Menirea ta
Autor: Gabi B  |  Album: fara album  |  Tematica: Cand nu vrei sa intri
Adaugata in 17/07/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Menirea ta

Marcu 16:15,16

Apoi le-a zis: Duceţi-vă în toată lumea, şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură. Cine va crede şi se va boteza, va fi mantuit; dar cine nu va crede, va fi osandit.

   Care este menirea credinciosilor pe acest pamant? De ce ne-a pus Dumnezeu in mijlocul atator oameni necredinciosi si poate unii oameni chiar isi bat joc de Dumnezeu si Cuvantul Sau? Nu v-ati pus niciodata aceste intrebari?

   In mintea noastra poate consideram ca era mai bine daca Dumnezeu ne strangea pe toti cei care suntem ai Lui si ne punea in acelasi loc, feriti de atatea atacuri si de atate ispite si incercari. Saptamana 9.07.2006-14.07.2006 mi-a dat raspunsul la aceste intrebari. Dumnezeu m-a chemat in aceasta saptamana ca sa invat si sa vad care este Voia Lui cu privire la credinciosi si la ceea ce avem noi de facut. Am simtit chemarea lui Dumnezeu si m-am hotarat sa raspund da. Traim intr-o lume in care pacatul si idolatria a ajuns la culme. Oamenii si-au facut dumnezei din tot ceea ce-i inconjoara si refuza cu tarie sa Il vada pe Singurul Dumnezeu adevarat. L-au scos pe Dumnezeu din inimile lor si L-au pus pe un perete, L-au inchis in biserica si din cand in cand isi aduc aminte sa "Ii mai faca o vizita". Tinerii au uitat ca au fost creati de un Dumnezeu curat si sfant si au inceput sa se dedea la tot felul de pacate si injosiri. Este "la moda" sa traiesti in pacat cu o persoana de sex opus, e "la moda"sa incerci ceva "iarba" si sa nu mai vorbim de tutun si alcool, care acum sunt "la moda" pentru copiii de 10-12 ani. Nu e mult de cand s-au cerut drepturi si in tara noastra pentru cei care "au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii;" "s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvîrşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scarboase" (Romani 1:26,27).

   Romanii asteapta cu nerabdare intrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Dar nimeni nu se gandeste la ce va aduce aceasta. Vor fi interzise evanghelizarile pe stadioane, va fi interzis sa vorbesti public despre Dumnezeu, va fi interzis sa prezinti Bibilia oamenilor pe strada sau in locuri publice. Vom intra intr-o societete care Il neaga pe Dumnezeu, o societate care se crede Dumnezeu si care distruge orice morala si orice cuvant dat de Dumnezeu.

   Ce facem noi, crestinii romani, copiii lui Dumnezeu cu privire la acestea? Cu rusine spun ca a fost nevoie de venirea unor americani ca sa imi dau seama eu si inca alti tineri de menirea noastra si sa ne trezeasca la realitate. In aceasta saptamana am vazut cum Dumnezeu poate sa lucreze in mod minunat in tara noastra, in inimile oamenilor. Dar Dumnezeu vrea sa foloseasca copii Lui pentru aceasta. Suntem noi gata sa lucram pentru El? Suntem noi gata sa Ii zicem: "Doamne, ma las in mana Ta. Sunt gata sa fac ceea ce imi poruncesti. Trimite-ma in lucrare."?

   Sunt oameni care au nevoie de mantuire. Mergem noi sa ii conducem la ea? Cand Domnul Isus S-a inaltat la cer ne-a dat porunca sa mergem in lume si sa vestim Vestea Buna. Haideti sa implinim porunca ce ne-a dat-o El si sa mergem la semenii nostrii, sa le aratam Calea catre Dumnezeu!

pace
Te apreciez si te respect pentru tot ceea ce faci pentru Dumnezeu.Esti minunat, Dumnezeu lucreaza minunat prin tine, intotdeauna El ma uimeste prin tine, atunci cand observ caracterul tau plin de motivatie.Si ochii tai sunt stralucitori, de dragostea lui Dumnezeu .Ma voi ruga mereu pentru tine, fiindca Dumnezeu te va binecuvanta cu bucurii nespuse la care nici nu te-ai fi gandit vreodata
Adăugat în 30/07/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1568
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni