Tânărul yoghin
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
    12345678910 0/10 X

Un tânăr yoghin s-a convertit la creştinism, motiv pentru care a fost aspru judecat de către cei din casa lui. Dar el le-a spus: "Dragiii mei, eu am visat că mergeam pe un drum care la un moment dat se despărţea în mai multe direcţii. La acea intersecţie eu am întâlnit doi oameni, dar când m-am apropiat mai bine am văzut că unul era mort iar celălalt era viu. Pe care dintre ei credeţi că ar fi trebuit să-l întreb încotro s-o apuc?" "Pe cel viu, evident!" i-au răspuns ai lui. "Exact aşa am şi făcut, dar mergând pe drum mai departe, am întâlnit din nou o răscruce unde erau doi oameni. I-am întrebat pe amândoi care este drumul cel bun. Primul mi-a spus că el este gata să-mi explice pe unde trebuie să merg, deoarece el văzuse odată o hartă a acelui drum. Cel de-al doilea mi-a spus că el este gata să mă însoţească până la locul la care doream să ajung deoarece el tocmai de acolo venea. Pe care dintre cei doi l-aţi fi ascultat voi?"

"Pe cel de-al doilea, evident", veni răspunsul tatălui său. "Exact la fel am făcut şi eu, tată" spuse tânărul. Budha a fost un mare învăţător, dar el a murit, pe când Isus e viu, de aceea eu am ascultat de El. Nu sunt sigur că Dalai Lama cunoaşte drumul spre cer, deoarece el nu a mai fost acolo niciodată, pe când Domnul Isus nu numai că a venit din cer, dar a fost gata să mă şi însoţească pe drumul vieţii. El mi-a promis că va fi cu mine în toate zilele vieţii mele. El a murit pentru mine, dar a şi înviat a treia zi, ceea ce încă nu s-a mai întâmplat cu nici unul dintre înţelepţii noştri."

Dacă ar mai fi existat şi o altă posibilitate de salvare pentru oameni, atunci Dumnezeu ne-ar fi ajutat să o găsim pe aceea şi nu L-ar mai fi lăsat pe Singurul Lui Fiu să moară zdrobit sub povara păcatelor noastre.

Dacă un copil ţi se îmbolnăveşte şi există două remedii posibile, la fel de eficiente şi de sigure, îl vei alege pe cel mai puţin dureros, nu-i aşa? Jertfa Domnului Isus a cauzat cea mai mare durere pentru Dumnezeu şi ea ne arată că nu mai există pentru omenire nici o altă şansă de salvare.

"În nimeni altul nu este mîntuire: căci nu este sub cer nici un alt Nume dat oamenilor, în care trebuie să fim mântuiţi" (Faptele apostolilor 4:12).

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2147
  • Export PDF: 7
  • Favorită: 1
Opțiuni