Fiecare doreste sa se daruiasca in intregime
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 31/08/2006
    12345678910 0/10 X
Fiecare doreste sa se daruiasca in intregime...sa aiba o relatie stransa si de durata cu cineva...sa fie iubit.Dar Dumnezeu iti spune:
"Nu! Asta nu! Atata vreme cat nu esti satisfacuta,implinita si multumita ca esti iubita numai de Mine... sa Mi te daruiesti in intregime, fara nici o retinere,sa ai o relatie intensa,personala si unica cu Mine, sa descoperi ca numai in Mine poti sa-ti gasesti placerea...pana atunci nu vei fi capabila de o adevarata relatie inter-umana,asa cum am conceput-o Eu.
Nu vei fi niciodata unita cu altcineva daca nu vei fi prima data unita cu Mine...si numai cu Mine,renuntand la celelalte lucruri,renuntand la dorintele tale si implinindu-le pe ale Mele!
Vreau sa nu-ti mai faci planuri sau sa visezi aiurea, ci vreau sa-Mi dai voie sa-ti ofer Eu cel mai minunat plan,pe care tu nu ti-l poti imagina. Te rog sa-mi dai voie sa-ti dau ce-I mai bun! Tot ce trebuie sa faci tu pentru asta este sa continui sa privesti la Mine,asteptand de la Mine cele mai grozave lucruri pe care altcineva nu ti le poate oferi...continua sa experimentezi ce sunt Eu. Continua sa asculti si sa inveti lucrurile pe care ti le spun Eu. Si asteapta!
Nu te nelinisti!Nu fi nerabdatoare!Nu te ingrijora! Nu te uita la lucrurile pe care le-am dat celor din jurul tau. Nu te uita la lucrurile pe care crezi ca le vrei, ci cauta sa te uiti numai si numai la Mine,pentru ca daca nu faci acest lucru, vei pierde ceea ce voiam sa-ti arat. Iar atunci cand vei fi gata, te voi surprinde cu o dragoste la care nu te-ai gandit ca ar fi putut sa ti-o daruiasca cineva, o dragoste mult mai mare decat cea pe care ai visat-o tu vreodata!
Dar acum trebuie sa intelegi: pana ce nu esti gata de aceasta dragoste,pana ce acela pe care l-am pregatit pentru tine nu e gata, pana nu veti fi amandoi pregatiti unul pentru celalalt si satisfacuti in intregime in Mine si cu privire la viata pe care v-am pregatit-o,pana atunci nu veti putea experimenta dragostea ce exista in Mine si nu veti sti ca aceasta este DRAGOSTEA PERFECTA.
Vreau sa-ti imaginezi ce inseamna sa fii fericita o vesnicie,sa-ti imaginezi dragostea pe care ti-o voi putea oferi daca Ma accepti pe Mine.
Sa stii ca te iubesc nespus de mult! "
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1560
  • Export PDF: 4
Opțiuni