Este misiunea pentru homosexuali o formă de limbaj al urii?
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Homosexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 05/12/2007
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
Este misiunea pentru homosexuali o formă de limbaj al urii?

de Mike Goeke

Sunt misiunile pentru homosexuali pline de ură?

Nicidecum! Este important ca Biserica să înţeleagă că a fi un instrument al puterii de a schimba a lui Cristos nu este un lucru plin de rea-voinţă, ci este, în schimb, adevărata dragoste.

Deseori, creştinilor plini de compasiune le pare rău pentru prietenii lor şi pentru cei din familia lor care se luptă cu homosexualitatea şi, având intenţii bune, încep să susţină sau să scuze stilul de viaţă homosexual. Dar pentru cei care cred în adevărul Cuvântului lui Dumnezeu, realitatea este că un comportament homosexual este păcat şi că relaţiile homosexuale se află în afara planului lui Dumnezeu pentru bărbaţi şi femei. Ca în cazul oricărui alt stil de viaţă, centrat intenţionat asupra păcatului sau care se abate de la planul lui Dumnezeu, stilul de viaţă homosexual duce la ruină. Homosexualitatea poate duce la moarte fizică, dar va duce sigur la ruină relaţională, emoţională şi spirituală. Când cineva este implicat într-un stil de viaţă care duce la durere sau distrugere, adevărata compasiune nu este pasivă.

Misiunea ar trebui să fie exact aceasta – misiune. Misiunea este, prin definiţie, un act de slujire. Astfel, misiunea ar trebui să fie smerită, iubitoare şi concepută pentru a ajuta oamenii. Dacă noi, fiind creştini, credem cu adevărat că Isus Cristos poate schimba viaţa unui om, atunci forma esenţială de dragoste pe care o putem arăta este să fim instrumentele Evangheliei lui Isus Cristos pentru oricine are nevoie de mântuire, vindecare şi schimbare. Limbajul urii este un limbaj menit pentru a răni. Cuvântul lui Dumnezeu este menit cu adevărat pentru a vindeca. Nu este nimic răuvoitor în asta!

[Mike Goeke, Is ministry to homosexuals a form of hate-speech? Copyright © Mike Goeke. Tradus şi publicat cu permisiune. ]

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1746
  • Export PDF: 2
Opțiuni