CICA SFANTU ANTI-VALENTIN
Autor: Catalin Dupu  |  Album: www.catalindupu.ro  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 15/02/2006
    12345678910 0/10 X


Anti sunt unii romanasi si chinezi. Dupa ce am imprumutat rapid toate sarbatorile de peste ocean si le-am tinut cu chiu cu vai cativa ani, 2006 a insemnat pentru unii romani motiv de anti-iubire.
Ca si cum, plini de iubire, de grija, de tandrete si savoare, unii s-au plictisit de love, au ales ca de 14 februarie sa imparta in cluburi certificate de divort si sa tina petreceri anti-Valentin. Adica, strategii de marketing adanci...! Oau,oau,oau!
Culmea saracului Valentin este ca organizatorii care mai ani imparteau certificate de casatorie acum s-au grabit sa le distruga! Lasati lucrul bine facut, bine facut!
Nu sunt un fan Sfantu Valentin. Poate daca il cunosteam pe dansul era altfel. Nici nu cred ca numai 1 zi pe an trebuie sa fii indragostit. Dar ziua poate fi un motiv clar de a medita la iubire. Macar...
Prietenii bogati si divortati din Shanghai au fost invitati sa se alature primului club care le este rezervat. Circa 135 de barbati si femei cu portofelele doldora ar urma sa participe la inaugurarea "clubului divortatilor", creat pentru a le oferi sfaturi celor care s-au despartit de partener si pentru a le organiza activitati, in schimbul unei cotizatii ridicate. Adica, Neicusorule, se poate si altfel decat casatoriti! Pai, nu? Ce tot atata grija, iubire, familie, scop, copii, afectiune. Lasa, mama, orez sa fie! Platesti si inveti cum sa traiesti divortat.
"Eliberarea dintr-o casnicie moarta este un motiv de bucurie, de aceea am lansat clubul in ziua de Sfantul Valentin", a explicat directorul stabilimentului, S. X. Ca pretutindeni in China, numarul divorturile in cea mai mare metropola a crescut considerabil, in medie cu 12% in 2005, potrivit oficiului de stare civila, citat de Oriental Morning Post.
Cine decide ca o casatorie este moarta? Ce ai facut pentru a avea acea casatorie?
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1792
  • Export PDF: 1
Opțiuni