Hristos a înviat!
Autor: Eusebiu Stănilă  |  Album: fara album  |  Tematica: Paște
Resursa adaugata de Softy in 19/04/2023
    12345678910 0/10 X

    Mesajul Învierii este unul plin de speranță în fața oricărei greutăți a vieții, deoarece, după o vineri întunecată și o sâmbătă tristă, vine o duminică a Învierii, în care triumfă biruința. Mormântul gol ne spune că nu moartea are ultimul cuvânt, ci viața. Speranța spune că după orice nor există un soare, după orice cruce există o Înviere, după orice lacrimă există un zâmbet și după o iarnă geroasă apare o primăvară înfloritoare.

    Pentru toți acei care își pun toată încrederea în Domnul Isus Hristos și învierea Sa, există garanția unei vieți înnoite aici sub soare și a unei vieți veșnice dincolo de soare. Speranța aceasta ne-o dă cuvântul pe care Isus l-a rostit: , , ... pentru că Eu trăiesc, și voi veți trăi.” (Ioan 14:19)

Da, există putere de transformare în învierea lui Hristos! În fața mormântului gol, Isus a redat bucuria și zâmbetul pe fețele plânse ale femeilor care L-au căutat, și a reaprins speranța peste duhul zdrobit al ucenicilor speriați și risipiți.

    Dar să nu uităm că mesajul Învierii este și o invitație la acțiune. El ne responsabilizează să lucrăm și să trăim pentru Împărăția lui Dumnezeu. Toți cei care au înviat împreună cu Hristos la o viață nouă, nu pot sta indiferenți față de semenii lor. Ei pornesc să ducă mesajul iubirii unei lumi cufundate în întuneric și păcat. Mormântul gol este expresia iubirii lui Dumnezeu față de toți oamenii.

    Astăzi, în zi de sărbătoare, primește invitația la bucuria de a ști că ai un Mântuitor viu, care trăiește pururea la dreapta Tatălui și mijlocește pentru tine; primește îndemnul de a trăi o viață nouă, o viață din belșug în plinătatea Duhului, iar apoi aleargă și spune în lung și în lat că Isus Hristos a înviat!



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 498
  • Export PDF: 1
Opțiuni