Unii oameni spun că Dumnezeu urăşte homosexualii. Voi ce credeţi?
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Homosexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 05/12/2007
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
Unii oameni spun că Dumnezeu urăşte homosexualii. Voi ce credeţi?

Dumnezeu spune clar în Scriptură că iubeşte oamenii. Ioan 3: 16 spune: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. ” Dumnezeu spune şi noi credem că El iubeşte pe toţi oamenii. Nu contează dacă sunt homosexuali sau heterosexuali, negri sau albi… Dumnezeu a creat pe fiecare şi totul şi iubeşte pe toţi oamenii pe care i-a făcut. De aceea putem spune, conform Ioan 3: 16:

Dumnezeu îi iubeşte pe bărbaţii homosexuali şi pe femeile homosexuale din această lume atât de mult, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca orice bărbat homosexual sau femeie homosexuală care crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.

Este adevărat că Dumnezeu a spus, de asemenea, că o relaţie sexuală în afara căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie este greşită. Dumnezeu spune că El a creat sexul şi sexualitatea. El spune că vrea ca noi să urmăm planul Lui pentru sex şi sexualitate. Şi ne avertizează că nerespectarea planului Său pentru sex şi sexualitate are consecinţe – fizice, emoţionale, relaţionale şi spirituale. Dar în timp ce Scriptura spune clar că un anumit comportament este greşit, aceasta nu înseamnă că Dumnezeu îi urăşte pe oamenii care au acel comportament.

Dacă eşti atras de persoane de acelaşi sex sau de sex opus, vrem să te asigurăm că Dumnezeu te iubeşte foarte mult.

[Some people say God hates homosexuals. What do you think? Copyright © Exodus Global Alliance. Tradus şi publicat cu permisiune. ]

ce as putea crede eu ?
"Caci daca este cineva in Hristos este o faptura noua "nu mai poti sa spui ca esti crestin dar sa practici in continuare lucruri care il scarbesc pe Dumnezeu ...iar dovada a faptului ca Dumnezeu ii iubeste pe homosexualii care nu vor sa renunte la pacatul lor ,este Sodoma si Gomora ...
Adăugat în 07/10/2009
Ba poți să fii creștin născut din nou și practici aceste lucruri, la fel cum practici vizionarea de pornografie și masturbarea sau moduri păcătoase de relaționare la oameni. Dependențele sexuale se tratează foarte greu și este nevoie uneori de ani de zile pentru a scăpa de ele, pe când nașterea din nou are loc instantaneu. Un bărbat pedofil născut din nou va avea atracții sexuale pentru copii până va muri și va trebui să fie restricționat în prezența copiilor până va muri. Pedofilia nu poate fi vindecată, doar controlată. Poate să-și repete el oricât „sunt o făptură nouă în Hristos”, cât va trăi, sexual nu va prezinta nicio încredere în ceea ce privește copiii. Noi, creștinii, am face bine să ne instruim cu privire la dependențele sexuale ca să știm cum să le tratăm și cum să reacționăm conform cu realitatea, nu cu scenariile biblice pe care le avem în cap.
Adăugat în 15/07/2016 de victor_802006
Statistici
  • Vizualizări: 2673
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni