E TIMPUL SA IEI O DECIZIE
Autor: rose  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 28/08/2008
    12345678910 0/10 X
E TIMPUL SA IEI O DECIZIE
D-zeu are nevoie de un semnal din partea ta, ca sa poata sa toarne tot ce are in inima lui de Tata, pt tine. E absolut nerabdator sa toarne TOT ce are El mai pretios si mai valoros, peste tine. Inima Lui de Tata perfect tanjeste dupa acordul tau, pt ca planurile Lui perfecte cu privire la tine sa poata sa se declanseze la maxim. Fiecare om are sadit in genele lui nemultumirea fata de impliniri partiale, sufletesti sau de alta natura si are o foame continua dupa impliniri desavarsite. Omul e asa pt ca D-zeu l-a creat in felul acesta, pt ca intotdeauna D-zeu a vrut o viata din belsug pt cei care accepta, care isi dau acordul de a fi partasi ai planului Sau desavarsit. A trai intr-o zona gri, neclara……...asta pe langa faptul ca, consuma psihicul uman, devasteaza inima Lui plina de dragoste. Imagineaza-ti ca iubesti pe cineva cu toata fiinta, ca esti capabil sa ai grija de acea persoana in absolut orice privinta si sa o ajuti sa atinga desavarsirea, implinirea, in fiecare parte a fiintei ei. Dar nimic din capacitatile tale si bunele tale intentii nu pot ajunge la acea persoana preaiubita de tine, decat daca primesti acordul ei, o acceptare radicala, definitiva.
Ceva asemanator se intampla cu relatia dintre noi si D-zeu, doar ca D-zeu e perfect si ca nu e nici o sansa de a gresi in intentiile Lui.
Imi imaginez ca cunosti multe lucruri in ce-L priveste pe D-zeu. Dar cu toate astea, viata din belsug, revarsarea cerului peste tine din plin, asteapta un semnal din partea ta. Semnalul acesta, atunci cand te vei hotara sa il dai lui D-zeu, va declansa ceva care intrece orice asteptare.
Am inceput sa iti scriu acest mesaj cu gandul si sentimentul ca esti un om care vrea mai mult, si care nu se multumeste cu putin. Am vazut cu ani in urma la tv o reclama care mi-a intrat in minte pt totdeauna. Spunea asa:  DE CE SA TE MULTUMESTI CU PUTIN CAND POTI AVEA TOTUL? Cand am constientizat ce inseamna vorbele astea……… ! Noi oamenii avem la dispozitie  TOTUL  si cu toate astea desi vrem  TOTUL, datorita firii noastre ajungem sa traim cu PUTIN.
Uneori ar fi foarte  bine daca D-zeu ar putea sa apese pe un buton si sa ne faca sa alegem lucrurile care aduc viata, si nu o oarecare viata ci una din belsug. Dar uite ca El ne-a dat libertatea deplina de a alege, de a alege PUTINUL, de a alege NIMICUL, sau de alege TOTUL.
Unii oameni mi-au spus ca e greu sa iei decizii radicale, dar eu nu inteleg de ce e nevoie de un anume timp de gandire cand e vorba de o alegere clara, intre viata si moarte, intre a avea protectie totala din partea lui D-zeu si a trai intr-o jungla unde nimic nu e sigur. Poate ca aparentele obligatii chinuitoare ii sperie pe oameni sa il accepte pe D-zeu, dar si asta e o legenda falsa despre D-zeu si voia Lui. Pt ca, a trai in voia Sa nu e ceva chinuitor, a trai dupa niste norme care au ca si consecinta binecuvantarea e ceva ce fiecare om ar trebui sa –si doreasca din toata inima. Pentru a alege intre o cale care are consecinte devastatoare dar care e usoara, e in fire, nu tre sa faci nici cel mai mic efort sa culegi consecintele dramatice ale pacatului si a alege o cale care iti spune din start ca are ca si consecinte binecuvantarea deplina, mi se pare ca nu e nevoie de timp de gandire. E simplu, chair f simplu. E nevoie de un minut, poate mai putin de atat, pt ca omul insetat dupa implinire launtrica sa o si gasesca prin alegerea Lui, a lui Isus. Nimeni nu poate face alegerea asta in locul altcuiva si a trai intr-un spatiu nesigur cand siguranta e accesibila, la un pas de tine…………… .Firii noastre i-ar placea o cale de mijloc, doar ca asa ceva nu exista, in schimb exista mantuirea lui Isus care se poate primi intr-o secunda, pt ca ne sta la dispozitie tuturor, chiar cu scopul de a ne scoate din zona gri intr-o zona clara, sigura care garanteaza inimii noastre exact ceea ce are nevoie.
Acum, ma apropii de incheiere si ma rog ca D-zeu sa te ajute chiar acum sa nu mai astepti nici macar o zi, fara sa iei decizia radicale pe care El le astapta de la tine ca sa poata declansa cerul in inima ta.
NU TE MULTUMI CU PUTIN CAND POTI AVEA TOTUL, CAND POTI AVEA CERUL IN INIMA TA, CAND POTI AVEA SIGURANTA SI GARANTIA IN TOATE ASPECTELE VIETII TALE.
Buna
Ii super...cel mai fain....
Adăugat în 01/09/2008
Statistici
  • Vizualizări: 2171
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical incorect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni