Misterul grupelor sangvine
Autor: Camelia Petreaca  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
    12345678910 0/10 X
Fiecare dintre noi este un necunoscut. Un necunoscut pentru altii, un necunoscut pentru sine. Sa facem impreuna un pas pe calea cunoasterii de sine, incercand sa dezlegam cateva dintre "misterele" grupelor sanguine. Dupa cercetarile de specialitate, temperamental, oamenii apartin uneia dintre cele 4 grupe: ARMONICII, MELODICII, RITMICII si COMPLECSII.

1. Armonicii: Sunt hipersensibili, se dezvolta, se implinesc in masura in care se gasesc in acord efectiv cu mediul.
2. Medodicii: Sunt foarte favorizati, se adapteaza cu usurinta pretutindeni.
3. Ritmicii: Sunt perseverenti si autoritari, isi urmeaza drumul fara sa sufere prea mult din pricina loviturilor vietii.
4. Complecsii: Sunt nelinistiti, instabili; sunt un amestec al celorlalte trei grupe.

Grupa "A"
Daca apartineti acestei grupe, sunteti un tip armonic. Nu va simtiti bine oriunde, cu oricine. Alegeti, aveti preferinte. Uneori sunteti foarte vulnerabil. Aveti nevoie sa fiti calmat, incurajat. Sunteti uneori extrem de sensibil. Sunteti un pasionat care foarte usor poate pierde masura. Tot ceea ce tine de sensibilitate capata la dumneavoastra o imporatanta primordiala. Treceti prin faza succesive - de la exaltare la pesimism. Va place ceea ce este neasteptat si sunteti capabil de iubiri fulgeratoare.
Meserii potrivite:
Scriitor, cercetatori, ceasornicar, arhitect

Grupa "B"
Daca apartineti acestei grupe, sunteti un ritmic. Inzestrat pentru actiune, dispretuiti slabiciunile de caracter. Nu va temeti de nimic, nu sunteti timid, nici retinut. Ramaneti insensibil la influentele de afara. Principalele calitati sunt: tenacitate, perseverenta, stabilitatea. La varsta la care alti copii nu se gandesc decat sa se joace, copiii din grupa "B" sunt seriosi, lucizi, rezonabili.
Sunteti un intransigent si aveti tendinta sa nu vedeti decat punctul dumneavoastra de vedere. Iubiti ordinea, metoda, organizarea. In prietenie sunteti foarte statornic.
Meserii potrivite:
Doctor, comerciant, cadru militar.

Grupa "O"
Sunteti un melodic. Remarcabil adaptat vietii, sunteti facut pentru activitatile vitale, pentru contacte neincetate cu altii. Va intereseaza calatoriile, experientele. Sunteti un optimist, sentimental, va place sa vorbiti, sunteti tolerant, dar prea sensibil la ... onoruri. Curiozitatea dumneavoastra sta mereu treaza. Va place lupta. Va daruiti cu totul momentului prezent, risipindu-va fara rezerve. Sunteti dotat cu o inteligenta practica.
Meserii potrivite:
Profesor, diplomat, ziarist, avocat, pilot.

Grupa "AB"
Daca apartineti grupei "AB" sunteti un tip complex. Dintre cele 4 tipuri de temperament il aveti pe cel mai bogat, fiindca beneficiati de avantajele celor trei grupe, dar in acelasi timp sunteti si victima incompatibilitatii lor. Sunteti facut din contradictii. Psihologic, sunteti avid de tot: actiune, cunoastere, bunuri. Ramaneti insa melancolic. Lipsa de actiune va indispune. Nu sunteti niciodata asa de fericit ca atunci cand aveti cu ce va umple timpul. Comportamentul dumneavoastra este de cele mai multe ori imprevizibil. Pe planul aptitudinilor sunteti foarte dotat, dar adesea instabil.
Meserii potrivite:
Inginer, electronist, muzician, artist
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1827
  • Export PDF: 1
Opțiuni