Întrebări despre homosexualitate
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Homosexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 21/08/2007
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
Întrebări despre homosexualitate

Ce este un homosexual?

Un homosexual este „cineva motivat, în viaţa adultă, de o atracţie definită preferenţială, emoţională, romantică şi sexuală faţă de membrii aceluiaşi sex şi care de obicei, dar nu neapărat, se implică în relaţii sexuale deschise cu aceştia”.

[What is homosexuality? Copyright © CrossOver Ministries, Inc. Tradus şi publicat cu permisiune. ]

Ce spune Scriptura despre homosexuali şi Dumnezeu?

Scriptura este foarte clară când spune că păcatul homosexual este greşit, după cum este de fapt orice păcat sexual sau orice păcat. Scriptura afirmă, de asemenea, că Dumnezeu doreşte ca nimeni să nu piară, ci ca toţi să se întoarcă la Isus Cristos prin credinţă şi să primească darul vieţii eterne. Ni se spune că Isus a venit cu scopul de a-i căuta şi a-i mântui pe cei pierduţi; aceasta este cea mai mare bucurie a Lui. Dumnezeu a dat ce avea mai scump ca să-i răscumpere de la iad pe toţi cei care aveau să Îl primească.

Studiază următoarele versete: 2 Petru 3: 8-10, Ioan 3: 16-18, Efeseni 4: 22-5: 5, 1 Corinteni 6: 9-11, Coloseni 3: 2-10, 1 Tesaloniceni 4: 3-5, Proverbe 24: 12, 16.

[What does Scripture say about homosexuals and God? Copyright © CrossOver Ministries, Inc. Tradus şi publicat cu permisiune. ]

Este homosexualitatea o ameninţare pentru familie?


Cum pot probleme precum căsătoria gay să afecteze familia mea şi ţara mea?

În ciuda naturii fizice obişnuite a sexualităţii, homosexualitatea se bazează pe o nevoie emoţională, nu pe o nevoie sexuală. Ea implică cele mai intime sentimente pe care le are cineva – ataşamentul faţă de identitatea propriului sex. Deoarece procesul de identificare şi de acceptare a sexului nostru este vital pentru bunăstarea noastră emoţională, fizică, spirituală şi naţională, devierea de la heterosexualitate la homosexualitate este devastatoare. Devastarea pătrunde în orice relaţie în care bărbatul, femeia sau copilul homosexual se implică.

Abuzul sau sentimentele de respingere sau de înstrăinare creează deseori o luptă între părinte şi copil, uneori de la o vârstă fragedă, rezultând în confuzie cu privire la sexul propriu. Copilul care este confuz cu privire la sexul propriu caută să corecteze distanţa în tot mai mare dintre el şi părintele de acelaşi sex prin acţiuni care variază de la ascultare la neascultare totală. Haosul emoţional al adolescenţei poate să cauzeze transformarea sentimentelor şi acţiunilor care reflectă mânia şi amărăciunea faţă de persoanele de sex opus, în nevoie copleşitoare de susţinere din partea persoanelor de acelaşi sex sau chiar în aversiune faţă de propriul sex. Drept rezultat, confuzia sexuală devine o activitate sexuală sfidătoare (în gând sau faptă), iar satisfacţia sexuală devine un placebo pentru dragostea şi acceptarea adevărată.

În zilele noastre am devenit extrem de conştienţi că problemele din copilărie creează uriaşe pietre de poticnire pentru adulţi, atunci când nu sunt confruntate într-un mod potrivit, centrat pe Dumnezeu. Dacă o zdrobire emoţională de o asemenea amploare are loc în copilărie, este foarte improbabil ca tinerii homosexuali să ajungă la relaţii normale sănătoase la vârsta adultă, fără călăuzirea lui Dumnezeu.

Chiar pentru cineva confuz din punct de vedere sexual, dar care nu a dat niciodată curs ispitei sexuale, relaţiile cu părinţii, fraţii, soţul sau soţia şi copiii pot fi deteriorate de zdrobirea emoţională netratată a homosexualităţii.

Sănătatea naţională a unei ţări se bazează pe sănătatea familiilor sale. Familiile care adoptă, acceptă sau încearcă să ignore problemele păcatului homosexual, nu sunt niciodată sănătoase. Homosexualitatea este periculoasă pentru bunăstarea familiei şi a Americii.

[Nancy Brown, Is Homosexuality a Threat to the Family? To America? Copyright © Nancy Brown. Tradus şi publicat cu permisiune. Nancy a slujit ca Director Asociat la LifeGuard Ministries din Austin, Texas şi este autoarea broşurii Marriage or Mirage. ]

Ce înţelegeţi prin schimbare?

Înţelegem că dorinţa lui Dumnezeu pentru fiecare creştin este să fie transformat prin înnoirea minţii sale şi că aceasta poate să aducă schimbare şi aduce schimbare în vieţile noastre.

[What do you mean by change? Copyright © CrossOver Ministries, Inc. Tradus şi publicat cu permisiune. ]

Homosexualitatea este Inumana!
Sodma si Gomora sint marturii clare ca au intaritat minia Sfinta a lui Dumnezeu,in a decide arderea cu foc a tinutului homosexual.E ceva ce nu putem descrie in limbj omenesc.Doar atit:Este ceva inafara Anatomiei si Fiziologiei omului.Trist ca Persoanele Guvernamentale au acceptat sa trteze ca Esuess Legal.De aici catastrofele Naturale...Ce alegi tu?!...
Xenofobie=Homofobie
ma-m satrurat de voi xenofobistilor,il bagati pe Dumneyeu in fata ,SI GAy SUNT PERSOANE,NU POTI SA TE SCHIMBI DIN GAZ IN HETERO CINE TIA SPUS TIE CA SE POATE, INCERCA TU SA TE SCHIMBI DIN HETERO IN GAZ SA VAD POTI?
Adăugat în 28/11/2008
Replica pe Dreptatea Sfinta
Gabi"(eddie pop)"
...Referitor la comentariul tau intitulat:" xenofobie=homofobie".
First)Te deranjaja Dumnezeu cu ceva de te razvratesti impotriva celor ce condamnam Sodomismul homosexual?
Second)dumnezeu este Creeatorul/Ziditorul apsolut la toate,de ce te framinta adevarul?esti cumva amestecat dupa divortul tau din Phoenix Az daca esti cel ce ai lucrat la Job services D.E.S.
oricum nu are importanta locul ci atitutinile tale Corupte de realitate.
biblia spune ca "...si un Nebun ar intrece pe un intelept daca ar tacea!"
daca toti care implicam pe Dumnezeu in viata Sociala si toate nivelele si Tu crezi ca est diferit de "intelept",trage morala singur.
dumnezeu sa tee Mustre!
Adăugat în 20/12/2008
Statistici
  • Vizualizări: 2905
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
Opțiuni