UN SEPTEMBRIE FARA ANA
Autor: Lina Gavrilovici  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 13/09/2007
    12345678910 0/10 X
UN SEPTEMBRIE FARA ANA
UN SEPTEMBRIE FARA ANA

Zilele de septembrie cu emotii de inceput de an scolar si cu ganduri mari de viitor nu ni se mai potrivesc deloc.
Emotiile de inceput de an au ramas in amintirea noastra pentru totdeauna. Flori multe, galagie, haine noi, rechizite au facut zilele de septembrie de neuitat.
Totusi acesta luna este foarte speciala caci in familia Gavrilovici Stefan si Magdalina s-au nascut doua fete: Cecilia, in 1974 pe data de 14 septembrie si mezina, Ana-Maria, in 1988 pe 30 septembrie.Fata mijlocie, Dorina, este nascuta in 3 aprilie, luna in care Domnul a chemat-o pe Ana ACASA. Cred ca ziua de 30 septembrie va trece cu bucuriile si supararile ei, ca multe altele.
Acest septembrie 2007 va fi unul mai greu stiind ca Ana trebuia sa implineasca varsta de 19 ani. Ii va implini in cer, odihnindu-se de toata osteneala pamanteasca. Florile ei frumoase din gradina vor fi puse la mormant de ziua ei.
Ii placea sa faca buchete din crizanteme albastre asortate cu floricele bleo (nu vom uita asta). Va fi foarte trist sa-i fac chiar eu, mama ei, acel buchet preferat.
Doresc ca Domnul sa fie cu toti copiii care vor merge anul acesta la scoala , sa-i ajute sa invete bine, sa faca bucurie parintilor. Constatam totusi ca in cer nu trebuie scoala. Acolo va fi gasit bun si se va spune "Vino" sau va fi gasit rau si se va spune "Pleaca".
Copiii zilelor noastre au un mare potential de a-l sluji pe Domnul insa nu toti il aleg in viata lor tanara. E nevoie ca tinerii sa fie uniti pentru orice lucrare buna.
E cel mai frumos lucru sa poti sluji Domnului universului, care a facut cerul, pamantul si tot ce este pe el. Ne bucuram de toate binecuvantarile Lui stiind ca nu vom mosteni pamantul, ci cerul. El ne-a pregatit un loc si sa fim siguri ca locuri sunt destule, depinde daca-l vom merita. Totul depinde de om.
Este bine sa meditam la Psalmul 135 :
"Doamne Numele Tau ramane in veci
Doamne, pomenirea Ta tine din neam in neam"
Ana si-a ales partea cea buna care nu i se va lua niciodata. A fost altruista si se incredea in Domnul Isus care-i dirija viata. Viata ei a fost foarte scurta dar a facut tot ce trebuia facut si de aceia Domnul a chemat-o acasa, spre binele ei. Bilblia ei era singura sursa de intelepciune si pricepere.
A evanghelizat colegi, le-a respectat religia recomandand sa citeasca Sfintele Scripturi. Prin moartea ei a adunat toate clasele a XII- a din Suceava care au ascultat mesajul Evangheliei. Domnul i-a convins ca se poate si la 18 ani sa mori. CE RAMANE IN URMA TA??????
Fie ca tineretul sa nu ramana nepasator ci sa se inflacareze pentru lucrul in ogorul Evangheliei!!! Domnul le va da biruinta sa lupte cu ispita, sa aiba multa credinta si sa se maturizeze in Casa Domnului, in via Lui. Doresc ca Domnul sa binecuvinteze toata fratietatea, sa fim tari in credinta ca Domnul sa se foloseasca de noi in ogorul E vangheliei.
Doamne da-le din Duhul Tau cel Sfant si atrage-i cu dragostea Ta de Tata!!! Iti multumesc ca esti cu noi in toate zilele vietii noastre. Iti multumesc ca ne asculti ca te rugam in Numele lui Isus, AMIN!!! MAMA ANEI

LA MORMANT

Ploua...si cred ca te-a udat,
Dar nu cred ca te-a afectat
Esti la Iubitul tau ISUS...
Curand vine si-al meu apus.

Ne-ai tot lipsit...
In vreme, si florile s-au vestejit
Noi te-am iubit...
Oare cine ne-ar fi despartit?

Destin cumplit si foarte trist
Mintea mea a-ncremenit
Mireasa dincolo de zari
Te plang cu lacrimi si dureri.

La tristul tau mormant
Bate zilnic rece vant
Florile-ti tin de urat...
Ma retrag incet plangand.

Am sa trec si alta data,
Cand n-am sa fiu suparata
As dori sa nu te plang
Voi lupta sa ma inving.

LINA GAVRILOVICI
August 2007


LA MULTI ANI
30 SEPTRMBRIE 2007

Astazi plang cu bocet mare
Ca nu-i zi ca orisicare,
Plang si oful vreau sa-mi treaca
Greu mi-e pasul pe toloaca.

Plang ca-i ziua ta de drept
Ziua cand ai supt la piept.
DOMNUL atunci dar te-a dat
Astazi EL mi te-a luat.

Pot sa plang ziua si noaptea
Nemiloasa este moartea.
"Inima mi-e langa tine,
Vin curand...poate chiar maine!"

Mama Anei Maria Gavrilovici
:)
Am mai lasat un comm la povestea "mamei indurerate"...a marcat multa lumea plecarea Anei..si pe mine ma ajutat sa inteleg cat de departe sunt de EL,desi toti ma vedeau aproape..si eu la fel...akm sunt pe calea cea buna!!!Multumesc Domnului pt tot! TOT ce se petrece fie bun fie rau se petrece cu un scop:) Domnul le stie...noi doar le presupunem:) fiti binecuvantati!
30 SEPTEMBRIE 2007
Astazi plang cu bocet mare
Ca nu-i zi ca orisicare,
Plang si oful vreau sa-mi treaca
Greu mi-e pasul pe toloaca.

Plang ca-i ziua ta de drept
Ziua cand ai supt la piept.
DOMNUL atunci dar te-a dat
Astazi EL mi te-a luat.

Pot sa plang ziua si noaptea
Nemiloasa este moartea.
"Inima mi-e langa tine,
Vin curand...poate chiar maine!"

Mama
Uof..Ana :((
uof...Cand trec pe langa casa Anei imi amintesc de ea....sau cnad il vad pe tata ei suparat....nujtiu...da pt mine va ramane pt todeauna cu zambetul pe buze...si nu pot uita ziua de marti a saptamana cans mergeam cu ea de la 07:30 la scoala....todeauna vorbeam cu ea...eu imi faceam planuri pt viitor..am zis ca ajea vreau sa am permis...si ea o zis dak ei permisu si nu ma duci macar o data pana la sc...se supera pe mine :D si Eu iam promis ca am so o duc....ea so dus....si eu dupa o luna exact am luat permisu :((( Ana nu pot sa te uit :((
Scumpa mea :X:X:X
Annaaaa... azi este ziua ta... prima ta zii de nastere sarbatorita alaturi de ingeri.. stim k acolo SUS in CER nu se mai tine cont de ani si tuh vei ramane vesnic tanara!!! Asa de mult mi-asi fi dorit sa aud vocea ta cand am sunat la tine... dar .. Domnul stie de ce este asa... Sa stii k amintirea ta va ramane mereu vie in inima mea si crede-ma k nu trece o zii in care sa nu ma gandesc la tine!! Acum ca tu esti un inger te rog sa ai grija de matusa!!! te ador scumpa mea....
"Ca roua e viata mea.. exist si-apoi voi pleca" .

Domnul sa binecuvinteze Familia indoliata!!
6 luni :(((
Annaaaa.. azi se implinesc 6 luni decand tu ne-ai parasit ...... ai lasat un gol imens. Am fost si eu la Peniel, si am vazut in ce atmosfera ti-ai petrecut ultimele clipe din viata... mai frumos decat acolo nu le puteai trai!!! dar noi stim sigur k traiesti un devarat si contiunuu PENIEL!!!! si noi iti vom fi alaturi in curand!! TE IUBESC ENORM VAR`MEA :X:X:X:X
Da...asa este...despartirea de cei dragi are durerea si lacrimile ei...dar eu as vrea sa va spun de ALTFEL DE LACRIMI... LACRIMILE DE BUCURIE...a unui oarecare tata,care a vazut ce impact a avut plecarea unei ANA(gavrilovici)...asupra unei alte ANNA(ana-maria rotariu)... care,la o saptamana dupa plecarea anei gavrilovici la cele vesnice,adica pe 22 aprilie 2007,a plecat de la roma-italia in bruck-austria PENTRU A INCHEIA LEGAMINTUL IN APA!!!! Ca tata pamintesc,va puteti da seama ce bucurie am avut!Deci...ana gavrilovici nu doar asupra colegilor din suceava a avut un impact,ci si prin ceea ce s-a scris pe internet despre scurta dar intensa ei viata traita in ascultare de Domnul!Ce bucurii vor fi in ceruri cand VOM FI CU DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS PENTRU TOTDEAUNA!!!
Laudat sa-I fie Numele Sau in veci de veci,Amin!
fiti binecuvintati!
:(:(
..nu te`am cunoscut ...dar citind aceste cuvinte ..pe care...scumpa ta mama..le`a scris...m`au cuprins lacrimile...Domnul...ana ...astept sa te vad in ceruri...vreau sa te cunosc acolo :) ...
Imi e un dor IMENS de tine scumpa :(
Asa e...e un septembrie fara Ana... :(
Pe 30 septembrie 2007(de ziua ei) ii vom aduce flori, dar de data aceasta la mormant :( . Cine ar fi crezut, anul trecut( cand toate prietenele Anei eram inviate la ziua ei de nastere) ca aceea era sa fie ultima ei zi de nastere pe pamant? Si normal ca nimeni nu se gandea la asa ceva...dar Domnul e cel ce face totul dupa randuiala Sa si noi ca si crestini intelegem ca asa a randuit El. De mult timp Psalmul 139 a devenit psalmul meu preferat si acum stau si ma gandesc ca Ana nici nu era nascuta si Domnul nostru stia ca pe 15 aprilie 2007 ea avea sa plece la El! Oare sfarsitul nostru cand e?? Asta o stie cu siguranta doar EL! Sa ne ajute Dombnul sa fim pregatiti pentru vesnicie!
Scumpa mea Ana....
La Multi Ani scumpa mea verisoara!!!
Pentru mine aceasta vacanta a fost grea pentru ca tu nu erai... nu ai mai fost sa vii sa ma pupi, sa ma iei in brate..m-am simtit singura si parasita fara tine chiar daca aveam multa lume in jurul meu ..Nimeni nu e ca tine.. nimeni nu te mai poate inlocui. Ana.. e grea durerea pe care ai lasat-o in urma ta dar stiu k Domnul o va alina.. este greu sa ne invatam fara tine.. fara zambetul tau, vocea ta...
Ana stim k nu mai e mult si vom veni langa tine.. asteaptane.. nu mai e mult!!!!!!!!!! Te adoram.. :X:X:X:X:X
a ta verisoara....Delia
Tears are in our hearts, since you left ...miss u .Iti multumim ca ai impartit Cerul cu ceilalti si ceea ce ai facut nu ne-a lasat insensibili sau indiferenti...Asteapta-ne, venim in curand caci vremea-i spre sfarsit!... "Chiar suflarea ce-o am ,Tie azi Ti-o daruiesc, Doamne!"
..un septembrie fara ana...la anu poate o sa fie un septembrie fara de tine!!!
iubita noastra,au trecut 5 luni care ni se par 5 ani si parca tot e vis..ne este tare dor de tine.Marturia vietii tale curate a ingenuncheat multe inimi inaintea Domnului..ai adus multi snopi. Suntem siguri ca porti o cununa mare acum.. Asteapta-ne!! cumnatul si sora Anei...un pupic de la nepotelul Luca
Scumpa mea Ana...un nou septembrie a inceput fara tine..desi au trecut doar luni,mie mi se par ani..mi e dor de tine din ce in ce mai tare...nu vreau sa ma obisnuiesc cu ideea ca n o sa mai vi p la mine niciodata dar traiesc cu nadejdea ca o sa vin eu la tine candva..vacanta asta ti am simtit lipsa f tare..as vrea sa mai stam de vorba,as avea atatea sa ti povestesc...Luna asta ai fi implinit 19 ani si am fi sarbatorit ca in alti ani..dar se pare ca Dumnezeu a avut alte planuri cu tine si cu noi..scumpa mea...imi lipsesti asa de mult..abea astept clipa revederii...
am citit atunci,citesc acum..lacrimile curg pt o fiinta pe care nu am cunoscut-o niciodata,dar sper sa o pot cunoaste..am si eu o fetita de 13ani,si-mi dau seama putin cum ar fi aceasta durere,dar STIU ca doar DZEU poate mangaia,poate sterge lacrimile,fara EL suntem pierduti..e groaznic de greu dar ne ramane speranta ca odata vom fi impreuna.DZEU sa ne ajute!!
cât mai e Delia? o săptămână?
Luca, eşti un dulce. te iubesc şi nu v-am părăsit. să nu vă temeţi! credeţi, numai că sunt mereu cu voi. în inimă, în gând şi în tot sufletul.
Adăugat în 07/04/2008
Nu am cunoscut-o pe Ana ,desi mi-as fi dorit!!!Am citit in insemnarile mamei ei ca i-a evanghelizat pe colegi ,insa si dupa ce a plecat continua sa o faca ,sa schimbe vietile celor pe care nu i-a cunoscut niciodata.....ca mine de exemplu!!!!!
Adăugat în 30/01/2009
lacrimi
de ce va bociti atata ca doar o ve-ti revedea.Si nu-i crestineste sa amintiti ca cei ce nu cunosc pe Domnul si sa vorbiti la persana a II cu ea ca doar nu sunteti
ca cei ce scoala mortii.Au mai fost dusi acasa si alti frati si surori care ar merita sa li se faca statuie dar de ce se tace in dreptul lor numai. Ca asa e bine,amintiti si vorbiti de Domnul, ce a facut El, si plangeti pacatul acum pana nu e tarziu.
Adăugat în 18/09/2009
Statistici
  • Vizualizări: 3457
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 18
Opțiuni