Eşti gata să-L întâlneşti pe Dumnezeu?
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de Raysa in 04/02/2008
    12345678910 0/10 X
Eşti gata să-L întâlneşti pe Dumnezeu?

Maria era o fetiţă de zece ani care locuia într-un sat din Chile.

Când mama ei a murit, ea a devenit mama casei, purtând de grijă tatălui ei, care lucra în tură de noapte la o mină din apropiere. Într-o seară, pe cînd îi pregătea pachetul cu mâncare, a strecurat înăuntru şi o broşurică ce o primise de la un misionar, sperând că-i va aduce puţină alinare după pierderea soţiei. La miezul nopţii a început să sune o sirenă chemând oamenii să vină cu lopeţi pentru a căuta minerii prinşi într-o prăbuşire subterană. Echipele de salvare au lucrat toată noaptea şi într-un târziu au ajuns la o cavitate mică în care i-au găsit pe mineri. Din păcate, era prea târziu. Toţi cei opt oameni muriseră sufocaţi. Salvatorii au fost cuprinşi de jale. Privind la cei opt oameni, au observat că muriseră stând în cerc.

Uitându-se mai atent, l-au descoperit pe tatăl Mariei cu o broşurică în poală, deschisă la ultima pagină, unde era explicat cu claritate planul mântuirii lui Dumnezeu. Pe acea pagină, tatăl Mariei îi scrisese un ultim mesaj: "Draga mea Maria, când vei citi aceste rânduri, eu voi fi împreună cu mama ta. Am citit broşura ce mi-ai dat-o, apoi am citit-o de câteva ori şi celorlalţi, în timp ce aşteptam să fim salvaţi. Speranţa noastră pentru această viaţă scade - dar pentru cea viitoare, nu. Am făcut cum scria aici şi ne-am rugat, rugându-L pe Isus să vină în inimile noastre. Te iubesc foarte mult şi într-o zi vom fi cu toţii în cer."

Mergi şi tu în cer???

"Căutaţi pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemaţi-L, câtă vreme este aproape." (Isaia 55:6)

simplu si frumos!!!nu stim clipa plecarii dupa cum nu am stiut nici clipa venirii!OH!!! intoarce-te la DOMNUL!!! Tu omule,care nu esti sigur ca vei fi cu EL in clipa plecarii...care nu esti sigur de mantuirea ta...Intoarce-te din lumea neagra de pacat! Acolo sus pe Golgota,pe-o cruce,DOMNUL suspina si-ti spune:esti asteptat!...Frumos eseu,ma rog ca sa fie insotit de puterea care innoieste inimile si schimba viata!
Adăugat în 07/02/2008
viata pe pamint este ca un abur ..nimic nu ar aveea sens daca nu ar exista viata vesnica ... Tu, care citesti aceste rinduri nu sta nepasator asteptind sa vina sfirsitu calatoriei daca nu ti-ai luat biletul pt TARA ETERNA !!!! MARANATHA vino Doamne te asteptam...
Adăugat în 09/02/2008
intalnirea cu Dumnezeu
Apoc;21;6-7 Apoi mi-a zis;"S'a ispravit!Eu sunt ALFAsiOMEGA, Inceputul si Sfarsitul.Celui Ce ii sete ,ii voi ca sa bea fara plata din izvorul apei vieti.7.Cel ce va birui,va mosteni aceste lucruri.Eu voi fi DUMNEZEUL lui,si el va fi fiul meu. Nu va speriati caci DUMNEZEU ne v-a primi ca pe niste fii ai lui pe toti care vom vrea sa fim cu EL, numai ca ar vrea sa ne curatim si sa ne mantuim din acest neam pacatos.IMPACATI-VA CU DUMNEZEU.Amin
Adăugat în 09/02/2008
dragostea cea mare
fara cuvinte doar am plans cand am citit atit ...
Adăugat în 07/06/2008
ce Dumnezeu mare avem ca ne-a lasat sa traim si clipa de fata
Adăugat în 06/10/2008
daniel
IOAN 3:16 findca atit de mult a iubit DUMNEZEU lumea incit a dat pe singurul lui fiu ca oricine crede in el sa nu piara ci sa aiba viata vejnica ,de multe ori nu avem capacitatea sa intelegem marimea dregostei lui Dumnezeu ,ci tindem sa il comparam cu un om care nu poate erta ,insa nu este asa Dumnezeu prin ISUS Hristos nu exista pacat care sa nu poata sa-l erte ,numai noi sa-l aceptam ca si Domn si mintuitor al veti noastre si de azi sa sa stam linga el.
Adăugat în 01/11/2008
Statistici
  • Vizualizări: 3175
  • Export PDF: 4
  • Recomandări email: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 6
Opțiuni