HOMOSEXUALII DIN ROMANIA, intre pierderea identitatii si socare
Autor: Catalin Dupu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
    12345678910 0/10 X

Sigur, baietii "duri" de la noi, vor liberate de exprimare, dar in dosul plapumei. Fara sa fie filmati, ca la intalnirea lor slabuta, la deschirea de duminica.

Ne asteptam de la tanti Diane Fisher sa faca afirmatiile de mai jos, pe care le vom dezbate impreuna.

Inainte de aceasta, trebuie spus si implorat poporul de baieti fara de cauza: NU-L BATJOCORITI PE DUMNEZEU CU TOT FELUL DE EXPLICATII, CARE SA VA SCOATA BASMA CURATA. EXISTA IAD SI RAI, IAR CEI FARA DE IISUS, FARA DE IERTAREA SA, NU VOR TRAI VESNIC.

"Isus are un mesaj puternic, sa iubesti aproapele ca pe tine insuti, nu doar anumiti apropiati." a spus tanti.

E corect. Dar cum se face de nici Mantuitorul, nici unul dintre apostoli nu a fost ceea ce sunteti voi? Vechiul Testament face referiri clare la relatiile dintre persoanele de acelasi sex! Iar rezultatul... Cititi Biblia si daca acolo se da frau la... asa ceva, construiti biserica mortii...

Dumnezeu ar fi trebuit sa ii faca lui Adam un Adam 2, brunet...

Teologia prezentata de tanti se numeste teologia radicala, criticata aspru in Occident.

"Dumnezeu ne-a dat darul sexualitatii, un dar minunat pe care ar trebui sa-l sarbatorim in inima, in minte... Dumnezeu vrea sa fim fiinte umane, in intregime..." a mai "vorbit" tanti.

Aici a zis frumos pana la un punct. Ceva Cuvant tot stie. Dar unde este mintea in relatiile voastre? Ca inima este. Sunt sigur. Ar trebui sa intrebam Cerul de ce a facut si pe femeie? Sau pe barbat?

"Isus n-a spus nimic de homosexualitate, a spus de divort, de prostitutie, dar nu de relatia a doi bartati sau a 2 femei." a precizat tanti.

Stiati? Iisus n-a spus nici de rachiu, votca, droguri, abuzul copiilor etc, ceea ce inseamna sa-mi omor copilul? sa-mi vand fata la export?

Cata ratacire intentionata. Mai bine, tanti ai face un centru de tineret, ca baietii si fetele fara de cauza sa se roage Domnului!

Prostitutie? Ba da. "Iisus a spus ca "Numai privind o femeie si poftind-o ai savarsit pacat"!!!!!!!!!!!!

"Episodul Sodoma si Gomora nu este legat de homosexualitate, asa cum au interpretat Bisericile traditionale. Este vorba de impunerea cu forta a unei relatii sexuale, fapt care evident este un pacat... “, a explicat episcopul-lesbiana.

Pe ce baza faceti aceasta afirmatie? De ce nu mai exista astazi cele 2 localitati? Nu erau acolo numai violatori! Asa cum nu exista in lume numai homosexuali.

Satan, conform Bibliei, se foloseste de oameni. se foloseste si de unii dintre voi.

Preoti, pastori, credinciosi, sa ne rugam pentru ei! Dumnezeu ii asteapta sa fie curati, buni, doritori ai Vesniciei!

Catalin Dupu

interesant. dar un pic cam... evaziv. ar trebui sa numim pacatu pacat si nu enmascararlo in cuvinte blande. harul si pacea lui cristos sa ramana cu voi.
Adăugat în 14/11/2010 de petrisorus
Statistici
  • Vizualizări: 2571
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni