Dacă... visul ar deveni realitate!
Autor: Mihai-Marius Ardelean
Album: Sfintire
Categorie: 2Cronici 7:14

             Am avut un vis...

   1. ... că într-o bună zi în toate bucătăriile Bisericilor din România [acele bucătării care stau nefolosite până la programe speciale și nunți] se va găti mâncare pentru nevoiașii, oamenii străzii și săracii din poporul român.

   2. ... că într-o bună zi se vor mansarda toate Bisericile mari din țară în așa fel încât să nu mai facem rugăciuni pentru familiile care nu au unde locui, ci să le oferim noi o locuință, în locașurile de închinare. Să nu mai fie nevoie să plătim chirii celor netăiați împrejur care merg și beau banii copiilor noștrii. Mansardați domnilor Bisericile!

   3. ... dacă o lege în țară asta se schimbă cu jumătate plus unu din forumul decizional, iar Constituția României cu două treimi... am avut un vis, că într-o bună zi toate constituțiile țărilor vor fi abrogate și se va adopta în locul lor Cartea din care s-a născut legea iudaică și dreptul Roman. Cartea care nu poate fi schimbată de nimeni, indiferent de cât de covârșitoare este majoritatea. Este mai lesne să treacă cerul și pământul decât să cadă la pământ un cuvânt din Ea.

   4. ... că într-o bună zi nu ne vom mai împărți după culte, funcții, poziție socială, apartenență rasială » ci după pocăință, slujire... după Isus.

   5. ... că într-o bună zi în lume fiecare va cânta pe limba lui cuvântul Mântuire, că va fi tot mai puțină lume în adunare și tot mai prezentă Biserica în exteriorul zidurilor sale.

   6. ... că muții vor cânta în Biserici, șchiopii vor sări și vor propovădui pe străzi, orbii vor privi cu uimire soarele și ne vor descrie poetic culoarea întunericului lăsat în urmă.

   7. Am avut cândva un vis, probabil că îl visam de mult, probabil că îl mai visez încă. Și probabil că într-o bună zi, unindu-ne mai mulți visători vom face din el o realitate, cu ajutorul LUI.

                                                                                                            Am avut cândva un vis!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/editoriale/109449/daca-visul-ar-deveni-realitate