De vorba cu Dumnezeu
Autor: Any Maierasiu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 22/05/2006
    12345678910 0/10 X
De vorba cu Dumnezeu!


Primul picur de ploaie....un fuger strabate cerul...un tunet puternic ce face sa tremure orce fiiinta, apoi se dezlantuie furtuna, pamantul setos se deschide sa primeasca binecuvantarea!.......Da, tocmai ne-a vorbit Dumnezeu!!! Cu toate ca timp de cateva minute nu vedem decat cerul negru si aburul care iasa din pamant, auzim tunete puternice iar fulgerele ne lumineaza chipul, vom vedea cum incet-incet furtuna inceteaza si norii incep sa faca loc unui cer de un albastru imaculat....iar soarele puternic iasa triumfator de dupa nori. Uite si curcubeul!! Ce promisiune minunata!
Tot asa in viata cand suntem in mijlocul furtunii, iar picurii de ploaie ne bazdreaza obrazul si cate un tunet ne face sa tremuram de frica cu privire la ce se va intampla maine, va trebui sa-l rugam pe Cel ce a facut sa inceteze furtuna sa ne ajute sa umblam pe mare plini de incredere in El. Sa stam in tacere, umili la picioarele Lui si sa avem incredere deplina ca va opri furtuna. Va iesi cu siguranta soarele, vom vedea cerul albastru deasupra noastra si vom sti ca ne-a vorbit Dumnezeu. Fiecare situatie din viata noastra este cu un scop, si daca am pierdut ceea ce noi consideram a fi perfect pentru noi, sa nu uitam ca Domnul vrea sa ne dea ceva si mai bun!
De multe ori parca suntem atat de impovarati si ne punem pe genunchi si nu avem cuvinte sa-i spunem Domnului cat de mare este durerea din suflet, ne ridicam de pe genunchi si plecam mai departe cu povara in spate.
Domnul a spus sa aruncam asupra Lui toate ingrijorarile noastre si El se va ocupa de ele. Hai sa mai incearcam odata sa ne punem pe genunchi si sa-i spunem durerea din suflet si sa-l lasam pe El sa ne dea pace! Nu trebuie sa ne mai gandim la probleme, pur si simplu stam inaintea Domnului si vom vedea cum El ne va auzi tacearea din suflet. Atunci vom putea sa ne ridicam inviorati ca pamantul seteos dupa ploaie, cu cerul albastru si soarele in suflet. Atunci vom putea observa fara sa ne afecteze situatile dureroase prin care am trecut! Ne putem gandi la furtuna fara sa avem in suflet nici o durere pentru ca avem promisiunea din 1 Petru 5:10 :"Dumnezeul orcarui har, care va chemat in Hrisos Isus la slava Sa vesnica, dupa ce veti suferi putina vreme, va va desavarsi, va va intari, va va da putere si va va face neclintiti. AMIN

"Dincolo de nori,cerul e mereu albastru,nu vei mai fi stingher uitat intr-un ungher,vei fi cu Dumnezeu!"
(Born again)


Any Maierasiu


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2352
  • Export PDF: 1
Opțiuni