30/07/2008
Pacea Domnului
Ne este dor la toti de zambetul tau, care nu va pieri niciodata din inima noastra.Chiar daca esti departe de noi, ne vom gandi la tine mereu. Ne rugam pentru tine, ca Dumnezeu sa-ti binecuvinteze viitorul, fiindca meriti din plin aceasta.Aminteste-ti si tu de noi, de desenele pe care tu ni le-ai daruit atunci cand am avut nevoie de incurajari.Te salutam toti, cu psalmul 120, si nu te vom uita niciodata,chiar daca multi dintre prietenii tai te-au uitat deja.
Adăugat în 31/07/2008
De ce atatea laude? Nu imi plac laudele. Rog, pentru cine trimite commenturi sa nu mai scrie laude, ci doar incurajari daca are pe inima. Laudele se cuvin lui Dumnezeu
Adăugat în 11/05/2018 de narcisa_menegazzi
amintiri frumoase care nu se mai intorc. ce bine ar fi sa aceasta stare in tot restul vietii
Adăugat în 04/12/2018 de narcisa_menegazzi
Statistici
  • Vizualizări: 2769
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 10
Opțiuni