Sfaturi
Autor: Lilia Bacu  |  Album: fara album  |  Tematica: Dragoste - prietenie
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Sfaturi

   Daca Dumnezeu mi-ar oferi o bucata de viata ...
  Daca, pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca nu sunt decat o bucata de carpa si mi-ar oferi o bucata de viata, fara indoiala ca n-as spune tot ceea ce gandesc, dar m-as gandi la tot ceea ce spun. As aprecia valoarea lucrurilor, nu pentru ceea ce valoreaza, ci pentru ceea ce ele inseamna cu adevarat. As dormi putin, n-as mai visa deloc, caci fiecare minut cand inchidem ochii pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilalti se opresc, m-as trezi cand altii adorm. As asculta cand altii vorbesc, si as savura o inghetata buna de ciocolata. “ As trai ca indragostit(a) de dragoste ” Daca Dumnezeu mi-ar oferi inca o bucatica de viata, m-as imbraca simplu, as cadea in genunchi in fata soarelui, lasandu-mi goale capul si sufletul.
   Dumnezeule, daca as avea o inima, mi-as scrie ura pe gheata si as astepta primele raze de soare. Cu un vis al lui Van Gogh as picta pe stele un poem de Brnedetti si i-as oferi lumii un cantec de Serrat. As stropi trandafirii cu lacrimile mele pentru a simti durerea spinilor si sarutul rosu al petalelor.
   Dumnezeule, daca as avea o bucata de viata… n-as lasa sa treca nici o singura zi fara sa le spun celor pe care-i iubesc cat de mult îi iubesc. As convinge fiecare barbat, fiecare femeie ca ei sunt preferatii mei si as trai ca indragostit(a) de dragoste. As demonstra oamenilor cat se insala crezand ca inceteaza sa se indragosteasca imbatranind, fara sa stie ca incep sa imbatraneasca atunci cand inceteaza sa se indragosteasca! I-as da aripi unui copil dar l-as lasa sa invete singur sa zboare. "Cand ma vor pune in cutie…” I-as invata pe batrani ca moartea nu vine odată cu batranetea, ci o data cu uitarea. Am invatat atat de mult de la voi, oamenilor! Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe culmi, fara sa stie ca adevarata fericire consta in felul in care escaladezi muntele.
   Am invatat ca atunci cand nou nascutul strange pentru prima data, in pumnul lui mic, degetul tatalui, il cucereste pentru totdeauna. Am invatat ca un om nu are dreptul sa il priveasca pe un altul de sus decat atunci cand trebuie sa se aplece pentru a-l ajuta sa se ridice. E adevarat ca multe am invatat de la voi, dar nu imi vor folosi la mare lucru, deoarece, cand ma vor pune in cutie cand voi fi mort, voi uita totul. (Te iubesc nu pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt cu tine). Nici un barbat sau femeie in lumea asta nu merita lacrimile tale, iar acela(aceea) care le merita, nu te va face sa plangi.
Doar pentru ca cineva nu te iubeste in felul in care tu te astepti sa fii iubit(a), asta nu inseamna ca acela(aceea) nu te iubeste din toata inima. Prieten adevarat e acela care nu numai ca te tine de mana, dar si ajunge la sufletul tau. Cel mai dureros mod de a-ti fi dor de cineva e sa stai chiar langa el(ea) stiind ca nu-l(o) poti avea.

   Nu te incrunta niciodata pentru ca nu stii cine s-ar putea indragosti de zambetul tau. Pentru lumea intreaga tu esti doar o persoana, dar pentru o anume persoana poti fi intreaga lume. Nu-ti irosi vremea cu cineva care nu e dispus sa-si iroseasca vremea cu tine. Poate ca Dumnezeu vrea ca noi sa intalnim cateva persoane nepotrivite inainte de a o intalni pe cea buna, pentru ca atunci cand in sfarsit am intalnit-o, sa fim recunoscatori. Nu plange ca s-a terminat, ci zambeste pentru ceea ce a fost. Intotdeauna vor exista oameni care te vor rani, asa ca ceea ce trebuie sa faci e sa-ti pastrezi increderea si doar sa fii mai atent data viitoare in cine te increzi.
   Incearca sa devii mai bun!  Sa te cunosti pe tine insuti inainte de a incerca sa descoperi cine sunt altii sau sa astepti ca ei sa te cunoasca asa cum esti cu adevarat. Nu te incrancena, lucrurile bune vin cand le astepti mai putin. TINE MINTE: TOT CE SE INTAMPLA, SE INTAMPLA CU UN SCOP.
   PRIETENI ADEVARATI: Cati dintre noi se pot lauda ca au 8 prieteni adevarati? Mai nimeni. Dar toti avem prieteni si prieteni buni. Si unul dintre ei esti TU !!!
 



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2065
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
Ioan 20:15 „Femeie”, i-a zis Isus, „de ce plângi? Pe cine cauţi?” Ea a crezut că este grădinarul şi I-a zis: „Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau.”