Timpul
Autor: Nicu holban  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
    12345678910 0/10 X
Traiesc ca si cum as fi intr-o cautare a ceea ce nu sunt si inca nu m-am regasit.
Ceea ce am crezut ca am, am pierdut.
Ceea ce cred ca sunt, nu sunt sigur ca sunt.
Iar ceea ce voi fi ramaine a fi ceea ce nu stiu.
Am un trecut, dar ca si cum nu mi l-as atribui mie.Am prezent dar nu sunt sigur ca in acest prezent,l sunt ceea ce ar trebui sa fiu.Am un viitor dar tot odata as putea spune ca nu-l am.El este neutru. Niciodata nu exista. Este doar o imaginatie. Este o formula ce din clipa in clipa se transforma in prezent si tot aceste clipe devin trecut.Am putea spune ca nu avem nici prezent.Prezentul este si el o mica particula a timpului, in care nu avem acces, dupa cum nu avem nici in ziua de maine.
Ce este TIMPUL? Trecut, prezent si viitor.Traiesc intr-un prezent format din viitor cu transformare rapida in trecut .
Pretuieste prezentul! Ce este PREZENTUL? Sunt aceste mili secunde ce nu pot fi masurate .A rascumpara timpul inseamna a pretui fiecare secunda. De ce s-o pretuiesc? Deoarece ea conteaza! Aceasta mili secunda este litera trecutului tau.
Cred intr-un viitor real ! In viitorul eternitatii ce nu poate fi masurat in timp.In acel viitor mi se vor citi orce prezent si trecut!Atunci de pe acest pamant va exista doar trecutul!
Este trist dar Adevarat!
Traieste-ti Clipa!!!

Trei timpuri giganti! Trei pereti a unei vieti. Trei uriasi care sunt impodobiti cu bucurie , fericire, dragoste, ura , invidie, gelozie, egoism , dar cel mai mult cu singuratate...


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2646
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 1
Opțiuni