Antihristul şi lupta
Autor: Gabi B  |  Album: fara album  |  Tematica: Cand nu vrei sa intri
Adaugata in 03/07/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Antihristul şi lupta

Scriptura ne învaţă că Antihristul este un politician, om religios sau un om simplu, care va veni în viitor şi este opusul lui Dumnezeu, al Domnul Isus şi al Bisericii. Deşi numele Antihrist e folosit doar în 1 Ioan şi 2 Ioan, Biblia ne mai dă detalii despre acesta şi în Daniel 7, 8, 11; Matei 24; 2 Tesaloniceni 2; Apocalipsa 13, 17 şi 18, unde Antihristul este arătat ca o fiară, ca un Hristos fals, înşelătorul sau Omul păcatului.

Scopul lui Antihrist este să distrugă sfinţii, aleşii lui Dumnezeu. Antihristul este codus de duhul celui rău şi este opusul lui Isus. Putem să ne ducem la Geneza, când a fost aruncat din Rai, aşa că nu poate să se atingă de Dumnezeu şi nici de Domnul Isus, care a fost ridicat la cer. Tot ce i-a mai rămas să facă este să îşi arunce focul peste sămânţa femeii, peste Biserica lui Hristos.

Diavolul ştie că, atacând biserica, Îl atacă pe Isus şi, rănind Trupul Domnului, Îl răneşte pe El. De asemenea, ştie că membrii bisericii sunt aleşii lui Dumnezeu, distrugându-i, este ca şi cum ar învinge pe Dumnezeu, aşa că obiectul furiei lui sunt iubiţii Domnului. El vrea să te aibă pe tine, cel care ţii poruncile lui Dumnezeu şi Îl ai pe Domnul Isus. Deci tu trebuie să stii ce metode are şi cum lucrează.

Antihristul îşi începe lucrarea dând oamenilor minciuni. Apocalipsa 17 ne spune că este un profet fals. Puterea cuvântului şi a gândului este mult mai mare decât orice armă. Diavolul a început cu minciuna în gradina Eden, când a zis Evei că va fi ca Dumnezeu. Minciunile lui vor fi pline de pasiune şi va folosi fărâme de adevăr, chiar le va pune în context biblic, pentru a fi convingător. Dar el este un MINCINOS.

Uneltele de care se va folosi el vor fi oamenii: profesori, politicieni, artişti, muzicieni, oameni de ştiinţă, doctori, avocaţi, oameni de afaceri, dar în mod special se va folosi de cei chemaţi să înveţe şi să îndrume – oameni care pretind să fie predicatori ai Evangheliei lui Hristos.

Care va fi mesajul lui, de îi va convinge pe oameni? Antihristul va avea un mesaj umanist – fericirea şi gloria omului, pacea şi prosperitatea şi sănătatea omului. Însă el nu va veni să declare că este Antihristul, nu va spune că nu este Dumnezeu, că Isus nu există, că nu este salvare. Dar se va face pe el însuşi Mesia şi salvarea lui va fi pacea şi prosperitatea, sănătatea şi fericirea. Sunetul despre Antihrist, ce părea îndepărtat, se aude tot mai tare. Făcând minuni, Antihristul îi va convinge pe oameni că este trimisul lui Dumnezeu - 2 Tesaloniceni 2. Oamenii au folosit întotdeauna minunile ca să arate autoritatea. Aşa va face şi Antihristul - Apocalipsa 13:13. Lucrarea lui Antihrist este lucrarea Satanei, care are putere peste puterile omeneşti. Aceste minuni nu vor fi trucuri magice, talentate, ci vor fi fapte uimitoare, care sfidează explicaţiile umane şi ştiinţa. Faptele lui Antihrist vor fi puterea supranaturală a lui Satana.

Dumnezeu Îşi cheamă poporul să se opună Antihristului de pe acum. Este ceva ce trebuie să facem astăzi. Antihristul este deja în lume şi noi poate nu ne dăm seama, exact cum vrea el. În 1 Ioan 2:18 nu se spune că Antihristul va veni, ci că el vine. Aceasta înseamnă că venirea lui este un proces început de-a lungul istoriei. Implică şi venirea mai multor Antihrişti - Matei 24, care vin şi zic, în Numele lui Isus, că ei sunt Hristos.

Împărăţia lui Antihrist nu va apărea de nicăieri, dintr-odată, ci va fi rezultatul unei dezvoltări pas cu pas şi această dezvoltare a fost şi este lucrarea duhului lui Antihrist, care pregăteşte calea lui.

S-a afirmat că Papa este Antihristul. Ei bine, el nu este Antihristul în persoană. El nu este figura completă, cum este descrisă în Biblie. Dar luaţi în considerare faptul că Papa este o personalitate politică. Astăzi, Vaticanul are ambasadori în aproape fiecare naţiune din lume şi chiar Statele Unite îşi trimit reprezentanţi la Vatican. Deci Papa este un cap politic.

Lupta bisericii cu Antihristul a fost si va fi mereu o luptă prezentă. A doua fiara deja lucrează. Aceasta nu este o persoană sau instituţie anume, ci la modul spiritual, care respinge pe Dumnezeu şi promovează OMUL. Astăzi tot ce se învaţă şi se descoperă este pentru om şi se învârte în jurul omului.

Noi nu trebuie să ne luptăm cu el cu arme, ci trebuie să ne opunem lui într-o manieră spirituală, prin Cuvântul Evangheliei.

Antihristul, cu un farmec pământesc, va reuşi să supună miloane şi milioane de oameni. Iar cei care nu i se supun, nu vor fi batjocoriţi, ci vor fi ucişi. Dar, în final, Antihristul va fi distrus. Poporul lui Dumnezeu va fi salvat de harul Său şi prin Duhul Sfânt.

Abia astept
Vreau sa va marturisesc si voua ca aceste cuvinte spuse de persoana de mai sus sunt foarte adevarate si cred in aceste cuvinte.Abia astept ca sa vina rapirea caci noi (cei mantuiti) vom fii rapiti acolo sus in slava unde Il vom astepta pe Domnul Isus Hristos, iar acolo Il vom slavi o vesnicie!!! Amin!
Adăugat în 09/01/2009
Statistici
  • Vizualizări: 3264
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni