Ce poate face biserica mea pentru a se adresa homosexualităţii?
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Homosexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 05/12/2007
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
Ce poate face biserica mea pentru a se adresa homosexualităţii?

de Mike Goeke

Sunt multe moduri în care bisericile se pot adresa homosexualităţii. De fapt, bisericile trebuie să se adreseze homosexualităţii, dacă vor să ajungă la homosexuali cu mesajul că Cristos îi poate schimba! Pastorii pot juca un rol uriaş, adresându-se problemei homosexualităţii de la amvon. Este important ca pastorii nu doar să condamne păcatul homosexualităţii sau să vorbească împotriva „agendei homosexuale”, ci să includă întotdeauna şi un mesaj de răscumpărare şi de speranţă pentru schimbare, special pentru homosexuali. Un cuvânt plin de compasiune de la amvon, în legătură cu homosexualitatea, poate să lase drum liber slujirii oricui este afectat de homosexualitate.

Resursele creştine despre homosexualitate sunt un mijloc excelent pentru membrii bisericilor de a se instrui, iar pentru cei care se luptă cu homosexualitatea, de a găsi speranţă şi încurajare pentru schimbare. Ele nu se găsesc, în mod obişnuit, în librăriile laice sau creştine. Cu toate acestea, există literalmente cărţi şi broşuri temeinice, biblice despre homosexualitate. Aceste resurse pot fi obţinute şi puse spre vânzare în librăriile bisericilor sau pot fi adăugate la resurselor din bibliotecile bisericilor.

De asemenea, bisericile se pot instrui cu privire la homosexualitate apelând la vorbitori sau seminarii.

În sfârşit, bisericile ar trebui să se adreseze homosexualităţii în acelaşi fel în care ar trebui să se adreseze oricărui păcat – cu curaj şi dragoste. Homosexualitatea nu este atât de diferită de oricare alt păcat şi nu trebuie scoasă în evidenţă. Se vor face paşi uriaşi în slujire când homosexualitatea va fi clarificată şi înţeleasă, iar oamenii vor vedea că bisericile tratează orice păcat în mod egal.

[Mike Goeke, What can my church do to address homosexuality? Copyright © Mike Goeke. Tradus şi publicat cu permisiune. ]

wtf
Ok. Asa, din curiozitate, dau si pe aici/:)
\"bisericile trebuie să se adreseze homosexualităţii dacă vor să ajungă la homosexuali şi să le facă acestora cunoscut acestora că Hristos îl poate schimba pe homosexual!\".... Stai. Stai. Stai. CUM se ii schimbi? E ca si cum incerci sa schimbi un om ca e negru si nu alb sau ca are ochi caprui si nu albastrii. Hai sa le facem tratamente cu hormoni si sa le punem lentile de contact si sa le vopsim parul ca ASA VREM NOI. Chiar credeti ca puteti schimba NATURA unui om? CE este el DE LA NASTERE, CUM SA NASCUT, CUM IUBESTE, CE SIMTE, CUM TRAIESTE? PENTRU CA ASA VRETI VOI?
\"Homosexualitatea nu este atât de diferită de oricare alt păcat şi nu trebuie să fie scoasă în evidenţă. \"
Si ce sa inteleg? Hai sa ne batem joc de tot ce are un om, hai sa il schimbam pentru ca ASA scrie in afurisita de biblie.
Homosexualii au fost OMORATI, TORTURATI, PERSECUTATI... si TOTUSI... Nu s-au schimbat. de ce? Pentru ca au luptat pentru ceea ce AU IUBIT. NU puteti sa schimbati asta. NU VETI PUTEA VREODATA SA SCHIMBATI MODUL CUM UN OM SIMTE SI IUBESTE!
Terminati! De ce trebuie sa schimbati voi tot ce e frumos si normal? Sa va adresati cu ATATA URA SI SCARBA fata de orice e diferit de voi? Acceptati ce e in jurul vostru si ce am primit de la nastere!!!
Adăugat în 27/08/2009
Statistici
  • Vizualizări: 1730
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 1
Opțiuni