Dacă... visul ar deveni realitate!
Autor: Mihai-Marius Ardelean  |  Album: Sfintire  |  Tematica: 2Cronici 7:14
Resursa adaugata de resursecrestine in 22/05/2013
    12345678910 9.40/10 X
Media 9.40 din 15 voturi

             Am avut un vis...

   1. ... că într-o bună zi în toate bucătăriile Bisericilor din România [acele bucătării care stau nefolosite până la programe speciale și nunți] se va găti mâncare pentru nevoiașii, oamenii străzii și săracii din poporul român.

   2. ... că într-o bună zi se vor mansarda toate Bisericile mari din țară în așa fel încât să nu mai facem rugăciuni pentru familiile care nu au unde locui, ci să le oferim noi o locuință, în locașurile de închinare. Să nu mai fie nevoie să plătim chirii celor netăiați împrejur care merg și beau banii copiilor noștrii. Mansardați domnilor Bisericile!

   3. ... dacă o lege în țară asta se schimbă cu jumătate plus unu din forumul decizional, iar Constituția României cu două treimi... am avut un vis, că într-o bună zi toate constituțiile țărilor vor fi abrogate și se va adopta în locul lor Cartea din care s-a născut legea iudaică și dreptul Roman. Cartea care nu poate fi schimbată de nimeni, indiferent de cât de covârșitoare este majoritatea. Este mai lesne să treacă cerul și pământul decât să cadă la pământ un cuvânt din Ea.

   4. ... că într-o bună zi nu ne vom mai împărți după culte, funcții, poziție socială, apartenență rasială » ci după pocăință, slujire... după Isus.

   5. ... că într-o bună zi în lume fiecare va cânta pe limba lui cuvântul Mântuire, că va fi tot mai puțină lume în adunare și tot mai prezentă Biserica în exteriorul zidurilor sale.

   6. ... că muții vor cânta în Biserici, șchiopii vor sări și vor propovădui pe străzi, orbii vor privi cu uimire soarele și ne vor descrie poetic culoarea întunericului lăsat în urmă.

   7. Am avut cândva un vis, probabil că îl visam de mult, probabil că îl mai visez încă. Și probabil că într-o bună zi, unindu-ne mai mulți visători vom face din el o realitate, cu ajutorul LUI.

                                                                                                            Am avut cândva un vis!

de-ar deveni realitate
visul acesta aşa frumos;
n-ar mai fi unu' ,,mort de foame''
după Cuvântul lui Hristos.

căci şchiopii ar umbla pe străzi
propovăduind Cuvântul
iar orbii-ar spune ,,stai să vezi,
e minuat, sunt câmpuri verzi!
da! Ne-a vindecat Preasfântul!

de-ar deveni realitate
visul acesta minunat.......
vai! câte nu s-ar putea face....
s-ar lucra şi-am avea fapte.....
spunând ,,Domnul fie lăudat!"
Adăugat în 23/05/2013 de 1954adina.9mai
Amin!
Adăugat în 23/05/2013 de ionesiioan
Toate realitatile si realizarile au avut ca inceput visurile si chiar visele de noapte! Nu incetati a visa, frate! Sa ne rugam toti pentru implinirea acestui vis!
Adăugat în 23/05/2013 de loredanam
Amin. Lucreaza Doamne.
Adăugat în 24/05/2013 de biserika
pentru danab: nu Domnul trebuie sa inplineasca visul, ci noi fiecare, e simplu sa-L trimiti pe El peste tot si noi sa stam comozi acasa ;)
Adăugat în 26/05/2013 de marianb
Daca visul ar deveni realiatate!
Adăugat în 26/05/2013 de ciorneitoader
Am un vis că banii din toate transmisiile în din biserici,plus utilităţi de popularizare şi grandomanie a păstorilor ,prezbiterilor ,muzicienilor şi celor ce îi idolatrizează astfel se vor transforma în faceri de bine bazate pe nevoi stringente,reale,neextravagante, discrete şi nedate pe vreun post televizionist sau internetian.
Am al doilea vis că talentele nefolosite se vor întoarce din ignoranţă şi ruginire dacă nu se vor mai baza pe sentimente de mare înălţime şi vor purcede la o autoeducaţie bazate pe mijloacele pline de privilegii ale acestei generaţii.
Am un nou vis că înţelepciunea multor înţelepţi va fi prăpădită de înţelepciunea simplităţii,economiei facile,înţelepciunea celor săraci şi a tuturor celor ce prin Duhul Sfânt gândesc mai adânc decât cei ce prin iubirea de sine răstignesc prin această înţelepciune şi acum pe Domnul Slavei
Am un vis ciudat că dacă întârzierea lui Isus şi amânarea venirii Sale se va mai amâna până chiar şi peste 2000 de ani fix de la răstignire îi vom sărbători acele clipe mileniare cu a fi noi acei ucenici,acei apostoli,acei profeţi şi propovăduitori şi făcători de minuni prin credinţa în Isus pe care ceaţa de acum a religiei şi paşii noştri şovăitori nu îi deosebeşte şi persecuţia de acum slabită nu îi scoate în evidenţă.
Am un vis că visul comun al slujirii oricărui individ în nevoia inimii lui,lucru din ce în ce mai constant şi perseverent şi nu doar când ne mână sentimente fragile, îi va aduce coşmaruri Satanei şi turbarea faptului că e rănit cu rana de moarte a pierderii celor rânduiţi pentru viaţa veşnică.
Am un alt vis că dacă necazurile se vor înmulţi,mândria şi orgoliul încă nedzrădăcinate complet vor dispărea ,vor fi smulse,că partizanatul ideilor religioase deşarte nu va clinti alegerea noastră pentru veşnicie,că în necazuri,cataclisme,războaie,în pierderi de avere pentru motive religioase ne vom trezi în sfârşit din iluzia că doar visăm că doar am ţintit,ci trăim raţional,demn,neutopic,neiluzionar pe alocuri,atingând visul şi ţinta . Astfel primiţi în Hristosul deplin,maturi, prin raţiune sănătoasă abia atunci cu dor infinit suntem la treapta unei slujiri acute,maxime,reale cu gândul punerii unui pas real spre Împărăţia Slavei ,ademenind pe Isus (femeia,biserica va peţi pe bărbat,pe Isus) şi ne va lua astfel acasă.

Când va pica măhrama peste Israelul spiritual...vom vedea desluşit..,nu vom avea nevoie de vis,de ceea ce acum nu e decât bentiţa virtuală zis acoperământ al autorităţii Domnului,dar acum faptul faptul că visăm,privind ca într-o bentiţă cinematografică, înseamnă că toropeala unor învăţături placide din timpuri străvechi neluminate în miezul interior ,fiind fără nutrienţi şi substanţă ne deosebesc că trebuie a fi cercetători asidui pentru a şti de ce va pica măhrama veacurilor.Trebuie că ne vom deosebi a fi Efraimul genetic care împărţit de 3000 de ani printre popoare este restaurat ca Israelul real,profetic al zilelor noastre dar ca o parte a lui ,alături de cel istoric ,atât în păzirea poruncilor,cât şi în dezlipirea de idoli de care ca ne-am lipit luându-i ca instrumente fertile de evanghelizare dar care dezamăgesc pe Isus şi tăria lui.
Adăugat în 26/05/2013 de CedrulLibanului
CedrulLibanului dragul meu,
Ce tot palavragesti acolo? Despre ce Israel spiritual vorbesti acolo? Si cui atribui mahrama aia de care vorbea apostolul Pavel?
Noi stim din Scripturi ca Dumnezeu nu se schimba si ce a promis El va implini, de aceea te rog nu schimba sensul Bibliei ca sa te simti mai mai bine. El a zis ca pe veci Israel va fi poporul Lui, insusi apostolul Pavel zice ca Dumnezeu nicidecum n-a lepadat pe poporul Sau, si daca speri ca asa ceva se va intampla pot sa-ti zic ca poti sa tot astepti. Daca zici ca esti din Israel, trupesc vorbind, zi-mi te rog esti taiat imprejur? Implinesti Legea? Caci din cate am inteles din Scripturi apostolii au hotarat ca cei din Neamuri trebuie doar sa se fereasca de lucrurile jertfite idolilor, de sange, de dobitoace zugrumate, si de curvie. (F. Ap. 15:23-29) Asa ceva nu le-a fost hotarat celor din Israel, ceea ce inseamna ca ei trebuie sa implineasce Legea si mai departe.
De altfel ce spui tu despre Efraim? Nu e treaba noastra sa asteptam cand si cum Domnul va intoarce pe Efraim inapoi. Nu uita ca Efraim, ca si Iuda, sunt parte din Israel si ca insusi Domnul spune prin prooroci ca doar ramasita va fi mantuita. Din ce semintie/semintii face parte aceasta ramasita? Nu stim, Domnul stie. Dar faptul ca Israel este orbit nu inseamna ca trebuie sa ne bucuram ca ei sunt orbiti si sa le luam locul. Dimpotriva, noi trebuie sa ne rugam pentru ei si sa-i multumim Domnului ca prin chiar aceasta orbire a lor Dumnezeu a hotarat sa ne mantuiasca. Noua, Neamurilor si ramasitei din Israel (doua feluri de oameni diferiti), ne-a fost dat dreptul prin credinta in Domnul Isus sa ne numim copii ai lui Dumnezeu si ne este dat sa fim mireasa Domnului nostru. Neamurile in Vechiul Testament nici nu puteau sa se apropie de Domnul, doar daca se taiau imprejur si implneau Legea, pe cand acum Dumnezeu a hotarat ca prin credinta sa-L numim Tata, pe cand ramasita din Israel face deja parte din poporul Domnului si prin credinta si lor le este dat sa-l numeasca pe Dumnezeu Tata. Deci zi-mi te rog ce este mai bine, sa faci parte din familia lui Dumnezeu, sau sa faci parte din poporul Lui? Ce este mai aproape de tine, familia ta sau poporul tau?
In sfarsit pentru a intelege ce mare dar ni s-a dat te rog sa citesti Romani 9-12.
Adăugat în 30/05/2013 de virel9000
Este cel mai frumos vis dar el nu se poate implinii decat cand sunt inimi care au aceleasi dorinte.Cei din Bisericile de azi nu colaboreaza cand cineva vine cu astfel de propuneri decat cu mici exceptii.
Multa binecuvantare.Multumesc pentru postare:)
Adăugat în 31/05/2013 de InsulaEkklesiablog
Statistici
  • Vizualizări: 4129
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 9
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni