Meditatie
Autor: clau75rose  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 07/12/2006
    12345678910 0/10 X

Domnul meu, astept ca mana Ta sa-mi atinga capul. Iti multumesc pentru iubirea si caldura cu care ma inconjori zi de zi.

Multumesc ca prin ranile Tale am capatat vindecare si viata mea a putut sa fie transformata datorita crucii Tale...ma intreb ce ar fi fost daca Tu n-ai fi venit si n-ai fi murit pentru ca eu sa primesc viata. Iti multumesc pentru iertarea si pentru indurarea nemarginita...

Iti multumesc pentru ca ai pus in sufletul meu o pasiune pentru cei care nu Te cunosc...multumesc pentru ca m-ai chemat in lucrare...ceea ce imi doresc este sa ma las la dispozita Ta....Doamne foloseste-ma, vreau sa fiu instrumentul prin care sa lucrezi...stiu ca viata mea este cel mai pretios lucru pe care as putea sa-Ti dau!

Multumesc pentru fiecare lacrima varsata...stiu ca m-a ajutat sa Te cunosc mai mult, sa ma apropii mai mult de Tine, sa gasesc in Tine un adevarat Prieten. Vreau sa ascult glasul Tau si vreau sa ascult soapta Duhului Sfant. Asa cum pamantul se bucura de ploaie, asa cum ploaia este hrana pentru pamant intr-o zi torida, asa sufletul meu tanjeste dupa ploaia prezentei Tale. Umple-mi fiecare celula insetata dupa Apa Vie. Am aflat ca sunt un calator pe pamant si ca viata mea in trup va lua sfarsit, insa iti multumesc ca sufletul meu va trai vesnic langa Tine. Fericirea pe care mi-ai dat-o facandu-ma copil de Dumnezeu nu o pot exprima in cuvinte, ci las limbajul inimii mele sa-Ti spuna asta. Vreau ca Tu sa fii pe tronul vietii mele si vreau ca nimic sa nu ma desparta de prezenta Ta. Vreau sa-mi pun in slujba Ta toti talantii pe care mi i-ai incredintat, nu vreau sa-mi irosesc uleiul din candela, ci vreau sa ma dedic 100% Tie !



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1801
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 1
  • Favorită: 1
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.