Iti mai doresti ceva ?
Autor: Vasile Malinas  |  Album: Articole scrise in Paterna ( Valencia)  |  Tematica: Meditatii
Adaugata in 20/06/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Iti mai doresti ceva ?

   Incotro iti indrepreti pasii? Este o intrebare. As dori sa poti gasi un raspuns bun, sa stii unde esti si unde vrei sa ajungi. Calculam, socotim si decidem. Totusi uneori sau de fiecare data ramanem restanti la realizari: vom fi mai buni, vom fi mai iubitori, vom fi mai aproape de Tine. Apoi constatam, poate si tu, cititorule, ca ceva este in firea nostra pamanteasca - ceva care ne leaga, ne tine si ne incurca planurile cele mai bune. Cumva te regasesti si tu in aceasta framantare, ca si mine?

   Pornim uneori cu cel mai curat gand spre impacare si ne este atat de greu sa ne intindem mana si privirea spre cel care ne-a gresit sau sa-l imbratisam. Incotro iti indrepti privirea? Oamenii cauta ceea ce nu au, unii cauta de munca, altii au bani, altii inca isi cauta perechea. Prea putini privesc spre cer cum priveau Isaac, Iacob, Maria sau Stefan.

   "Cine cauta gaseste, si celui ce bate i se va deschide." Dincolo de tot ceea ce privim si de locul spre care ne indreptam, iubirea care curge de la cel mai frumos munte (GOLGOTA ) ne cuprinde pe fiecare cu razele calde ale Dragostei neprefacute.

   Este Iubirea Vesnica cea care prin sacrificiul de sine mai asteapta putin. Te asteapta pe tine, pe mine, pe noi. Ne asteapta sa ne indreptam pasii, privirea si viata spre Eternul si Unicul Mantuitor, care va reveni in curand cu Rasplata.

   Esti gata? Poate sa vina la noapte sau maine? Incotro iti indrepti pasii? Incotro iti indrepti privirea?

   Priveste spre cer, viseaza cerul, gandeste la Darul Cerului pentru pacatosi, Hristos-Mesia. Si daca in zilele ce vor urma acestei meditatii vei dori sa ajungi mai Sus, Iubirea, Harul si Speranta pot fi ale tale! Pe deasupra, ISUS iti ofera tot Cerul, Paradisul pierdut si Vesnicia!

   Iti mai doresti ceva?

Matei 13,43 "Atunci cei neprihaniti vor straluci ca soarele in Imparatia Tatalui lor. Cine are urechi de auzit, sa auda."

Sursa : Intercer
Paterna ( Valencia ) 27 05 2006
Vasile Malinas [email protected] (corespondent intercer)

Foarte frumos si ziditor acest mesaj.Dumnezeu sa va binecuvinteze.
Adăugat în 25/02/2014 de puritate
Statistici
  • Vizualizări: 2378
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 2
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.