Spiritul Profetic
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
    12345678910 0/10 X
Intraga Biblie, nasterea si jertfa suprema a Mantuitorului pe pamant, invierea Sa care a insemnat biruinta asupra mortii si lui Satan, razboaie, vesti de razboaie… si chiar timpul de har din vremea sfarsitului… au fost profetizate prin marii prooroci ai lui Dumnezeu, care au comunicat cu Dumnezeu insusi, primind har si inspiratie de a prooroci evenimente ce vor urma de-a lungul intregii Biblii. Sunt foarte importante viziunile si profetiile servei Domnului, Ellen G. White, care a fost o binecuvatata de Domnul cu un har uimitor. Unul din contemporanii Elleniei Whitei (1827-1915), compara scrierile ei cu un telescop, iar adevarurile Scripturii ca stelele de pe cer. Tot astfel, dupa cum rolul telescopului nu este acele de a proiecta noi astri pe bolta, ci de a focaliza si mari vizibilitatea unor stele, care altfel ar ramane obscure, si Ellen White a negat mereu faptul ca lucrarile ei ar putea aspira la nivelul Scripturii ea inaltand in permanenta Biblia si indemnand poporul lui Dumnezeu sa o studieze. In prima sa carte, aparuta in 1851, aceasta scria: “Iti recomand, iubite cititor, sa accepti Cuvantul lui Dumnezeu ca pe o norma de credinta si viata, dupa care vom fi judecati.”
Iata ce le raspunde serva Domnului acelora care avanseaza ideea ca scrierile ei se adauga adevarurilor sfinte: “Tu nu esti familiarizat cu Scripturile. Daca ai fi facut din Cuvantul lui Dumnezeu studiul tau, cu dorinta de a atinge standardul Bibliei si a obtine perfectiunea divina, n-ai fi avut nevoie de Marturii.”. “Dumnezeu le-a trimis oamenilor o lumina mai mica, pentru a-i conduce la marea Lumina.”
Va recomandam cu caldura sa studiati aceste lucrari minunate in harul si intelepciunea lor, avand ca autor pe Ellen White.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 4582
  • Export PDF: 5
Opțiuni