Pe cine laşi să hotărască în viaţa
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
    12345678910 0/10 X
Poate vei spune, cum spun atâţia alţii: „Sunt propriul stăpân şi învăţător. Fac ce vreau şi nimeni nu hotărăşte în locul meu”. Este oare într-adevăr aşa - nimeni nu hotărăşte în locul tău?

Câte lucruri nu faci în viaţă pentru că le fac şi alţii, pentru că sunt la modă şi pentru că sunt lăudate de cei din jur? Înoţi pur şi simplu în acest val, cu toate că recunoşti că multe din lucrurile pe care le fac semenii tăi sunt greşite. Ai văzut un om care este beat? Capacitatea lui de a reacţiona este scăzută. Un om beat nu mai vorbeşte clar, se clatină şi nu mai poate gândi corect. În locul său hotărăşte alcoolul.

Bineînţeles că nu trebuie să fie aşa în viaţa ta, să hotărască în locul tău alcoolul, drogurile sau oamenii. Totuşi eşti un rob al păcatelor tale; eşti influenţat de ele. Biblia spune foarte clar: „...oricine trăieşte în păcat, este rob al păcatului” (Ioan 8:34).
Nu trebuie mereu să faci lucruri pe care de fapt le urăşti şi pe care nu doreşti să le faci? Dacă vei încerca să părăseşti lucrurile pe care le-ai considerat rele, atunci vei recunoaşte în ce măsură eşti un rob al păcatului tău.

Trebuie oare să rămână acest lucru aşa? În rândurile următoare dorim să vă dăm o veste bună: Dacă îţi predai viaţa lui Isus, supunându-te Lui, atunci totul va fi diferit. În Ioan 8:36 este scris: „Deci, dacă Fiul vă face slobozi, veţi fi cu adevărat slobozi”. Trebuie doar să recunoşti cât de mult trăieşti sub stăpânirea celui rău, în întuneric. În Faptele apostolilor este scris că trebuie să ne întoarcem de la întuneric la lumină, şi de sub puterea Satanei la Dumnezeu" (Fapte 26:18). Dacă are loc această schimbare, nu vor mai hotărî în locul tău patimile care îţi schimbă viaţa în dezavantajul şi paguba ta.

Isus ar dori să-ţi schimbe acum viaţa în bine! Dacă Îi mărturiseşti patimile şi păcatele şi ÎI rogi să te ierte, vei experimenta o eliberare totală. Atunci vei fi mutat din sfera puterii întunericului în împărăţia luminii. Prin iertarea păcatelor vei primi darul Duhului Sfânt, din acel moment fiind condus de Duhul lui Dumnezeu. EI va fi cel mai măreţ eveniment din viaţa ta. Vrei cu adevărat să fii liber? Atunci fă acest pas spre Isus Cristos - şi totul va fi nou. Atunci într-adevăr vei fi condus de Cel care îţi dă viaţă adevărată şi libertate.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1753
  • Export PDF: 5
Opțiuni