Care este poporul LUI?
Autor: Calin Tali  |  Album: Poporul LUI  |  Tematica: 2Cronici 7:14
Resursa adaugata de resursecrestine in 13/08/2013
    12345678910 9.86/10 X
Media 9.86 din 7 voturi

   Am auzit de un slujitor, Mihail Jar și am plâns mult de mila copiilor nevinovați lepădați de părinții lor.
   Puteam să fiu eu, sau tu, unul din acești 400 de copii.
   El singur a trecut ca orfan, prin foame, frig și lipsuri. Am apreciat mult inițiativa și credința fratelui Mihail Jar, din Ucraina, milos și iubitor de copii năpăstuiți. Se vede că are cunoștință de Evanghelie (învățătura Domnului Hristos).
   Dumnezeu vrea în România oameni credincioși si iubitori cu fapta!!!
   Dacă ar fi slujitori cu o credință practică, care să umble în faptele bune pe care Dumnezeu le-a pregătit, măcar 100 [în poporul lui Dumnezeu din spațiul carpato-danubiano-pontic] s-ar schimba România... din zecile sau sutele de mii care spun că sunt creștini!!!
   În plus am mai văzut și alte expuneri cu Mihail Jar. Nu este atras de belșug și opulență, ci de cei care au fost adevărați slujitori ai Domnului și care au fost parte din poporul lui Dumnezeu, despre care mărturisește cu lacrimi ce prigoană au suferit. Știm că sunt slujitori care s-au întors la Dumnezeu cu inima, nu numai cu capul. Cunoaștem că mulți din cei care s-au hotărât să fie parte din adevăratul popor al lui Dumnezeu, au fost gata să sufere prigoanele din partea oricui.
   Cunoaștem pe Iosif Trifa care a suferit, sau pe cântărețul și compozitorul român Nicolae Moldoveanu, băgat la închisoare 5 ani pentru că a compus și cântat cântece religioase. Cunoaștem pe poetul creștin Traian Dorz, persecutat cu 17 ani de închisoare fără să fie vinovat. A murit în mizerie și fără pensie pentru ”vina” că era creștin. O personalitate din Banat a spus: "Numele multora din noi s-a uitat de mult, dar numele lui Iosif Trifa, nu s-a uitat și nu se va uita niciodată!"
   Revin la subiect. Dacă ar fi posibil și în România să se ridice câte un om al lui Dumnezeu, și să adune toți copiii din canalele orașului Timișoara, a Bucureștiului și a tuturor celorlalte localități, și să facă câte un orfelinat, ar curge binecuvântările în haine, mâncare și bani de la toți creștinii, dar și de la Parlament, și nimeni nu ar duce lipsă.
   Astăzi homosexualii defilează pe cele mai mari Bulevarde din București, sub ochii noștri și a copiilor noștri, și poliția României le asigură securitatea? "Mâine" bisericile din România vor primi ordin să cunune religios bărbați, femei cu cei de același sex, iar legile le vor da dreptul să înfieze copiii!?!?!
   Nu vă gândiți la copiii și nepotiii nostri?????
   Bisericile din țara noastră se războiesc între ele (spre bucuria diavolului și nenorocirea noastră) în loc să dea mână cu mână să ridice țara la nivelul virtuții creștine. Faptele condamnabile le rezolvă poliția cu justiția, nu biserica!!!

   În fond și la urma urmei, care este poporul LUI?????

   Au trecut 23 de ani și nu ne-am deșteptat, măcar că zilnic cântăm: "Deșteaptă-te române!". Toți care au putere de decizie, dacă nu decid astăzi, "mâine" va fi prea târziu. Toți vom fi vinovați de distrugerea copiilor și nepoților noștri. Asta a făcut și face diavolul!!!

   După revoluție în România, s-au construit mii de biserici, și bisericile sunt atât de opulente, încât unii copii ai lui Dumnezeu nu mai pot să intre în ele sau și mai rău, cei mai săraci sau mai murdari care vin să îl caute pe Dumnezeu nu sunt lăsați să intre în ele!!

   Banii sunt adunați prin înșelătorie de la popor!!! - Ce vor face copiii și nepoții noștri în aceste lăcașuri de cult? Discoteci cu muzică pop, dance, house, rock sau metal(poate chiar heavy) dacă nu-l au pe Hristos!!!!!

   Dați tineretului pe Acela pe care-L recomandă însuși Dumnezeu: "Acesta este Fiul Meu în care-Mi găsesc toată plăcerea Mea, de El să ascultați!"
   Televiziunea națională, acordă ore întregi vrăjitoarelor să spună numai prostii și Evanghelia nu se vestește curată nici măcar în biserici, pentru că se dorește moartea spirituală a "poporului care piere din lipsă de cunoștință!!!" (conform Osea 4.6)
   Nu ne gândim nici un pic la cuvintele Scripturii care ne spune: "Căci noi n-am adus nimic în lume, şi nici nu putem să luăm cu noi nimic din ea." (scrie la 1Timotei 6.7)
   Motto-ul din Biblie glăsuiește cuvintele Mântuitorului: "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Evanghelia apostolului Matei 22.29)

Despre crestinul Jar, totul e nespus de ziditor...Dar razboiul intre biserici nu este real. Biserica lui Cristos n-are ura in ea. Este normal ca ortodocsii sa-i persecute pe evanghelici, intrucat .....le iau oile si dansii...raman cu caprele. Plus ca "s-a dus nadejdea castigului lor" (ca sa citam din F.A) Pentru ca mai putini ortodocsi inseamna un cler mai sarac, nu-i asa?
Adăugat în 13/08/2013 de loredanam
Poporul Lui nu este nici ortodox, nici catolic, nici de vre-o alta religie sau cult religios... tocmai de aceea in trupul Lui nu exista sau n-ar trebui sa existe lupte. Toti cei care-L iubesc pe Dumnezeu cu adevarat si care se tem de El in egala masura, gasesc o cale de comunicare in trupul Lui astfel incat acesta sa nu fie sfasiat de lupte din interior. Sper ca fiecare are intelepciunea de a sti cand sa vorbeasca si cand sa taca. Cred ca toti fii si fiicele lui Dumnezeu sunt iubitori de pace si aleg mai degraba pacea decat cearta. Va asigur ca tuturor celor ce-L iubesc pe Dumnezeu li se strange inima la vederea miilor de copii subnutriti si malnutriti din Romania si din lume. Cu totii vrem sa ajutam cu ce se poate, avem doar nevoie de lideri care sa puna in miscare Trupul (daca intelegeti ce vreau sa spun). Fiecare sa faca in dreptul lui ce crede ca este de facut si, poate, binele facut de unul se va intalni cu binele facut de altul, si astfel binele facut de unii va fi inaltat si consolidat de binele facut de altii. Rugati-va pentru calauzire si o veti avea. Amin!
Adăugat în 19/08/2013 de Teodorax36
Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea,ca a dat pe singurul Lui FIU,pentru ca oricine crede in El sa nu piara ,ci sa aiba viata vesnica.IOAN 3:16.DECI COPIII DOMNULUI SUNT CEI CE CRED.NU CEI CE MERG LA ADUNARE CA SA ARATE EI CA SUNT MARI,CI CEI CE IL AU PE DOMNUL ISUS HRISTOS(PE TATAL FIUL SI DUHUL SFANT) DIN ORICARE BISERICA AR FI EI.AMIN(ASA ESTE)
Adăugat în 27/08/2013 de adrianleonte_85
Statistici
  • Vizualizări: 2515
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni