Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Bătălia pentru suflete
Autor: Radio Vocea Evangheliei Timisoara  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

Ar fi bine sau nu ca un pocăit să intre în politică?

Dacă da, care ar fi motivaţiile?

Să aibă un "loc de muncă"?

Să îşi rotunjească veniturile?

Să fie cunoscut, să-şi facă un nume?

Să câştige suflete pentru Împărăţie?

Să dea legi după voia lui Dumnezeu?

Să o luăm pe ultima. Presupunem că intru în Parlament şi acolo vreau să iniţiez câteva legi. Care ar fi primele? Mai întâi o lege împotriva avorturilor. Tot pe primul loc o lege împotriva curviei, homosexualităţii, etc.

Care ar fi legea Nr.1? "De azi înainte nimeni nu mai curveşte, altfel plăteşte amenda de..., iar în caz de recidivă va fi încarcerat".

Apoi o lege împotriva minciunii, hoţiei sau beţiei. Şanse? Sa fim realişti. Şansele sunt 0 absolut.

Prima lege data de însuşi Ion Iliescu în noaptea Revoluţiei a fost legea liberalizării avorturilor. O lege împotriva Legii lui Dumnezeu, care spune să nu ucizi. O lege prin care mamele din România au dreptul "legal" - raportat la un sistem de referinţă diavolesc - să-şi transforme pântecele în sicriu, să-şi ucidă copiii nenăscuţi. Iar româncele şi românii au "respectat" această lege din plin!! Am ajuns campioni la avorturi în Europa.

"Cum poate cineva să-i convingă pe cetăţeni să respecte legi care nu au o altă bază decât statul?" întreabă David Noebel în "Înţelegerea vremurilor".

Povestea Petru Dugulescu, pastor baptist, fost deputat de Timiş timp de 8 ani, între 1992-2000, despre reacţia parlamentarilor atunci când a propus începerea zilei de lucru la Parlament cu rugăciunea "Tatăl nostru". "Nu se poate aşa ceva, pentru că atunci şi muncitorii din fabrici şi copii din şcoli vor începe ziua tot cu "Tatăl nostru" ", spuneau stimabilii parlamentari!!

Dar scopul final al implicării în politică ar fi modificarea şi iniţierea unor legi în scopul unui mai bine pentru oameni. Legi raportate la LEGIUITORUL SUPREM.

Să luăm un exemplu. Peste 273.000.000 de oameni au fost ucişi în secolul XX. D.Noebel spunea că în spatele acestei crime ar putea să existe gândirea a 6 oameni: Karl Marx, Charles Darwin, Julius Belhausen, Friedrich Nietzsche, Wilhelm Wundt şi Sigmund Freud.

Aceşti 6 gânditori au influenţat 4 adolescenţi ai vremii respective: pe Mussollini, pe Hitler, pe Stalin şi pe Margaret Sanger, ultima dintre ei fiind o adolescentă. Primii trei sunt responsabili de majoritatea crimelor săvârşite în secolul XX.

Dar adolescenta de altădată, a cărei gândire a ajuns să stea la baza planning-ului familial, adică la baza controlului naşterilor, este responsabilă nu numai de mult mai multe omoruri decât cei trei puşi laolaltă!!! Dar implicaţiile gândirii ei continuă să secere mii şi milioane de vieţi, care încă nu au văzut lumina zilei, după ce primii 3 au ieşit de mult de pe scena istoriei.” încheie Noebel.

Deci istoria secolului XX a fost influenţată, în acest caz, într-o mai mare măsură de nepoliticieni decât de politicieni.

Dar în cazul Daniel - Cir - rezidirea Ierusalimului, cine pe cine a influenţat? Daniel pe Cir? Sau Dumnezeu pe amândoi? Ambele variante par afirmative.

"Omul nu este o simplă rotiţă într-un mecanism, el nu este un actor care îşi joacă rolul într-o piesă de teatru; el poate cu adevărat să influenţeze istoria" spune Francis Schaeffer.

Dar cum? - întrebăm noi.

Pentru că implicarea în politică, în Europa şi în România, în acest moment, este ca şi cum aş pune un băţ în mijlocul unui fluviu, cu scopul de a opri fluviul.

În acest moment Europa merge "pe mâna" umaniştilor, cu braţul lor politic, socialismul. A umaniştilor seculari deocamdată, dar în umbră aşteaptă răcnind umanismul cosmic - New Age.

De la un capăt la altul al continentului, majoritatea guvernelor sunt socialiste sau de orientare socialistă. Franţa, Marea Britanie, Germania, Polonia, România, Rusia, Grecia, Bulgaria etc.

"Aceasta este esenţa problemei create de teoria umanistă referitoare la legi: statului i se dă autoritatea unui dumnezeu. "Fratele mai mare" exercită toată puterea; individul este doar o simplă rotiţă în maşinăria statului." D.Noebel.

De exemplu: dacă până mai ieri toată lumea era de acord că homosexualitatea este ceva rău, greşit, păcătos, astăzi parcă această convingere se clatină. După tot ce ne toarnă mass-media în cap, parcă tot mai mulţi încep să-i privească cu înţelegere pe homosexuali, unii chiar cu "dragoste"... Vorba lui Marx: "Legea, moralitate, religia sunt prejudecăţi burgheze, în spatele cărora mijesc tot atâtea interese burgheze."...

După părerea marxiştilor şi a umaniştilor, Dumnezeu nu există, iar omul este doar un animal evoluat... Aşa încât şi legile se dau după minţile lor întunecate.

Poate că în SUA încă mai există puţină normalitate în politică, cu toate că şi la ei umaniştii şi marxiştii (nu vă vine să credeţi? BA DA! Chiar marxiştii) au sărit să spargă cu "dalta şi ciocanul" cele 10 porunci de pe pereţii şcolilor şi ai instituţiilor publice. Şi să lipească versete din Coran... Aduse cu avionul... Dacă nu cu primul, măcar cu al doilea. Sau cu al treilea...

Bătălia pentru suflete se dă în sala de clasă, de către învăţători şi profesori. Şi în Biserică. De asemenea, bătălia pentru suflete se dă pe genunchi. Dacă vreţi, şi în Parlament, Consilii locale sau judeţene. Uneori şi-n primării.

Dar ce are a face asta cu pocăinţa? Păi pocăiţii se pot implica în politică, dar asta nu se numeşte că fac o slujbă pentru Domnul, ci ca să Îl ducă pe Domnul şi valorile LUI şi acolo. Să ducă acolo integritate, etică, morală, lumină şi sare.

La fel cum ar trebui să ducă toate aceste valori şi în oricare alt domeniu. Fie că şi-ar alege o slujbă de muzician, medic, vânzător de cartofi, şofer de autobuz, "om cu inima curată" sau bunică.

DAR!!!

Dacă vreau să aduc Împărăţia în sufletele şi în minţile oamenilor, atunci treaba asta pleacă de JOS în SUS, nu de SUS în JOS!!

Dar rămâne şi nevoia disperată de legi drepte. Iar "politica este murdară... dacă este făcută de oameni murdari", spunea Petru Dugulescu.

"Să-ţi iubeşti aproapele" nu se impune prin legi omeneşti.

Bătălia pentru suflete se dă pe genunchi!

Dragostea pentru Domnul NU se impune prin lege. Doar prin cruce...

Ioan Ciobotă
Radio Vocea Evangheliei - Timişoaramesaj
,,Pocaitii"au fost si in Egipt si in Babilon.E normal ca cei ce poarta aceasta mare responsabilitate(batalia pentru suflete) sa fie pe ,,campul de lupta"indiferent cum s-ar numi acesta,de data aceasta,politica.
Sigur,interesul trebuie sa fie unul singur,a promova voia lui Dumnezeu printre oameni.
Frumos spus si sdevarat,,BATALIA PENTRU SUFLETE se da pe genunchi.
...dar.genunchii plecati doar inaintea Domnului!!!
Statistici
  • Vizualizări: 3600
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 1
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 1
Opțiuni