O zi mareata
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de fritz in 12/03/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

O zi mareata

 

    Ne-am gandit vreodata cu adevarat si intru totul realistic la ce se va intampla in aceea zi mareata cand Domnul nostru Isus Hristos va revenii pe norii cerului ?

   Privim cu mare indiferenta la aceea zi neluand in seama defapt cele doua optiuni care le avem: viata sau moartea , iadul sau raiul! Alegerea ne apartine. In aceea zi , in fata tronului Lui Dumnezeu , vom fi rusinati de aparitia surprinzatoare a Domnului nostru Isus , sau vom fi deplin bucurosi de venirea Lui? In fata tribunalului , in aceea sala imensa de judecata , sentinta va fi finala ; nu vei avea sansa sa faci apel , nu va fi o repetitie a judecatii Lui Dumnezeu, va fi o sentinta finala! Ce alegi? Viata sau moartea?

    Privesc cu mare tristete la programele noastre bisericesti in care nu mai gasesc bucuria de a canta , bucuria de asculta cuvantul Lui Dumnezeu , bucuria de a ne revedea cu fratii , bucuria mantuirii! Am inlocuit aceasta bucurie sfanta cu un program de entertainment , insa sa avem grija pentru ca acest entertainment este substitutia diavolului pentru bucuria data de Dumnezeu! Am ajuns in aceasta situatie pentru ca ne lipseste rugaciunea , si dragostea! Rugaciunile noastre sunt anemice , pentru ca dragostea noastra pentru Dumnezeu nu este decat o formalitate si o amintire placuta ramasa in mintea nostra insa tot ceea facem acum este scris in cartea Lui Dumnezeu.

   Pana cand ne vom juca de-a crestinismul si nu vom intelege adevarata chemare facuta de Dumnezeu. Domnul nu ne-a chemat sa ne baricadam intre 4 ziduri , si sa avem un timp continuu placut , in care sa nu fim deranjati de nimeni si nimic.   Am ajuns sa gandim ca si lumea. Ne investim banii ca si lumea , ne investim timpul ca si lumea , am uitat chemarea sfanta care ne-a dat-o Dumnezeu : mergeti in toata lumea si faceti ucenici , botezandu-i in numele Tatalui a Fiului si a Duhului Sfant! Avem o singura sansa de salvare si aceasta este in sangele Domnului nostru Isus Hristos. Fara suferinta si munca nu vom ajunge in imparatia Domnului. Nu exista nici un dubiu in aceasta!

    Sangele Domnului ne curateste de orice pacat! Sa fim cu luare aminte la aceste cuvinte: orice pacat! Sa ne pocaim caci imparatia Lui Dumnezeu este aproape , si judecata Domnului va fi finala si ireversibila ! Domnul sa ne ajute sa intelegem voia Lui in viata noastra!

Domnul sa va binecuvinteze

Statistici
  • Vizualizări: 912
  • Export PDF: 3
Opțiuni