Ana Maria a văzut Peniel
Autor: Dorina Tofan  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 17/07/2007
    12345678910 9/10 X
Media 9 din 1 vot
Ana Maria a văzut Peniel

În fiecare lună, pe data de 15, la ora 6:40, îmi amintesc de plecarea sorei mele Ana Maria Gavrilovici la Domnul Isus. În fiecare duminică dimineaţa, în jurul orei 6:40, când mă trezesc să verific ce face Luca, fiul meu de 6 luni, îmi amintesc că este ora la care s-a petrecut accidentul şi încerc să-mi imaginez cadrul în care s-a produs: în maşină erau toţi adormiţi de oboseală, după călătorii şi orele de studiu, iar pe stradă, fiind duminica devreme, nu prea circulau multe maşini.

De fiecare dată când văd luna pe cer, mă gândesc la localitatea Luna din judeţul Cluj, unde sora mea a fost luată la Domnul.

În fiecare dumnică dimineaţa, la ora 10:40, simt un fior în inimă, retrăind ce s-a petrecut cu 3 luni în urmă: era o duminică, aşa ca multe altele, dar urma să fie memorabilă. La 10:40 tata tocmai se aşezase pe banca bisericii, după ce luase cuvântul la studiul biblic. Atunci a văzut pe şeful poliţiei căutând cu privirea pe cineva, pe uşierul care se apropia să-i spună că este căutat..., iar apoi, afară, în faţa bisericii, alături de mama, avea să afle cumplita veste despre mezina familiei noaste...

Aceeaşi veste sfâşietoare aveam s-o aflu şi eu după terminarea programului de dimineaţă, în Torino, iar sora mea Cecilia avea s-o afle în toiul nopţii, în Phoenix, Arizona.

În acea dimineaţă fiul meu împlinea 3 luni şi trebuia să fie o zi deosebită de altele... Şi a fost.

Ana Maria plecase cu trei zile înainte la Arad, la conferinţa anuală "Peniel". Eu nici n-am ştiut, cu toate că noi comunicam des prin SMS. Am căutat să văd ce spune Biblia despre "Peniel" şi am găsit, de fapt soţul meu Cristi a găsit textul din Geneza 32:24-32. După ce Iacov s-a luptat cu un om până la revărsatul zorilor, şi-a dat seama că, de fapt, L-a văzut pe Dumnezeu şi a pus locului aceluia numele "Peniel" – faţa lui Dumnezeu. Probabil că şi tinerii din maşină s-au luptat şi ei până la revărsatul zorilor cu oboseala, dar spre deosebire de povestirea biblică, oboseala i-a învins pe ei. După ce a văzut Faţa Domnului, Ana Maria a fost luată de El, pentru că omul nu poate să vadă faţa Lui şi să continue să trăiască.

Versetul 31 spune: "Răsărea soarele când a trecut pe lângă Peniel..." şi în cazul lor, răsărea soarele când a trecut îngerul Domnului pe lângă ei...

Din această luptă, Iacov a rămas cu o urmare: şchiopăta din coapsă; la fel şi tinerii care au avut fracturi de picior... Toţi cei care au rămas pot spune, ca şi Iacov în versetul 30, după ce a luptat cu îngerul Domnului: "Am văzut pe Dumnezeu faţă în faţă şi totuşi am scăpat cu viaţă"... Este uimitoare asemănarea dintre aceste două situaţii; de aici putem vedea că a fost lucrarea Domnului.

Punând toate cap la cap, tata şi-a adus aminte că de o bună bucată de timp îl urmărea versetul din Ezechiel 22:30 "Caut printre ei un om care să înalţe un zid şi să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea, pentru ţară, ca să n-o nimicesc". Am înţeles că Ana Maria a fost omul ales de Domnul să stea în spărtură, pentru ca El să mai acorde o şansă celor care glumesc cu pocăinţa şi încă nu Îl au ca Domn în viaţă.

Am înţeles că era pregătită să vadă Peniel, faţa Domnului, din nenumăratele notiţe şi însemnări pe care le-am găsit în biroul ei; din exemplul de viaţă pe care l-a lăsat în urmă. Era dezamăgită de felul în care oamenii privesc viaţa, de scopurile mărunte de viaţă ale tinerilor de astăzi.

În caietul de limba engleză de clasa a XII-a (2007) am găsit o rugăciune pe care a scris-o într-o dimineaţă. Nu a scris data, dar cred că era la sfârşitul lunii ianuarie, când mama a venit la mine să mă ajute în noua "meserie" de mămică. Ştiu că se simţea foarte singură, întotdeauna s-a simţit singură, dată fiind diferenţa de vârstă între noi (12 ani) şi între ea şi Cecilia (14 ani), dar acum tânjea după cer, dorea să vadă gloria lui Dumnezeu.

Anexez această rugăciune, aşa cum a scris-o ea în limba engleză, urmând apoi traducerea:

If God’s with me, who could be against me??
Nobody.
To You I come this morning, God,
And want to ask You for compassion.
I seek for You day and night!
to find the wellspring of blessings
and to receive your Holy Spirit.
This morning, God, I’m very sad,
cause no one seems to care about me
and who I am. This, You’re the One
who listens and You’re the One who
cares and loves me. That’s why, Jesus,

I seek for sympathy from You, and
I ask You to be with me and diminish
my suffering. I feel lonely in this world,
God, and I want You to take me to
Heaven, to see Your Glory and mighty power.
I don’t wanna live a single day on earth,
I don’t seek for money or beauty, I just want
friends who care about me and love me and
friends who understand my problems. I know
You are my best friend, God, and I know
I can come to You whenever I want and
need to. It is You who gave me strength
and who helped me when I needed,
that’s why I give You praise and I
worship Your Holy Name.
People want from me to have money,
clothes, beauty, nasty mind... but
I don’t seek these on Earth. I just
Wanna seek for You and only You, my
Precious Jesus.

Thank You so much for Your blessings
every day and Thank You, God, for
answering my prayers everytime I
ask You to. Especially this morning,
I saw Your work and Your promise.
Thank You God because You are for
me! I love you Jesus! Praised be Your Name! Amen.

 

Dacă Dumnezeu e cu mine, cine poate fi împotriva mea??
Nimeni.

La Tine vin în dimineaţa asta, Doamne, şi vreau să-Ţi cer milă. Te caut zi şi noapte! Să caut izvorul binecuvântării şi să primesc Duhul Tău Sfânt.
În dimineaţa asta, Doamne, sunt foarte tristă, pentru că se pare că nimănui nu-i pasă de mine sau de cine sunt.
Tu eşti Cel ce mă ascultă şi Tu eşti Cel care-mi poartă de grijă şi-I pasă de mine. De aceea, Isuse, caut milă de la Tine, şi-Ţi cer să fii cu mine şi să-mi micşorezi suferinţa. Mă simt singură în lumea asta, Doamne şi doresc ca Tu să mă iei în Cer, să văd gloria şi puterea Ta măreaţă.
Nu mai vreau să trăiesc nici măcar o singură zi pe pământ. Nu caut bani sau frumuseţe, caut doar prieteni cărora să le pese de mine, să mă iubească şi să înţeleagă problemele mele. Ştiu că Tu eşti prietenul meu cel mai bun, Doamne, ştiu că pot veni la Tine oricând vreau sau am nevoie. Tu eşti Cel care mi-ai dat putere şi m-ai ajutat la nevoie, de aceea Te laud şi mă închin înaintea Numelui Tău Sfânt.
Oamenii se aşteaptă să am bani, haine, frumuseţe, gânduri murdare... dar eu nu caut astea pe pământ. Eu vreau să Te caut doar pe Tine, scumpul meu Isus.
Mulţumesc atât de mult pentru binecuvântările Tale zilnice şi mulţumesc Doamne că mi-ai răspuns la rugăciuni de fiecare dată când Te-am rugat.
În special în dimineaţa asta, am văzut lucrarea Ta şi promisiunile Tale.
Mulţumesc Doamne că Tu eşti pentru mine.
Te iubesc, Isuse! Slavă Numelui Tău.
Amin.

- Din caietul de engleză de clasa a XIIa 2007 -

Văzând cât de mare a fost dorinţa ei de a pleca la Domnul, nu putem decât să acceptăm ceea ce s-a întâmplat.

Una dintre dorinţele ei a fost să devină misionară. A început să evanghelizeze colegele de clasă, de care s-a apropiat foarte mult, discutând pe teme biblice dar, în acelaşi timp, a fost atentă să nu invadeze spaţiul privat al vieţilor lor. Ultimul suflet pe care l-a invitat să ia parte la un program creştin a fost Nikky, un băiat întâlnit pe străzile Aradului din întâmplare. Aceasta s-a întâmplat sâmbătă, cu o zi înainte de accident. Acest tânăr a luat parte la seara de evanghelizare organizată de "Peniel", când a predicat fratele Vladimir Pustan.

Ne rugăm în continuare pentru Nikky, colegii de clasă ai Anei, pentru profesori şi doamna dirigintă, ca Domnul să li se descopere şi lor, ca şi ei într-o zi să vadă Faţa Lui... Ne rugăm pentru toţi tinerii care au fost atinşi în suflet de acest eveniment, să nu amâne hotărârea lor, ci să se predea Domnului, care-i aşteaptă cu braţele deschise.

Am căutat caietul Anei cu notiţele luate în timpul conferinţei "Peniel". Ultima propoziţie notată este "Hristos vrea să se laude cu noi." Credem într-adevăr că El vrea să se laude cu noi, deci să trăim cum ne cere El şi să-L lăsăm să lucreze la viaţa noastră.

Avem încredinţarea că El şi-a cules rodul din această lucrare şi că moartea sorei mele n-a fost în zadar...

Ne bucurăm ori de câte ori cineva ne contactează şi ne spune că viaţa lui s-a schimbat. Ne bucurăm să citim comentariile voastre pe Internet, ne încurajează foarte mult orice cuvânt adresat familiei noastre.

Aşteptăm şi noi plecarea la Domnul şi reîntâlnirea cu Ana Maria, pe străzi de aur. Probabil că acum ea participă la repetiţiile de cor ale îngerilor şi învaţă o cântare nouă... pe care toţi o vom cânta Mielului.

Mulţumim tuturor celor ce ne poartă în rugăciune şi ne încurajează prin mesajele lor.

Fiţi binecuvântaţi de Domnul!

 

Dorina Tofan.

dar de multe ori stau si ma gandesc sunt eu oare pregatita sa plec la EL??ce am lucrat pt EL??D_L sa ne ajute sa fim pregatiti cand vom parasi acest pamant..GBY
D-l sa intareasca fam ANEI.A fost o adevarata marturie pt toti cei care vor sa inteleaga!!!de aceea trebuie sa ne pocaim,k nu stim clipa cand vom pleca.imi doresc din toata inima sa plec la TATAL MEU
despre viata
sal.ma numesc ionut din bz si nu stiu ce sa spun?Am 21 de ani si de la varsta de 15 ani am primit o boala crunta care nu se poate vindeca.DE CE EU?Pt ca jucam fotbal si cred ca avem un viitor promitator,dar nu a fost sa fie,in fine eu nu contez dar nu imi doresc decat sa ai dea sanatate lu mama,ca are nevoie are nenumarate boli si ia 24 de pastile pe zi si nu stiu cum as putea sa o ajut?Ma rog si noaptea in somn sa ai fie bine si in aceelasi timp ai multumesc pt ce mia dat pana in ziua de azi,Suntem saraci dar asta nu conteaza,cel mai mult conteaza sanatatea si dorinta de a traii.as vrea sa se uite dumnezeu si catre noi si sa ne ajute,ca avem nevoie,mama trebuie sa tina un regim strict dar nu avem posibilitate,e grea viata,si sa da dumnezeu sa ne dea sanatate ca avem nevoie zile si in primul rand sa vegheze asupra noastra ca avem nevoie la viata care o traim in ziua de azi,Iarte-ne noua doamne pacatele noastre si ne ai in paza ta.
Vine`o zi cand dureri nu vor mai fi, vine`o zi cand o ve`ti revedea pe sora voastra, pe fica voastra. Am ramas placut surprins de povestea lui Ana, am fost incurajat dar mai mult sunt uimit de credinta pe care voi, familia Anei o aveti in Dumnezeu. Sunteti o incurajare pentru mine. Cel Preainalt sa va binecuvinteze si sa va pastreze in mila Sa pana in clipa fericitei revederi !
Dumezeu sa va intareasca
de cateva zile intru pe internet si caut sa citesc cat mai multe despre Ana.ma bucur de fiecare cuvant pe care il citesc si de can incep sa citesc si pana termin nu ma mai pot opri din plans, a fost o fata SPECIALA Ana si ma bucur de marturia ei.Vreau sa va incurajez pe voi ca familie a ei si zic ca Dumnezeu sa va intareasca.Eu nu am cunoscut-o pe Ana dar vreau sa ma intanesc cu ea in cer.
Nu dispera cand greul te-apasa......Vine Isus şi v
Dumnezeu sa intareasca familia voastra si sa va umple sufletul cu bucuriile Lui. Personal, plecarea Anei mi-a vorbit foarte mult si m-a facut sa ma gandesc mai adanc la Lucrurile de Sus, deseori am acelasi sentiment ca al Anei si Inalt aceeasi rugaciune ** Doamne ia-ma la tine, sa scap de acesta lume cu atatea neajunsuri, Vreau la Tine Tată** Spre surprinerea mea Ana avea aceeasi dorinta, de a pleca la Tati. Si El a luat-o pe ea prima, planul Lui este la Lucru...Noi trebuie sa il intelegem doar si sa ne multumim cu ceea ce primim de la El. Si voua fetelor cred ca va este destul de greu departe de Ipotesi.Dumnezeu sa va sprijineasca acolo si sa va dea Pacea si Bucuria in Duhul Sfant.
Mi-aduc aminte ca Ana a stat langa mine 2 seri de staruinta in biserica noastra, nu mai tin minte ce am discutat dar era tare fericita ca l-a primit pe Duhul Sfant, radia de fericire. Stiu ca multi poate nu au inteles-o sau poate au judecat-o pentru aceasta, dar ea era fericita si nu mai contau parerile celor din jur, se interioriza si vorebea doar cu Tati.
Sunt inca marcata de plecarea ei, dar Moartea este o Trecere spre Viata. Atunci vom avea timp sa vorbim si sa ne bucuram cu Tati.
Va sustin in rugaciunile mele, mai ales ma rog pentru Sora Lina si Tatal Anei sa ii intareasca Domnul.
Harul Domnului cu voi!
Nu pot spune k imi pare rau pt Ana, pt k ea akum e in fericire vesnica...ferice a fost de ea, care s-a increzut in Domnul si a dobandit viata vesnica...
Domnul sa va intareasca pe voi, familia ei...fiti binecuvantati
Scumpa mea Ana....
Ana.... stiu k tu ai vazut fata Domnului... Iti multumesc k ti-ai dat tu viata pentru noi ... pentru ca si noi sa invatam sa traim ca si tine, sa ne apropiem mai mult de Domnul..Ne este greu fara tine, greu sa acceptam ceea ce s-a intamplat.Stim cum a zis Domnul ca " Toate lucrurile lureaza inspre binele nostru" . Ne doare k ne-ai parasit asa de timpuriu dar din viata ta scurta de pe acest pamant am avut multe de invatat!!!
Astept acea zii glorioasa in care ne vom revedea Sus la dreapta Lui.
PAna atuncea... Doamne ajuta-ne sa acceptam voia ta si lururile asa cumm sunt!!!
Te iubesc mult de tot Ana si mereu voi purta in gand amintirea ta!!! Nimeni si nimic inafar de Dumnezeu nu ma va face sa te uit si tot ceea ce am facut noi impreuna!!
Sa ne ajute Domnul sa avem toti viata care a avut-o Ana... apropiati-va de Domnul pentru ca nu mai este multa vreme si El vine...
Domnul sa binecuvinteze fiecare persoana care citeste acest articol!!!
Mi-e dor de-o zi
Mi-e dor de-o zi, o zi când toamna
Nu vor mai cădea nici frunze şi nici ploi
E ziua noastră, e o întâlnire
Cu Acel ce-n viaţă noi L-am urmat
Noi L-am urmat

Un dor m-apasă şi zile trec
Aş vrea Isus, atât de mult aş vrea
Să te-ntâlnesc şi să-Ţi spun
De câte ori au fost tristeţi
Ce le-am ştiut doar noi doi.

Va trece un an şi-or trece alţii
Dar nu uita când aşteptarea-i grea
El se va-ntoarce şi-atunci
Printre noi va fi iar vară
Şi soare fără nori.
God bless you!
Nu stiu cine va citi ceea ce scriu eu acum; as dori ca macar o parte din familia celei care a fost Ana Maria - un etalon in materie de spiritualitate - sa citeasca aceste randuri, desi ei stiu deja ceea ce eu abia acum scriu.
Desi nu am cunoscut-o, totusi din ceea ce am citit de pe internet am dedus acest lucru, ca ea a fost, asa cum autorul necunoscut inca al cartii Evrei spune: "mai marii vostrii, care v-au vestit Cuvantul lui Dumnezeu; uitati-va (dar nu oricum) cu bagare de seama la sfarsitul felului lor de vietuire, si urmati-le credinta!"(Evrei 13:7). Semnul exclamarii de la sfarsitul pasajului il face pe acesta o porunca, nu o optiune.
De multe ori m-am gandit la cuvintele: "Scumpa este inaintea Domnului moartea celor iubiti de El" (Ps.116:15). Nu stiu tot ceea ce inseamna acest verset, dar cred ca Dumnezeu este profund interesat si de modul in care mor cei pe care El ii iubeste (si care Il iubesc pe El) nu doar de modul in care traiesc. Dumnezeu cred ca vrea sa fructifice fiecare clipa a existentei lor, indiferent de natura existentei in coordonate timp si spatiu, in coordonate eterne, sau chiar trecerea de la un "sistem de coordonate" (efemer, al lacrimilor) la celalat (vesnic, infinit, dominant, al lacrimilor sterse). Astfel chiar si aceasta moarte, aceasta trecere, Dumnezeu a vrut sa o fructifice si sa ii dea un parfum aparte, asa cum a fost si viata Anei, parfum prin care multi, mirosindu-l, sa se apropie mai mult de El. Desi nu o cunosc pe Ana, deja cunosc foarte multi care au fost miscati de acest eveniment, care le va sluji fie de marturie fie va fi punctul de plecare pe drumul spre sfintire. Personal, pe mine m-a determinat sa fiu mult mai atent la tot ceea ce se petrece in viata mea si in jurul meu, si m-a aminit ca trebuie ca fiecare imprejurare sa o privesc ca si pe o ultima ocazie de a realiza Voia Lui in viata mea.
Acum la final, va martuirsesc ca imi doresc ceea ce, inaintea mea, isi dorea Balaam: " O, de as muri de moartea celor neprihaniti, si sfarsitul meu sa fie ca al lor!"
Ana
Desi nu am cunoscut-o pe Ana, vreau sa spun ca am simtit o durere in inima cand am vazut si auzit cele intamplate. Cred ca Domnul a avut planul Sau cu ea, sipentru noi ar trebui sa fie un semnal de alarma... Oare suntem noi pregatiti in totalitate pt o zi ca cea a Anei, cand ne va lua la El?
Sper ca Domnul sase ingrijeasca de familia care a ramas indurerata, si sa ii binecuvinteze. Sa va binecuvinteze si pe voi, cei care cititi articolul. Domnul cu Duhul vostru. Amin!
dor sidurere
am fost colega d clasa cu ana...saptamana trecuta am dat bacul, maine merg sa ma inscriu la facultate si mi-e tare greu cand ma gandesc ca as fi putut merge impreuna cu ana dar ea nu mai este. au trecut 3 luni dar ma doare ca si cum s-ar fi intamplat ieri.vineri vreau sa merg la cimitir cu toate k e f greu.am ramas doar cu amintirile si cu faptul k o visez mereu zambind. mi-e dor d tine Ana...mi-e foarte dor
dor sidurere
am fost colega d clasa cu ana...saptamana trecuta am dat bacul, maine merg sa ma inscriu la facultate si mi-e tare greu cand ma gandesc ca as fi putut merge impreuna cu ana dar ea nu mai este. au trecut 3 luni dar ma doare ca si cum s-ar fi intamplat ieri.vineri vreau sa merg la cimitir cu toate k e f greu.am ramas doar cu amintirile si cu faptul k o visez mereu zambind. mi-e dor d tine Ana...mi-e foarte dor
uimitor
Am trecut duminica dimineata, la intoarcere de la Peniel,pe la Luna inainte de accidentul Anei cu vreo 2-3 ore, cu un autocar cu 40 de tineri in el...Sunt atat de constient ca puteam sa fim noi in locul ei.Ma intreb daca eram pregatiti sa vedem Fata Lui Dumnezeu?Daca am fi ajuns sa-L vedem...oare ce ne-ar fi spus?? Draga familie,rude si prieteni ale Anei...Dumnezeu oricarei mangaieri, sa va binecuvinteze, sa va mangaie si sa ne ajute ca intr-o zi, sa ne intalnim cu totii in CERUL Lui...Cand scriu aceste ganduri, meditand la ce am citit aici si gandindu-ma la tot ce s-a intamplat si colectand informatiile despre Ana in mitnea mea, imi aduc aminte de o melodie care cred k se potriveste extraordinar cu ce spunea Ana:piesa o canta Hillsong Australia si se numeste Heaven.Fiti binecuvantati de Domnul Isus
versuri Hillsong-Heaven
I need Your Love

Like the desert needs the rain

I need Your touch

Like the fire needs the flame

One moment without You near

Is heartache I cannot bear

A lifetime with You O Lord

Is Heaven I long to Know

Heaven



Come over me

Like the oceans meets the shore

Shine on my life

Like the morning steals

Steals the light
Daca
Dacă s-ar putea vreodată
Să măsori nemăsuratul,
Să cuprinzi nemărginirea,
Să stai, străbătând neantul,
Să fii nici unul, nici altul.

Dacă s-ar putea vreodată
Neiubind să fii iubirea,
Nesperând să fii speranţa,
Nevorbind să fii vorbirea,
Negândind să fii gândirea.

Dacă s-ar putea vreodată
Să auzi neauzitul,
Să priveşti în nevăzut
Şi să afli neştiutul,
Ar urma iar începutul?
Mi-e greu....
Mi-e greu sa cred k Ana Maria nu mai este chiar dak au trecut deja 3 luni.Mi-e dor sa mai stam impreuna,sa o vad zambind,sa-i aud rasul melodios...dar traiesc cu speranta ca o sa ma reintalnesc cu ea.Cum zicea in poezie"Ma simt singura in lumea asta,Doamne si doresc ca Tu sa ma iei in Cer sa vad gloria si puterea Ta mareata.Nu mai vreau sa traiesc nici o zi pe pamant"imi dau seama k ea era dornica sa plece la PRIETENUL EI CEL MAI BUN.Ma rog Domnului sa ma ajute sa-I fiu supusa si credincioasa pana voi parasi si eu acest pamant sa ma pot reintalni cu ea.Domnul sa intareasca familia Anei....
Inteleg durerea...
Iti inteleg durerea pricinuita de disparitia surorii de corp, cu atat mai mult ca si eu am trecut printr-o intamplare asemanatoare, cand sora mea, care este cu 12 ani mai mica ca mine- o coincidenta- a avut un teribil accident de masina, din care i-au ramas neatinse doar mainile, pentru a le ridica in rugaciune, dar, dupa lungi chinuri, a supravietuit, deoarece primise instiintarea,cu mult inainte, prin prorocie, ca nu va muri.
Il rog pe Tatal Atotputernic sa va ajute sa treceti peste aceasta incercare.
Draga Ana
Draga Ana,nu te-am cunoscut personal.dar vreau sa spun fam tale k am fost shi eu la PENIEL.poate k am vazuto p Ana dar nu stiu sigur.oricum dupa tot ce scrie despre ea a fost o persoana minunata pe placul celui prea inalt.ISUS.ma rog pt u shi fam u.chiar dak ai parasit locul acesta numit tarana cu inima shi sufletul lai intalnit p prietenul tau ISUS.am vazut shi rugaciunea p care ai scriso in caietul de engleza.iti doreai ft mult sa parasesti acest loc shi iata k visul tau s-a implinit.mie imi plac ft mult psalmii shi asi dori sa scriu unul suna asa:Domnul este lumina shimantuirea mea ,de cine sa ma tem.Domul este sprijinul vietii mele:de cine sa-mi fie frik.cand inainteaza cei rai impotriva mea ca sa-mi manance carnea tocmai ei prigonitorii shi vrasmasii mei se clatina shi cad.un lucru cer de la domnul shi-l doresc fierbinte:as vrea sa locuiesc totta viata mea in casa domnului ca sa privesc frumusetea domnului shi sa ma minunez de templul lui.Doamne ajutane la toti sa urmam poruncile tale.intoarcetiva la domnul cat mai este timp.GBU p noi toti.p fiecare in parte care citeste acest mesaj.domnul sa fie cu noi cu toti.AMIN
Ana
Dumnezeu sa va binecuvinteze pe voi ,familia Anei ca ati facut de cunoscut noua celor care nu am cunoscut- o pe Ana viata si trairea ei cu Dumnezeul pe care l-a iubit si care e si Dumnezeul nostru.Nu auzi prea des marturii de felul acesta in zilele noastra si marturia ei e un raspuns la rugaciune mea si o incurajare de a merge mai departe.toti care aveti astfel de marturii ,nu taceti.
Traiesc ,cred,sentimente asemanatoare cu ale voastre,familia Anei,pt ca am avut si eu un frate care amurit tinar si intr-o clipita ,iar viata lui a fost de INGER.
Statistici
  • Vizualizări: 6933
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 27
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.