Înfometarea
Autor: dana  |  Album: Balaurii Spirituali  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de diamantneprelucrat in 17/03/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 6 voturi
Înfometarea

Se moare prin înfometare. Se moare sigur, lent și depresiv.

Înfometarea e balaurul ce face multe victime-mai ales în rândul copiilor și al adolescenților. Injectează în organism un venin nociv care duce la rahitism și malformează organele corpului rând pe rând.

Specializarea lui e să nu dea voie nou născutului să crească normal și interzice cu desăvârșire alimentația sănătoasă. Din momentul nașterii din nou, orice suflet trebuie să se alimenteze cu lapte și pe măsură ce crește, trece la pâine și alte mâncăruri care ajută la creșterea spirituală sănătoasă. Ai fost creat după chipul și asemănarea Lui și țintești să fii ca El odată. Cuvântul Lui ți-a fost dat ca hrană spirituală. Dar rămânând la lapte și la mâncarea mestecată de părinți și de cei din jur devii atrofiat spiritual și creșterea încetează. Să nu citești, să nu te rogi, să nu meditezi zilnic la Cuvântul Lui e ca și cum ai mânca coji de pâine rămase de la bunica, coji pe care nu le-a putut mesteca și le-a abandonat pe masă săptămâna trecută! Să nu mergi zilnic cu găleata la izvor e ca și cum ai căsca gura în mers pe stradă când plouă, adunând picăturile de ploaie în gușă-că doar doar îți va fi stâmpărată setea!

Cuvântul Lui e viu și lucrător! Cuvântul Lui vindecă! Cuvântul Lui zidește, povățuiește, satură foamea și setea sufletului. "Poporul Meu piere din lipsă de cunoștință.."spune Biblia, dar tu nu te vei putea scuza la judecată cu faptul că nu ai știut, că nu ți s-a oferit, că nu ai gustat bucatele sănătoase, că nu ai auzit Adevărul, și că nu ai putut face diferența între bine și rău, între sfaturile practice și ritualurile băbești, între adevăr și minciună!

Subnutrit, cu sufletul uscat și chinuit de foame, crești cu handicapuri și asemeni copilașilor din Somalia ți se sucește gâtul după avioanele ce defilează deasupra sperând să-ți arunce câte-un pachet cu provizii, să-ți prelungească existența-chinul de fapt- și adormi chircit de durerea provocată de ulcerul gastric visând la bunătatea Domnului și la clipa în care se va îndura să te ia să stai la masă cu El în veșnicie! Te trezești bolnav, și dezamăgit te-apuci să aduni firmiturile căzute de la masa oricui fără să verifici în Cuvânt cât e de sănătoasă informația ce-o auzi; o înghiți și o digeri apoi în timp...! Da, ți-a alungat foamea temporar, dar când ești diagnosticat cu toxiinfecție alimentară, ce faci?? La cine alergi?? TOXIINFECȚIA este o problemă de sănătate publică și trebuie identificat focarul spune Medicul Specialist! Nu vă mai hrăniți cu mâncare alterată! Nu mai mâncați la colț de stradă! Nu căscați gura la orice!

E momentul sa iei siropul de rostopască de pe noptieră și să alungi dreptul de ședere al acestui balaur mârșav. Începe ziua prin a te îndrepta spre frigiderul divin aprovizionat de Tata; trage-l lângă pat, să nu faci prea mulți pași când te trezești, savurează câteva felii din Psalmi și ziua ta va fi mai luminoasă decât ziua în care se folosește cadelnița metropoliților! Ia o felie de tort din Evanghelii și ziua ta va fi miezoasă. Antrenamentul, nutriția sănătoasă și timpul va contribui pozitiv la refacerea ta fizică, la dezvoltarea ta musculară. Dumnezeu vrea ca tu să fii puternic! Să nu fii purtat încolo și încoace de orice vânt de învățătură! Cască gura în fiecare dimineață și-ai să simți cum îți picură miere pe buze, gustă dulceața Lui, îmbată-te de mireasma Lui zi de zi!

Ia atitudine și nu te mai lăsa încătușat în lanțurile amăgitoare ale acestui balaur moștenit de generații! Rupe lanțurile înfometării, distruge-l cu Sabia Duhului că dacă îți distruge sistemul imunitar bolile se vor instala neinvitate în tine și vei fi în pericol de moarte neîncetat! Mănâncă zilnic, mănâncă sănătos și mestecă bine. Meditează asupra Cuvântului zi și noapte căutând să-l împlinești! Bea din apa ce izvorăște din Tron și nu te lăsa păcălit de promisiunile unei vieți mai bune în exil! Exilul e foame, și foamea, mai devreme sau mai târziu, te omoară!

 Să crești mare cu Domnul!

Da, e-atat de trist ca dupa 10-20 de ani de pocainta, unii crestini se plictisesc de Biblie si ajung sa gandeasca-fara s-o exprime clar, doar prin indiferenta- la fel ca israelitii in pustie, referitor la mana: "Ni s-a saturat sufletul de aceasta hrana ..ochii nostri nu vad decat mana asta(vai !!!!)" Domnul sa ne pastreze apetitul pentru Cuvantul Lui si sa ne descopere cat mai multe taine din El, asa incat citirea Bibliei sa fie mereu o minunata calatorie! Mai ales ca nu ne ajunge viata sa ii exploram toate minunile, toate dimensiunile!
Adăugat în 17/03/2013 de loredanam
foarte adevărat. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Adăugat în 18/03/2013 de cheesy
Statistici
  • Vizualizări: 1289
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni