Cum să-i iubesc pe homosexuali şi să urăsc homosexualitatea?
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Homosexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 05/12/2007
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
Cum să-i iubesc pe homosexuali şi să urăsc homosexualitatea?

de Mike Goeke

Prietenul meu homosexual spune că dacă îl iubesc cu adevărat, voi accepta homosexualitatea lui. Este adevărat?

Isus este exemplul perfect al cuiva care i-a iubit pe păcătoşi dar a urât păcatul. Isus a confruntat mult păcat dar l-a tratat întotdeauna pe păcătos cu dragoste. Dumnezeu urăşte tot păcatul în mod egal şi poate că, în ceea ce priveşte iubirea homosexualilor, primul pas este pur şi simplu să recunoşti că păcatul homosexual este un păcat ca oricare altul – inclusiv crima, păcatul heterosexual, pofta, invidia, zgârcenia, bârfa, etc. Oamenii care au un stil de viaţă homosexual sunt păcătoşi ca noi ceilalţi, sunt oameni creaţi de Dumnezeu şi iubiţi de Dumnezeu. Ca atare, suntem chemaţi să-i iubim în orice stare păcătoasă se întâmplă să îi găsim.

Un lucru pe care trebuie să îl amintim este că aproape oricine care a adoptat homosexualitatea ca identitate, crede cu adevărat că este în esenţă homosexual. Poate să vadă sau nu comportamentul său ca păcătos, dar identitatea sa homosexuală percepută este, în mintea sa, independentă de comportament. În timp ce noi ştim că această convingere a sa este greşită, ea este „corectă” pentru el.

Cei prinşi în capcana homosexualităţii sunt oameni care au nevoie de vindecare. Sunt oameni răniţi şi frânţi, care au nevoie de atingerea marelui doctor, Hristos. Isus Hristos Însuşi a spus că a venit nu pentru cei sănătoşi, ci pentru cei bolnavi. Dacă iubirea homosexualilor este o luptă pentru tine, roagă-te ca Dumnezeu să îţi dea ochii Lui pentru homosexuali şi ca inima ta să fie zdrobită, nu împietrită, pentru homosexuali. El îi iubeşte şi doreşte ca ei să fie împăcaţi cu El. Roagă-te să ai o inimă pentru homosexuali!

[How can I love homosexuals and hate homosexuality? Tradus şi publicat cu permisiune. Experienţa personală îl atrage pe Mike Goeke înspre misiunea pentru homosexuali, fiindcă propria lui luptă cu homosexualitatea aproape că l-a distrus pe el şi căsătoria lui. În cele din urmă, vindecarea şi restaurarea lui Dumnezeu au dat naştere unei dorinţe noi de a le face cunoscută aceeaşi speranţă a transformării şi altora, care simt aceeaşi goliciune şi izolare pe care le-a găsit el în viaţa homosexuală. ]

Nu este adevarat ce ai spus: "Isus este exemplul perfect al cuiva care i-a iubit pe păcătoşi dar a urât păcatul. Isus a confruntat mult păcat dar l-a tratat întotdeauna pe păcătos cu dragoste."
Unde in Biblie ai gasit tu asa ceva? In ce Evanghelie ai gasit aceasta invatatura, pentru ca in Adevarata Evanghelie nu este asa ceva, deci este o minciuna (Prov 30:5-6), dar, poate intr-o alta Evanghelie (Galateni 1:6).
Iata dar, ce spune Adevarul: Căci Domnul urăşte pe oamenii stricaţi, iar homosexualii sunt stricati si savarsesc lucruri scarboase (Rom 1:27:28), dar este prieten cu cei fără prihană. (Prov 3:32) Iar un homosexual este un stricat

Da, sa fie clar Domnul uraste pe cel rau, "Domnul încearcă pe cel neprihănit, dar urăşte pe cel rău şi pe cel ce iubeşte silnicia." (Ps 11:5)
El nu-l iubeste, iar ceea ce tu sustii este o minciuna. Desigur ca in Biblie gasim indemnuri ca: "să ştiţi că cine întoarce pe un păcătos de la rătăcirea căii lui, va mântui un suflet de la moarte şi va acoperi o sumedenie de păcate." (Iacov 5:20)
Prin urmare, tu nu esti indemnat sa fii deacord cu pacatele lui, ci sa-i spui ca este in pericol de moarte si sa se pociasca, altfel va sfarsii in focul vesnic. (Mat 18:8)

Atentie ca prin aceste invataturi tu inabusi adevarul, si Biblia spune clar ca: "Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor." (Rom 1:18)
Adăugat în 24/08/2011 de adevaratcrestin
Statistici
  • Vizualizări: 1981
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
Opțiuni