Esti binecuvantat
Autor: Narcisa  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 14/03/2008
    12345678910 0/10 X
Esti binecuvantat

Ti se intampla aproape in fiecare zi , sa te gandesti:oare ce rost mai are viata aceasta?  muncesc, ma odihnesc, mananc, imi fac treburile care le am de facut, apoi.....nimic...pur si simplu trec zilele , una dupa alta, si acelasi lucru sa repeta mereu. Dar atunci cand traim cu un scop in viata, avem cel mai bun motiv sa ne bucuram chiar si de momentele cand cadem in esec.

Exista in lumea aceasta, un anumit fel de oameni pentru care viata nu inseamna altceva decat, munca, munca, munca, hrana, munca, iar munca, odihna, apoi munca, dupa aceea 2-3 ore de distractii, duppa care din nou munca.

Acesasta categorie de crestini, se aseamana cu niste pui de gaina care se vad intotdeauna neputinciosi, fara sanse de a reusi in viata, piuie mereu, ca ceva nu le merge bine, se vad totdeauna ca fiind victime ale celorlalti, se autocompatimesc din motive neesentiale, lucruri marunte...etc.

Insa Dumnezeu ne sfatuieste, ne indruma,, ne ajuta sa nu fim ca acesti pui, ci sa ne asemanam cu vulturii, care, desi uneori se afla in adancimi, ei isi iau zborul pe inaltimi, indiferent de situatie.

 daca esti si tu un vultur, ajuta pe cei care sunt pui, sa devina si ei vulturi, iar daca te aflii in acea situatie al puiului care nu-si gaseste closca. straduieste-te prin rugaciune, post, si apropiere de Dumnezeu, sa devii un vultur.

...
Narci, ai pus aceasta poza? e frumoasa si acesti tineri sunt ca vulturii, sunt minunati
Adăugat în 14/03/2008
FITI LUMINI IN LUME
Zice DOMNUL in cuvintul lui,in GENEZA,CAP 3 VERS 17,ca ADAM adica tradus omul,sasi cistige cu truda multa,hrana in toate zilele vieti lui.Sin NOUL TESTAMENT ap.PAVEL,zice si el cine nu lucra sa nu manince,nu este un pacat sa muncim,nici de cum si daca ne asazam un pin un moment vedem ca chiar lucrarea lui Dumnezeu necesita bai,si daca nu muncim da unde si cum ne putem intretine si tot ceia ce neadat DOMNUL atit in lucrarea lui cit si in casele noastre?Deci eu zic parerea mea,ca ce trebuie OMUL sa faca sasi inparta BINE TINPUL si sa fie si un om gospodar si si fie si un om plin de rifna pentru lucrarea LUI DUMNEZEU,si sasi inparta bine tinpul,zice Domnul ca toate are tinpul lor,asa este si cu lucrul,si cu lucrarea Domnului,toate are timpul lui.Trebuie sa stim care este timpil Domnului si timpul lucrului,si asa daca deosebim tinpum Domnului de timpul lucrului,vom FI CA VULTURI,SI VOM ZBURA SPRE INALTIMI,PINA ACOLO SA AJUNGEM PE MUNTEL SFINT.Asa ca sfatul meu este sa munciti si sa DATILUI DUMNEZEU CE ESTE AL LUI DUMNEZEU SI LUI CEZAR CE ESTE DE CEZAR.Citind cuvintul lui DUMNEZEU ne putem da repede seama ce este al lui DUMNEZEU si ce ESTE AL CEZARULUI.Inpartind bine tinpul,dind la DUMNEZEU CE ESTE AL LUI PUTEM AJUNGE VULTURI.Trebuie sa cautam sa fim placuti lui DUMNEZEU DAR SI OAMENILOR,SI ASA VOM FI VORBITI DE BINE SI NUMELE DOMNULUI VA FI LAUDAT SI SLAVIT DE TOTI DIN PREASMA NOASTRA,FITI LUMINI IN LUME,DACA INTRADEVAR LUMINA DOMNULUI ESTE IN VOI,CA SI CEI DIN INTUNERIC SA VADA LUMINA VOASTRA SI SA SE INTOARCA LA DOMNUL SI ASA VOR FI MINTUITI,DAR DACA NU VOM FI LUMINI DIN DOMNUL VOM DA SICOTEALA INTROZI IN FATA DOMNULUI DUMNEZEU.NU VA TINETI DE NIMICURI,CI LUCRATI CU MINELE VOASTRE FITI HARNICI FITI LUMINI FITI DESAVIRSITI TRAIND IN PACE UNUL CU ALTUL IUBITIVA MULT ASA CUM NEA IUBIT DOMNUL PE NOI TOTI.REPET INPARTIND BINE TINPUL,PE CARE DOMNUL NI LA LASAT,DIND LUI DUMNEZEU CEESTE AL LUI ,SI DIND LUI CEZAR CE ESTE DE CEZAR,VETI AJUNGE CA SI VULTURI.DOMNUL SA VA AJUTE SA VA CISTIGATI HRANA DE CARE AVETI ATITA NEVOIE SA VA DEA SANATATE SI PACE IN INIMELE VOASTRE.MARANATA MARANATA.
Adăugat în 21/06/2008
Narcisa, eu am fost multi ani membra a acestei biserici (cred ca e "Elim" din Timisoara). Exact asa m-am simtit cat am fost acolo. Am plecat in strainatate de mai multi ani si ma simt la fel, inca poate mai obosita. Am sa ma concentrz maimult la binecuvantarile domnului din viata mea.
Adăugat în 24/06/2008
Statistici
  • Vizualizări: 2661
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 3
Opțiuni