Made In Heaven! Creat în Ceruri!
Autor: dana  |  Album: Foc vreau să fiu, nu flacără, Stăpâne!  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de diamantneprelucrat in 28/03/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Made In Heaven! Creat în Ceruri!

 

Ciocanul  a fost făcut de mâna meşterului să spargă piatra, mătura să adune gunoiul şi butoiul să ţină vinul. E ridicol şi înjositor să baţi vinul cu ciocanul, să aduni gunoiul cu butoiul şi să spargi piatra cu mătura!

Tu ai fost creat spre Slava Lui, cioplit de Mâna Lui în cer, finisat şi poleit cu aur! Te-a ridicat apoi la nivelul ochilor Lui și zâmbitor și-a oglindit privirea în chipul Duhului Sfânt; mulţumit de asemănare, a ștampilat inima ta cu parafa: "Creat în cer pentru Gloria Mea!" Te-a învelit grijuliu în placentă şi a vegheat cu grija acomodarea ta în pântecele binecuvântat, menit sa te protejeze și să te adapostească pentru o vreme anume!

Știi tu însă că mulți din cei creaţi aşa ca tine se întorc în scurt timp în cer aspirați direct din pintece sau cu urmele obiectelor de tortura, al ustensilelor medicale, pe feţele lor gingaşe, mutilaţi de mâna nemiloasă a unui doctor plătit să își facă datoria la porunca femeilor fără suflet sau a celor care nu-i doresc! Cele mai dureroase întrebari la care trebuie să răspundă Creatorul strângându-i dragăstos la piept imediat ce 'aterizează' în cer e: TATI, DE CE PE MINE MAMA NU M-A VRUT? NU SUNT FRUMOS? CREZI CĂ N-AȘ FI FOST CUMINTE,  N-AȘ FI FOST DESTUL DE BUN PENTRU EA?

 

Poate tu ai fost cerut de la Dumnezeu, dorit și așteptat cu nerăbdare... Poate mama ţi-a îngăduit ziua de naştere şi te-a crescut apoi cu drag conştientă ca nu-i apariţii, că ești al cerului și i-ai fost dăruit pentru o vreme... Poate mama ta spune că e binecuvântată să te strângă la piept, să te aibă! Citești aceste rânduri azi pentru că ai învățat să cauți comori, pentru că te-a crescut cu înțelepciune și ai memorat drumul spre Cruce mergând cu ea în fiecare zi...

 

Ai fost creat pentru Eternitate şi Cel ce te-a creat a suflat în plămânii tăi viață din Duhul Lui.Ştampila care a pus-o pe inima ta, "Proprietate a Cerului", te face să te simţi călător în lumea asta, să nu ai împlinire decât acolo, la Picioarele Lui, proșternut în adorare, trăind doar pentru El, arzând pentru El şi având inima plină de mulțumire și satisfacție in prezenta  Lui!

Orice altceva vei încerca în călătoria vieții tale pe pământ nu te va face fericit și golul va ramâne vid căci împlinirea sufletului omenesc e plantată în inima Lui și vine din El! În prezența Lui ai bucurie și pace! Când ești tulburat, agitat și nu ai pace, nu eşti în locul în care ar trebui să fii! Trăieşte conştient de valoarea pe care ți-a dat-o și de comoara ce-a pus-o în tine: Duh din Duhul Lui!

 

Inima Lui de Tată este sfâșiată ori de câte ori inamicul  cerului şi al pămîntului câştigă o bătălie şi ucide o viață, când un suflet purtător de Duh e escortat de demoni în locuinţa morţilor fiindcă acea viață e chipul și asemănarea Lui, e o bucăţică din El, e Duh din Duhul Său care primeşte cetăţenia Iadului! Trist şi irecuperabil moment....

Tu ai şansa să vezi prin ochii Lui, având o relație de prietenie cu El vei ajunge să simţi durerea pierderii făpturilor umane!

Să nu mai taci, nu mai ține gura închisă când auzi trecând pe drum încătușați în lanţuri aceşti prizonieri cu destinaţia "iad". El a pus și în inima lor ca și-n a ta GÂNDUL VEȘNICIEI! Au fost prelucrați de Același Artist Creator!  Dumnezeu i-a modelat!

PROPOVĂDUIREA EVANGHELIEI E PUTEREA LUI DUMNEZEU!

 

Nu trebuie să faci repetiţii în fața oglinzii! Fii doar curajos, ieşi-le în drum şi spune-le ca există viată după moarte, că încă mai iartă sângele Lui și EXISTĂ CU ADEVĂRAT PUTERE în Numele Lui Isus Cristos! Spune-le cât sunt de iubiţi şi destinaţi să trăiască veşnic! Zi-le că aparţin Cerului şi nu Tatăl lor Ceresc i-a vîndut cetei de ismaeliti  care acum îi ţin încătușati în lanțuri! Spune-le că Tata îi aşteaptă cu brațele deschise la Poarta Cerurilor și vei vedea cerul coborând în inimile lor dacă vei face așa! Când va arde El în tine ca un foc mistuitor nu vor mai rămânea decât dinţii de aur în gura ismaelitilor  după ce Tata îşi va termina răfuiala cu ei!

 

Ai fost creat pentru Gloria Lui! Dar nu uita:

 

NU EŞTI SINGUR LA PĂRINŢI! Acești dezorientați, oamenii prinși în lanţuri sunt fraţii tăi. Si pentru ei a murit Cristos! Dacă și tu taci, poate vor merge în iad; dar eu mă rog ca Tata să mai găsească frați și surori în flăcări pentru Cristos prin curajul și îndrăzneala cărora să sfărâme lanțurile robiei din viețile lor! Nu vrei tu să fii acela care să experimentezi Puterea Lui? Nu vrei să începi să se împlinească Destinul Tău Regal???? Bine dar... Sparge atunci piatra cu butoiul,mătură casa cu ciocanul și nu aștepta să fii încununat și răsplătit pentru truda și sudoarea cu care ți-ai prelungit existența! Oh, dacă ai deschide ochii Lui în inima ta să vezi cât e de mare recolta și cât de puțini sunt lucrătorii azi.... Vino, hai să legăm snopii cu El și să ne bucurăm de noii cetățeni ai cerului!  

Domnul sa ne dea intelepciune si sa ne arate pe cine sa evanghelizam, pentru cati sa ne rugam, caci Cetatea Mantuirii, spunea Spurgeon, are pe poarta de la intrare o inscriptie: "Toti oamenii sunt chemati", iar in interior o alta concluzie: "Au intrat numai cei alesi"!
Adăugat în 29/03/2013 de loredanam
Chemarea o facem noi, alegerea o face El!
Când Isus trecea prin cetate, chemând oamenii la pocaintă, toti erau chemati!
Adăugat în 29/03/2013 de diamantneprelucrat
...multi chemati, putini alesi!
Adăugat în 30/03/2013 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1482
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 3
Opțiuni