Este homosexualitatea doar ceva cu care ne naştem?
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Homosexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 05/12/2007
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
Este homosexualitatea doar ceva cu care ne naştem?

Nu! Nu este genetică. Nu există nicio dovadă ştiinţifică pentru aceasta. Nimeni nu se naşte homosexual!

Tendinţele sau înclinaţiile homosexuale sau lesbiene sunt rezultatul unor factori de dezvoltare şi de mediu şi al unui comportament învăţat. Nu există un singur factor care determină ca cineva să fie homosexual; există o combinaţie de factori multipli, de exemplu:

1. Lipsa de „legătură” şi „conexiune” cu părintele de acelaşi sex (a unui băiat cu tatăl lui şi a unei fete cu mama ei). Indiferent că sunt situaţii reale sau doar percepute. Aceasta cauzează o sete după dragostea „de tată” sau „de mamă”.

2. Molestarea sexuală: pentru aproximativ 60-70% dintre bărbaţi şi 80-90% dintre femei. Unui băiat, ea îi va „trezi” curiozitatea sexuală. Pe o fată o poate face să îi fie teamă sau să nu aibă încredere în bărbaţi.

3. Etichetarea din partea tovarăşilor de aceeaşi vârstă: „homo”, „poponar”, „fetiţă”, „lesbiană dură”, „lesbi”, „lesbiană agresivă”. Este o minciună că: „Beţele şi pietrele îmi pot rupe oasele, dar cuvintele nu mă vor răni niciodată. ”

4. Convingerile interioare: „Ceva nu este în ordine cu mine. Mă simt atât de diferit de ceilalţi. De ce nu sunt ca ceilalţi băieţi? De ce nu-mi plac fetele? ”

5. Curiozitatea sexuală şi experimentarea sexuală cu persoane de acelaşi sex sau de sex opus; ele pot accentua confuzia deja existentă şi pot să înrăutăţească lucrurile.

6. Influenţa mass-mediei: homosexualitatea este aplaudată şi „glorificată”.

7. Păcatul generaţional, conform Scripturii.

8. Minciunile duşmanului.

9. Ca în cazul oricăror alte gânduri sau comportamente, cu cât cineva se implică mai mult în ceva, cu atât mai multă „putere” va avea acel lucru asupra sa şi cu atât mai mult se va dezvolta un „întăritură”: „Devenim ceea ce gândim şi ceea ce facem. ”

[Is homosexuality just something we are born with? Copyright © CrossOver Ministries, Inc. Tradus şi publicat cu permisiune. ]

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1659
  • Export PDF: 2
Opțiuni