crestin AUTENTIC
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 12/05/2007
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Un crestinism AUTENTIC? Traiesti tu un crestinism autentic? La ce se refera acest lucru?
Sa il iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu toata taria ta si cu toata fiinta ta!
Aceasta este cea mai importanta porunca.
Il iubim noi oare pe D-zeu cu adevarat? Ce imseamna sa iubesti? Atunci cand iubesti pe cineva cu adevarat ai face tot posibilul sa fii cu acea persoana. Ti-ai dori sa fii tot timpul in preajma ei, sa o cunosti mai bine. Vei iubi ce iubeste ea si vei ura ce uraste ea. Te vei purta cat mai atent cu ea si vei incerca sa ii faci pe plac in orice situatie.
Cat de mult seamana aceste trairi cu ceea ce traim noi? Cat de mult cautam sa fim cu El? Cat de mult ne place sa stam sa vorbim cu El, sa il cunoastem? Cat de mult iubim ce iubeste El si uram ce uraste El? Cat de mult incercam sa ii fim Lui placuti si sa ii facem pe plac?
De cele mai multe ori ducem o viata ascunsa sin ne dorim sa nu fim descoperiti de cei din jur. Ce v-a spune biserica daca afla ca eu sunt dependent de pornografie? Ce vor spune prietenii mei daca vor afla ca traiesc in pacat? Ce ar spune cei din biserica daca mi-ar auzi vocabularul, cu tot felul de injuraturi si glume indecente? Ce ar spune prietena/ prietenul meu daca ar afla ca mai exista o alta persoana in viata mea?
Dar oare ce ar spune Isus despre toate acestea? Daca tace nu inseamna ca nu te vede, daca nu te pedepseste nu inseamna ca e indiferent fata de faptele tale.
Iti amintesti cand i-ai spus ca ii dai Lui toata inima ta? Iti amintesti ca i-ai spus ca vei trai pentru El toata viata ta? Iti amintesti cat de aproape te simteai atunci de El si cat de mult il iubeai?
Incetul cu incetul aceste sentimente au disparut, Nu intelegi de ce, dar ai simtit cum incetul cu incetul lucrurile nu mai erau la fel. Nu mai aveai chef sa te intalnesti cu el, rugaciunile tale erau din ce in ce mai scurte si foarte superficiale. Nu iti mai gaseai bucuria in El, ci te bucurau mai mult prietenii tai, de diferite lucruri si activitati. Ai fi facut orice numai sa nu trebuiasca sa stai inaintea Lui , ca nu cumva sa iti spuna ca esti gresit in ceea ce faci.
Ai lasat ca lumea, prietenii, pacatul sa puna in fiecare zi cate o caramida la zidul ce se ridica intre voi. Ai inceput sa te multumesti doar a merge dumninica la biserica, sa duci o viata religioasa si sa faci lucrurile din rutina.
Este momentul sa iti revizuiesti atitudinea. ................................................
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1675
  • Export PDF: 4
Opțiuni