Cât de mult faci pentru Domnul?
Autor: Nelu Filip  |  Album: fara album  |  Tematica: 2Cronici 7:14
Resursa adaugata de resursecrestine in 29/04/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 12 voturi

Am auzit de multe ori creștini, care dorind să fie foarte spirituali, spun: ”nici Dumnezeu nu-ți cere să faci ce nu poți”. Oare, așa să fie? Mă tem că acești creștini se înșeală amarnic, crezând că viața de credință este o viață de confort personal și se autojustifică în fața prea-puținului pe care-l fac pentru Domnul.

Dumnezeu ne cere să facem totul pentru El. Da, chiar și ceea ce trece peste puterile noastre. „Scoală-te”, i-a zis Isus, „ridică-ţi patul şi umblă.” (Ioan 5:8) Aceste cuvinte le-a spus Domnul unui paralizat, care era în imposibilitate de a face lucrurile cerute de El, și totuși, Mântuitorul îi cere să facă imposibilul. Și l-a făcut.

Dacă viața de credință se măsoară doar prin ceea ce pot eu să fac, ea rămâne o religie searbădă, care nu ajută la nimic, dar viața de credință este mult mai mult decât atât. Este viața care se bizuiește pe un Dumnezeu Atotputernic, un Dumnezeu care ne cheamă să îndrăznim imposibilul în Numele Lui.

Un creștinism trăit doar pe baza abilităților personale este doar o religie, din care poți liniștit să-l scoți afară pe Cristos, și nu îi vei simți lipsa. Creștinismul biblic este legat în mod organic de Cristos și această legătură cu El, face din cei ce se numesc creștini, oameni care trăiesc zilnic la granița dintre natural și supranatural. Ei ”pot totul în Cristos, care-I întărește.”(Filipeni 4:13)

amin !!!!!
Adăugat în 29/04/2013 de darius_antonio
Foarte frumos si foarte adevarat; daca nu traim cu adevarat pentru El, in toate si in orice vreme, suntem niste morti vii. Foarte multi azi nu mai simt nevoie si dor de Dumnezeu; aceste sentimente s-au stins cand au incetat sa mai caute inainte de toate Imparatia Cerurilor, ci tot mai mult doar lucrurile firii pamantesti, ...astfel au dobandit o inima plina de toate, si totusi goala..

Domnul sa aibe mila de toti cei ce inca nu isi doresc sa faca mai mult decat ratiunea le permite sa creada ca pot face...

Multa pace si binecuvantare :) Ami!
Adăugat în 03/05/2013 de dyana_ramona
Foarte bun mesajul dar pare incomplet fara a aminti si de CALAUZIRE! Adica sa facem totul, sa putem totul, dar calauziti de Domnul, conform cu Voia Tatalui (generala, specifica, personala etc.).
Adăugat în 08/05/2013 de cst179
„Scoală-te”, i-a zis Isus, „ridică-ţi patul şi umblă.” (Ioan 5:8) Aceste cuvinte le-a spus Domnul unui paralizat.

Amin! Rosteste Doamne si in dreptul meu aceleasi cuvinte!
Adăugat în 13/09/2013 de Teodorax36
pastorule,nu este nevoie sa fi"domnisor"...spune apasat auditoriului sau celor ce lectureaza:PUTIN CREDINCIOSILOR!......treziti-va!uitati-va tinta la Isus!..de prea multe ori uitam cine este DOMNUL....fi binecuvantat pastorule!
Adăugat în 23/03/2014 de colombo1976
Statistici
  • Vizualizări: 3213
  • Export PDF: 3
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni