Ucenicii iubirii
Autor: Cristina Magdalena Francu  |  Album: fv  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de francu.cristina in 17/03/2008
    12345678910 0/10 X
Ucenicii iubirii

 Inspirat din Matei 25:31-46 
Ucenicii iubirii          
Sunt toti cei care isi intind mana cu dragoste peste vaduve si orfani. Imbraca pe cel gol si astampara foamea celui flamand. Ei primesc in casa lor pe nenorocit caci vad in el chipul lui Cristos.
        
Isi pun timpul la dispozitia lui Dumnezeu stiind ca El merita totul.      
        
Darnicia este modul lor de viata deoarece traiesc cu convingerea ca pe cel ce da cu bucurie il iubeste Dumnezeu si ca este mai ferice sa dai decat sa primesti.
        
Rostesc binecuvantari peste cei ce ii vorbesc de rau ori ii bleastama si il lauda pe Cel care da adevarata binecuvantare.
        
Sunt bucurosi cand sufera pentru Cristos caci stiu ca suferintele de acum nu sunt vrednice sa fie puse alaturi de slava viitoare.
        
Nu-si pun nadejdea in oameni sau in lucrurile efemere ale acestei lumi ci in Dumnezeu, de aceea ei sunt considerati binecuvantati.
        
Nu se ingrijoreaza de ziua de maine pentru ca vietile le sunt daruite in intregime in palma Creatorului.
        
Ochii lui Dumnezeu sunt indreptati in permanenta asupra lor si El isi gaseste placerea in ei.
        
Ei il asteapta pe Mire cu candela aprinsa si haina pregatita de nunta.
        
Faptele pe care le-au facut pe pamant ii vor urma pentru ca sunt vrednice de lauda.
        
Tu te numeri printre ei?

continua!
inceputul e promitator
Adăugat în 18/03/2008
Bravo Cristina
Nu stiu daca vei citi aceste randuri, oricum eu am sa-ti scriu parerea mea despre ce ai scris. In ultima vreme sant si eu preocupat de acest gand minunat al dragostei. Am inteles anumite lucruri in legetura cu aceasta. Pentru mine cea mai minunata descoperire, din partea Duhului, a fost sa inteleg ca am fost creat pentru dragoste. Am fost creat sa iubesc. Ne preocupam cu milioane de lucruri marunte, care ne distrag atentia de la ce este cel mai important: dragostea. Asa cum ai scris si tu: Darnicia este modul lor de viata... Acum eu am inteles ca eu insumi am fost creat sa iubesc, am fost creat sa am ca mod de viata iubirea. Ce este ea? Nu cred ca cineva o poate defini. Nici eu nu pot, insa am nevoie de ea, caci fara ea nu pot trai. se spune adesea, ca antonimul iuburii e ura, dar nu cred asa e. Ura se poate transforma in dragoste prin minune. Indiferenta, zic unii. Dar daca iubesti cu statornicie o persoana indiferenta, inima lui impietrita se poate inmuia. Eu zic ca antonimul dragostei e moarte. In moarte nu se mai schimba nimic. Viata e dragostea, Isus e viata si dragostea.
Ca un ultim citat din meditatiile mele asupra dragostei: Dragostea, estte combustibilul care intretine in mine viata si dorinta de a creste si a ma dezvolta spre o statura inalta in Cristos. Dragostea, nu este un cadou impachetat frumos si legata cu o panglica rosie. Dragostea se invata. Adesea este dureroasa, dar ce creste din suferinta si durere, este mai pretios decat cel mai scump margaritar adus din adancul marii. CEEA CE SANTEM, ESTE DARUL LUI DUMNEZEU, CEEA CE DEVENIM ESTE DARUL NOSTRU PENTRU DUMNEZEU.
Adăugat în 19/03/2008
Pentru Vari Zsolt
Multumesc pentru comentariu. Ma bucur ca cineva imi impartaseste gandurile si simte ca DRAGOSTEA ESTE TOTUL. Fara ea suntem morti.
Adăugat în 20/03/2008
pretuire
Daca cunosti engleza, pe net vei gasi o carte deosebita. Aceasta carte ma inspira pe mine actual sa studiez mai indeaproape personalitatea si caracterul omului, si in mod deosebit doresc sa ma cunosc pe mine insumi mai profund. Caci David in Ps. 139 descrie fiinta umana ca fiind o faptura atat de minunata. Am neglijat, am ignorat atat de mult timp acest adevar. Daca Dumnezeu ne-a creat in felul acesta de nedescris de minunat, se cuvine sa ne cunoastem mai indeaproape. Si nu numai pe noi insine, ci si relatiile noastre: cu Dumnezeu, cu mine insumi, cu aproapele. In profilul tau am vazut ca esti casatorita. Aceasta cart te va ajuta enorm de mult in relata ta cu sotul si cu copii tai. Apoi cauta pe aceasta pagina, printre Studii: Respingerea, Studiu tradus de O. Vinter. E un studiu deosebit care te va ajuta deasemenea sa-i cunosti pe oameni. Vad ca doresti sa fi jurnalista. Fara cunoasterea in profunzime a fiintei umane, nu vei putea scrie despre el decat lucruri de suprafata. Deci sa revin. Cartea etse intitulata, in engleze: Created For Love, de John si Agnes Sturt. Poate ca gasesti pe net intr-o forma descarcabila. Eu o am in limba maghiara, daca sti maghiara ti-o trimit.
Fi binecuvantata in tot ce faci spre slava domnului.
Adăugat în 20/03/2008
Multumire
Multumesc pentru recomandare. Cum nu stiu deloc maghiara, am sa caut cartea respectiva scrisa in lb engleza. Si apropo, momentan nu am copii.
Adăugat în 20/03/2008
Statistici
  • Vizualizări: 2113
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 5
Opțiuni