Aruncătorul de stele
Autor: Radio Vocea Evangheliei Timisoara  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

În cartea saAruncătorul de stele”, Lorans Eisley povesteşte despre o zi în care se plimba pe o plajă plină de stele de mare, care fuseseră aruncate acolo de valuri. A observat un băiat care le lua una câte una şi le arunca înapoi în ocean. Când l-a întrebat de ce face aceasta, băiatul i-a răspuns: “Dacă nu o fac, vor muri!”. “Dar cum crezi tu că salvând atât de puţine, poţi să faci o schimbare pentru atât de multe stele de pe plajă?”. Atunci băiatul s-a aplecat, a luat o stea de mare şi a aruncat-o înapoi în ocean spunând: “Pentru aceasta steluţă eu am făcut o schimbare majoră!

Ce mai reprezintă cuvintele “misiune, misionarism, salvarea oamenilor, etc.” pentru mine şi tine, în acest post-secol XX, adică secolul XXI, cel cu şi al hipervitezei? Te întrebi: “Hiperviteză înspre ce?” - înspre pierzare veşnică, cel puţin din punctul de vedere al neprihănirii şi sfinţeniei pe care o cere Dumnezeu de la oameni.

Care este scopul vieţii tale? Să termini o şcoală bună? Să faci o afacere “deşteaptă”? Să te măriţi/însori? CARE ESTE SCOPUL VIEŢII TALE?

Avraam a fost chemat de către Cel Prea înalt să iasă afară din ţară şi din neamul lui, să meargă în ţara promisă. Noi suntem chemaţi să ieşim din împărăţia întunerecului şi să-i scoatem şi pe alţii.

Hai să ne gândim: îţi cunoşti cumva străbunicii care au trăit prin anul 1901? Sau 1801? Ei au existat, dar nu mai ştie NIMENI absolut nimic de ei. Doar Dumnezeu. Poate şi cu tine şi cu mine se va întâmpla la fel, peste 100 sau 200 de ani, dacă nu vine Domnul mai curând. Nu o să mai ştie nimeni nimic despre noi. Atunci, care sunt lucrurile pentru care merită cu adevărat să te “cheltuieşti”, pentru care merită să lupţi, pentru care să arzi, pentru care să mori chiar?

Îţi pasă de cei care pier? Eşti un misionar pentru ei, un aducător al veştii bune? Îţi investeşti TOATă viaţa în a-i salva pe cei din jur?

Pavel spunea: “M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credinţa. De acum mă aşteaptă cununa neprihănirii, pe care mi-o va da, în “ziua aceea”, Domnul, Judecătorul Cel drept.” Eu şi cu tine, ce fel de luptă ne-am luptat, ce fel de alergare am isprăvit şi ce cunună vom primi?

Ioan Ciobotă
Radio Vocea Evangheliei - Timişoara

Thank you for 'Vocea evanghelei'!!!!!!!!!!!!!!GBU!


Multumire
Dumnezeu imi vorbeste foarte mult prin aceasta relatare, bless
Adăugat în 28/11/2008
sunt minunate aceste sfaturi...o sa i-au aminte la ceea ce s-a scris;)D-l sa va binecuvinteze:*:*:*:*
Adăugat în 28/01/2010
Fi binecuvintat Nelu, tu, si Vocea Evangheliei din Timisoara, multumim de acest mesaj si multumim caci, va faceti prezenti.
Adăugat în 25/08/2012 de sanda_tulics
Domnul să vă binecuvinteze paşii, întreaga activitate de vestirea a Evangheliei, să vă îmbrace în putere pe mai departe.
Adăugat în 13/11/2012 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 3789
  • Export PDF: 2
  • Recomandări email: 1
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.