Ce are a face NATO cu crestinii ???
Autor: Ioan Ciobota  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de BenHur in 03/04/2008
    12345678910 0/10 X
Ce are a face NATO cu crestinii ???
Ce are a face NATO cu crestinii ????????

Am primit un E-mail de la niste crestini naivi, sa ne rugam pt NATO si pt Romania, "ca cica" ne-am afla in atentia lumii-ntregi !?

Ce scriu mai jos este doar punctul meu de vedere, personal si propriu.
Chiar daca unora li se va ridica parul in cap cand vor citi :)

Asadar:
Acesti oameni - NATO - sunt "oameni de sange".
NU cred ca avem nimic de a face cu ei, ca si crestini.

Ati fi gata sa impuscati o duzina de irakieni dk NATO va cere ???????????????
Sau de sarbi, sau de albanezi ???
Sau chiar de unguri.
Nu va intreb de rusi, sa nu raspunda careva ...

Cine-i NATO asta ??? O alianta militara. Adica gloante, bombe, sange, intr-un cuvant MOARTE FRATILOR !!!

Cristos ne spune sa ne iubim dusmanii, ca daca facea si Cristos uz de NATO, nu mai eram noi acum "pasibili de Cer".
Dar EL s-a lasat crucificat de fortele NATO din vremea Lui, manipulate de marii preoti ... ce trist...

Si chestia asta cu Romania in atentia intregi lumi, iar mi se pare o aiureala, ma scuzati.
Ii doare in cot pe aia din lume si de NATO si de Romania.

Ia intrebati 1 francez, englez, neamt, american, canadian dk stiu ceva de NATO.
Sau unde se tine summit-ul...
Sau unde e Romania...
Cum zicea purtatorul de cuvant al lui Bush: ca Bush se intalneste cu presedintele Vasesque la Constandt (vroia sa zica Basescu la Constantza) :)

Chestiile astea cu rugaciunea pentru NATO mi se par un patriotism ieftin, IDIOT si de 2 bani, nu va suparati pe mine.

Sugestie: Nu amestecati Biblia cu NATO, ca astfel de combinatii unora le produce greata.

Ca "slujitorii" care se plimba in Mercedesuri negre, precum securistii odinioara in Volgile lor negre.
Cu ochelari fumurii, tot ca securistii de odinioara.

Ce pot sa produca astfel de combinatii ?
Sila :(

Cu multa dragoste in Cristos Cel NE-luptator cu arme pamantesti,

Nelu Ciobota
NATO SI CRESTINII?
UN RASPUNS FRUMOS CELOR NAIVI
Adăugat în 04/04/2008
nu e chiar asa...
Vreau sa spun ca NATO incepe razboaie numai daca te pui de rau cu ei. NATO nu se duca in nici-o tara cu gandul sa cucereasca si sa omoare. Ce trebuia sa faca USA dupa 11.09.01 ... ? Puneti-va il locul lor. Sa nu uitam cate razboaie a dus David... si nu de unul singur dar inaintea fiecarui razboi cerea protectia lui Dumnezeu. Inainte sa judecam americanii, masinile lor negre si ochelarii lor fumurii sa ne gandim daca putem sa invatam ceva de la ei. Ce-ar fi sa incepem si sa facem si noi o zi nationala a rugaciunii(in USA e in prima marti din Mai) si sa ne rugam pentru mai multa intelepciune de la Domnul ca sa ne pese cat de cat de ce se intampla in jurul nosrtu. Faptul ca viata pe pamant nu e nimic in comparatie cu eternitatea pe care o vom petrecem in cer nu inseamna ca trebuie sa fim ignoranti si sa nu dam atentie lucrurilor importante
Adăugat în 04/04/2008
Nato&Crestinii
Nato nu are nimic a face cu crestinii..in biblie ne spune clar ca Eu dau viata si Eu o iau.........deci ce drept are un om de a lua viata altui om??omul e creatia lui DUMNEZEU si numai El are drept suprem asupra noastra....oricum f frumos eseu....asta e adevarul Nelu Ciobota..bravo.......GBU
Adăugat în 04/04/2008
nato
Eseu lipsit de dragoste,sifara baza biblica pentru ca noi avem datoria sa ne rugam pentru toate natiunile si pentru mai mari nostri si tara noastra ca Dumnezeu sa lasa pace si binecuvantare peste Romania, Europa intreaga si chiar intreaga lume.
Adăugat în 04/04/2008
Crestinii
Noi avem datoria sa participam activ la bunastarea si pacea tarii in care traim.Deci trebuie sa ne rugam ca Dumnezeu sa-i indrume pe conducatorii nostrii(lasati de El) sa ia decizii drepte,in conformitate cu Voia lui Dumnezeu
Adăugat în 05/04/2008
Penibil
Un articol de prost gust, care nu are argumentatie Biblica, de la o personalitate in media crestina, ca Ioan Ciobota nu ma asteptam sa scrie asemenea lucruri...Sorry...Domnul sa va dea calauzire pentru celelalte articole, sau cum le numiti.
Adăugat în 08/04/2008
fiecare are libertatea
E un eseu interesant daca a atras atatea comentarii. Autorul , ca fiecare dintre noi, are dreptul la o parere personala.Ca a placut sau nu, nu mai are prea mare importanta.
Penibil? Cred ca exagerati. Nu e nimic penibil in a te posta impotriva razboaielor, pentru ca e adevarat, crestinii trebuie sa se roage pentru toti oamenii si deci nu e gresit sa te rogi pentru niste "oameni ai sangelui" ca sa ajunga si ei oameni de pace.Dar sa te bucuri de importanta unei forte armate, distrugatoare prin excelenta, mi se pare deplasat pentru un adevarat crestin.
Pentru autor, eu cred ca e foarte important pentru lume aceasta reuniune de la Bucuresti si sigur stiu de ea si francezii si toata lumea. Eu locuiesc in Australia si e pentru prima oara cand am auzit ceva despre Romania la stiri.
Deci, crestinilor, strangeti randurile si rugati-va pentru pacea pamantului, pentru ca traim vremuri grele, chiar daca nu vrem uneori sa recunoastem.
Adăugat în 08/04/2008
suntem liberi
Cred ca suntem liberi sa avem orice parere, iar parerea desprinsa din eseu mi se pare corecta.
Sunt de acord ca trebuie sa ne rugam si pentru NATO , dar nu sa fim de partea lor. Cred ca avem datoria de crestini sa ne rugam pentru niste "oameni ai sangelui"ca Domnul sa faca din ei"oameni de pace".Crestinii trebuie sa iubeasca pacea si sa alerge dupa ea, dar trebuie sa tinem cont ca razboiul nu aduce pace, ci doar ranchiuna, ura intre oameni si alte razboaie.
Vi se pare un eseu penibil pentru ca posteaza impotriva razboiului?Cum vi s-ar fi parut atunci actiunea lui Isus de a lipi urechea soldatului marelui preot, taiata de Petru? Penibil, nu-i asa? Chiar daca de multe ori oamenii de pace sau crestinii adevarati(nu cei care poarta un nume care nu ii reprezinta)par penibili in ochii firesti, chiar nebuni, eu cred ca e foarte bine si potrivit sa fim intotdeauna de partea pacii , sa fim "nebuni pentru Hristos".
Pe autor vreau sa il felicit ca a tras un semnal de alarma pentru crestini, ca sa ne oprim si sa privim la ceea ce suntem si ceea ce ar trebui sa fim ca niste crestini autentici.
Adăugat în 08/04/2008
Statistici
  • Vizualizări: 2671
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 8
Opțiuni