Mesaj pentru predicatori
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 21/04/2009
    12345678910 0/10 X
Dragi frati care ne aduceti Cuvantul din partea Lui Dumnezeu… Dorintele de mai jos reprezinta ceea ce ne doare si ceea ce am dori sa auzim de la voi… Intelegem ca viata de pe pamant e o sansa de a o trai cu lumea sau cu Dumnezeu. Am ales sa o traim cu Dumnezeu de aceea ne pasa ce sfaturi primim prin predicile voastre. De aceea va rog in Numele Domnului Isus:

Spuneti-ne
de faptul ca putem avea fanfare si coruri profesioniste, solisti si predicatori exceptionali si totusi, doar sa ne mearga numele ca traim. (vezi Biserica din Sardes).

Spuneti-ne
ca putem avea programe incarcate de puncte, organizate ca la carte, fara prezenta Domnului in ele. (vezi Biserica din Laodicea careia ii spune Domnul: Iată Eu stau la uşă, şi bat )

Spuneti-ne
mai multe marturii din viata voastra, din experientele cu Domnul ce le-ati trait voi si mai putine din vietile misionarilor care au trait cu nu stiu cate sute de ani in urma…

Spuneti-le baietilor tineri ca pornogrofia se combate cu monitorul stins si cu Biblia deschisa. Spuneti-le fetelor ca e mai ferice sa fie batatorit covorul din odaita decat cel din fata oglinzii.

Spuneti-ne ca o ora de rugaciune face mai mult decat 10 ore pe yahoo messenger.

Spuneti-ne
ca NU vom vedea Canaanul daca credem ca Isus e o stanca pe care o lovesti cand ai nevoie de apa. Spuneti-ne ca Isus nu e o trusa de prim ajutor la care alergi doar cand copilul are o boala fizica, ci e acelasi Domn la care ar trebui parintii sa alerge si cand copiii sunt loviti de boli spirituale.

Spuneti-le celor care vin la 9:25 la adunare si pleaca la 12 fara 5, ca Isus a “stat” mai mult timp pe cruce decat stau ei pe scaun.

Spuneti-ne ca diplomele si carierele noastre fara o viata de pocainta reala palesc in fata Mantuitorului.

NU ne spuneti
ca pacatele mici nu sunt importante. Nu ne spuneti doar de HAR ci amintiti-ne ca Christos e si un foc mistuitor. Spuneti-ne ca Recabitii au fost incercati in singurul lucru care il putea face mai usor din tot ce le-a poruncit tatal lor. Cu siguranta era mai usor pentru Ieremia sa le ceara sa bea vin decat sa isi faca case. Si era mai usor si pentru ei sa se scuze ca cel mai mare proroc din tara le-a cerut asta. Spuneti-ne asadar ca parintii nostrii au fost oameni verticali, care au trait Biblia si noi suntem tentati sa “vindem” principiile lor prin caminele studentesti de la facultate.


Spuneti-ne
ca bunicii nostrii preferau o vizita la orfani, vaduve sau bolnavi, intre cele doua programe de duminica decat trei ore de somn. Spuneti-ne ca ei posteau 3 zile pe saptamana si mergeau la sapa si lucru la camp toata ziua, iar noi lucram la birou si multi dintre noi nu avem nici macar o zi de post pe saptamana.

Spuneti-ne
ca ei plangeau la fiecare predica, noi mai mult zambim.

Spuneti-ne ca praful de pe Biblia noastra ne va condamna in ziua judecatii daca nu o citim si nu o traim.

Cand stiti
ca urmeaza o duminica, sau joi, sau orice alta zi cand trebuie sa ne aduceti un mesaj, va rugam stati mai mult pe genunchi decat in fata buletinelor de stiri.

Spuneti-ne dragi predicatori ADEVARUL, fara sa va fie teama ca nu veti fi alesi la urmatoarele alegeri in comitet. Adevarul a biruit in arenele romane, cu atat mai mult va birui unde sunt oameni care doresc sa-l traiasca.

Spuneti-ne
sa ne rugam ca Domnul sa scoata proroci, oameni care au daruri de vindecare, nu va multumiti ca in biserica aveti doar oameni care stiu sa spuna poezii. Oratori buni sunt si in lume. Profesionalism gasim si la filarmonica. Ceea ce dorim este mai multe prezenta a Duhului si mai putina prezenta a “noastra”. Mai multa rugaciune si mai putin spectacol. Mai multe predici pentru nevoile noastre si mai putina exegeza si teologie.

Spuneti-ne ca exista si IAD nu doar rai.

Spuneti-ne
ca putem sti capitole din Biblie pe de rost si totusi sa ajungem in iad daca nu le implinim.

Spuneti-ne ca putem trai langa oameni ca Pavel si totusi sa ne intoarcem la lucrurile lumii din Tesalonic ca si Dima, daca nu avem o relatie cu Domnul personala.

Nu va multumiti
ca aveti in biserica oameni care va lauda. Nu uitati de roaba cu duh de ghicire care s-a luat dupa Pavel si striga: "Oamenii aceştia sunt robii Dumnezeului Celui Prea Înalt şi ei vă vestesc calea mântuirii." Diferenta dintre Pavel si alti predicatori a fost ca el nu a amestecat sfintenia cu nelegiurea. Vroia oameni care sa fie sfinti. Si pentru ca vroia asta, a fost batut cu nuiele. De ce? Pentru ca s-a eliberat pe el si pe Sila de…aplauze.

Am citit despre o tanara care 21 de ani nu a fost chemata macar o data la rugaciune cu familia. Si tatal ei slujitor in adunare. Spuneti-le la astfel de parinti ca pocainta din familie e mai importanta decat cea afisata la oricare biserica din tara la amvon.

Chemati-ne
mai aproape de Isus, la o viata adevarata de pocainta. Chemati-ne la sacrificiu pentru lucrarea Domnului. Chemati-ne la dragoste si iubire pentru Domnul si pentru frati.

Va multumesc,

Un tanar care traieste inca in Babilonul acestei lumi, cu fereastra deschisa spre Ierusalim, nu departe de groapa cu lei.

Ps: Cine crede ca acest mesaj e doar pentru predicatori, este rugat sa il reciteasca.






~~~Mesaj pentru predicatori...Dragi frati care ne aduceti Cuvantul din partea Lui Dumnezeu… Dorintele de mai jos reprezinta ceea ce ne doare si ceea ce am dori sa auzim de la voi… Intelegem ca viata de pe pamant e o sansa de a o trai cu lumea sau cu Dumnezeu. Am ales sa o traim cu Dumnezeu de aceea ne pasa ce sfaturi primim prin predicile voastre. De aceea va rog in Numele Domnului Isus:
Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa iti dea propasire pe calea Lui, drag tanar. Da intradevar avem mare nevoie in lumea asta cruda de adevarati "uriasi ai credintei" care sa indrepte pasii tinerilor pe calea catre cer.Sunt atat de multe si ascunse curse ale celui rau incat doar harul si numai harul si mila lui Dumnezeu ne v-a ajuta sa ajungem cu bine la tinta. Doamne ajuta!!!!!!!!!!! la toti ai Tai si intareste-ti slujitorii!!!!!!
Adăugat în 21/04/2009
Adevar,adevarat!
Un alt tanar care este total de acord cu cele scrise mai sus. Se tot aude in biserici "Isus e aici" si oamenii tot in pacatele lor traiesc,tinerii nu mai difera cu nimic de lume.Teologii peste teologii ( teologia ;te-ologeste) filosofii si tot felul de predici pompoase.Ma intreb,care este Domnul pe care il predica multi,Isus sau domnul predicator. Dumnezeu sa aiba mila de noi...Avem nevoie de puterea Duhului Sfant nu de vorbe goale. Nu mai amestecati paiele cu graul: Zice Domnul
Adăugat în 21/04/2009
O viata cu Isus
Domnul sa te binecuvinteze! Ai scris de lucruri ascunse ale inimii, pe care multi prefera sa nu le dea importanta sau nu-si dau seama de adevarata lor importanta. Sunt o tanara care isi da seama ca trebuie sa iubeasca mai mult si sa aiba o viata adevarata de pocainta si plina de Hristos pentru ca intr-adevar exista iad. Trebuie sa fim exemple vii de oameni ai lui Isus. Domnul sa ne ajute pe toti!
Adăugat în 21/04/2009
d-l sa te binecuvinteze pentru mesajul tau este ceea ce trebuie vorbitsi inplinit in bisericile noastre .d-l sa te faca un bun slujior al sau
Adăugat în 21/04/2009
Domnul sa te binecuvinteze! Da, e mare nevoie in bisericile naostre de asemenea mesaje.Nu de alta,dar mergand la biserica fara o intoarcere reala la Domnul, slujind in cantari si poezii,fara a avea inima predata Domnului si fara a face o separare clara de lume este o amagire.Si asta este foartye trist.De aceea avem nevoie de asemnea strigate de avertizare.Altfel, credem ca suntem bine si mergem in alta directie decat vrea Domnul.
Adăugat în 21/04/2009
Domnul sa aiba mila de noi! Pentru ca de mult suntem departe de adevarul Lui... Avem nevoie ca El sa ne aduca inapoi!
Adăugat în 21/04/2009
in sfarsit,un semnal de atentionare
slava DOMNULUI ca pune asemenea lumina in copilul LUI!!DUMMNEZEU sa ne ajute,batrani si tineri,sa luam seama la asemenea indemnuri...e adevarat,e realitatea din adunari,e glasul dorintei multor frati si surori de a vedea ,proslavit pe DOMNUL ISUS HRISTOS IN FAMILII,IN BISERICI,asa cum am primit.DUMNEZEU sa fie binecuvantat ca se mai trg semnale de alarma!!!!!
Adăugat în 21/04/2009
Aleluia
Draga frate anonim,
Slavit sa fie Domnul, caci EL ne vorbeste prin Duhul Sfant,cand intr-un fel, cand intr-altul...cine are urechide auzit sa auda....sa mediteze ...sa se cerceteze...si...sa se pocaiasca!
Adăugat în 21/04/2009
trist dar foarte adevarat
Domnul sa te binecuvinteze frate si sa te faca un adevarat slujitor al sau ,dupa cum am citit cele relatate mai sus afirm cu tristete ,ca se merge la biserica de forma fara sa avem multi dintre noi nici o legatura cu rugaciunea sau cu mesajul evangheliei .Pastori din zilele noastre se uita la persoana care este imbracata necuvincios ,daca-i din familie de rang nu se poate sa fie suparata ca de tata-i pastor sau o alta functie in biserica ori cutare este ruda cu ei si asa cei responsabili nu spun nimuc ,ca sa nu se supere si sa paraseasca adunarea.Astazi nu se mai practica vizita in familii sa vada pastorul de ce nu au participat la serviciu divin poti sa fi ori cit de bolnav nu te cauta nimeni trebuie sa-i suni sa-i rogi sa vina sa faca ungerea sau sa se roage trist (eu vorbesc din propie expierenta am stat 4 luni pe pat in care o data am solocitat sa vina la mine atunci au venit 2 frati din comitet si in rest nici macar un telefon sa intrebe cineva cum ma simt este trist mai ales cind in familie sint si necredinciosi care nu scapa din vedere ce trebuie sa se faca pentru cei bolnavi) dupa 4 luni am facut o interventie chirulgicala care a durat 5 ore nici la spital unde am fost internata 21de zile nu ma cautat nimeni decit cei din familie ,dar nici acasa in 3 luni cit nu am putut sa merg ,dar slavit sa fie Domnul ma vizitat EL si o sora cu 15 copii venea sa ma vada . VA ROG SA MA CREDETI NU AVEAM NEVOIE SA-MI ADUCA NIMIC DAR DOREAM O RUGACIUNE, O CINTARE, UN SALUT DIN PARTEA BISERICI DIN CARE FAC PARTE MA SIMTEAM UITATA SI PARASITA DE CEI PE CARE DE ANI MULTI SINT FRATI SI SURORILE MELE . Iar acum cu permisiunea dv as vrea sa scriu citeva versuri:Avem nevoie de tine ISUSE//Vino trezeste biserica ,trezeste pastorii// Vindeca Doamne familia,trezeste si cerceteaza biserica//Uneste parintii cu ai lor copii// Opreste tu orce pacat ,OPRESTE URGII!Mai lucreaza la ziduri,mai drege sparturi. Mai ridica D-ne familii de azi din darimaturi.Avem nevoie de tine ISUSE ,avem nevoie de vocea ta blinda//Pe nume tu sa ne chemi iarasi,/Aduna-ti Doamne toti melusei si toate oile-n turma' Vorbeste-le iarasi prin Sfint Duhul Tau. Vindeca-ne toate ranile//Pune balsam sfint si ne minghiie,Mai du-ne la pasune ,mai du-ne la izvor,Mai ia-ne pe brate,blindule pastor//Mai lasa puterea Duhului Sfint/Sa ne schimbe pe toti,in suflet si-n gind.Aprinde D-ne foc sfint in noi/Sa arda,sa mistuie tot ce-i rau.Sa ramina IUBIREA ,sa ramina CREDINTA,/SA RAMII TU ISUSE VIU SI SFINT DUMNEZEU .Dupa ce veti citi aceste versuri haideti cu toti sa inaltam rugaciuni pentru ca aceasta schimbare sa se faca .Domnul cu noi toti in toate zilele vieti noastre pe pamint sa ne ajute sa-i facem voia lui.
Adăugat în 21/04/2009
un adevar absolut
Dar cui ii pasa???!!! ca cei mai multi crestini merg in iad ,..daca pe pastorii nu-i intereseaza decat cantinatea si nu calitatea crestinilor,biserici cu cladiri mari si nu smerite ,cu acei bani faceau case saracilor din adunari, slujesc cu bani multi si fac spectacole in biserici in loc de a-i invata pe crestini,( nu mai zic de oamenii din lume) sa se pocaiasca ,cati mai spun in biserici ca femeile nu mai au voie sa isi taie parul si sa umble cu pantaloni(haine barbatesti),ci doar in fuste mai lungi,si nu cu haine scumpe,.. unde sunt barbatii slujitori cu Duhul sfant,cu daruri de vorbire si implinire a cuvantului,..numai Dumnezeu poate sa mai schimbe ceva in biserici si adunari caci totul a devenit ruina,si vorbe in vant,Duhul sfant nu mai vorbeste in adunari ,totul se destrama ,caci este scris ca inainte de venirea Domnului Isus,trebuie sa vina lepadarea de credinta ,doar Mireasa lui Hristos va birui,si va fi dusa sus in cer,intrebarea este ,unde e Mireasa ?Dumnezeu sa ne ajute sa ne pocaim ,cu adevarat si nu doar cu numele, ci cu viata traita de zi cu zi alaturi de Fiul prea iubit al Tatalui ceresc,Domnul nostru Isus Hristos.Apoc .18:4-7Asa vorbeste Domnul...."Iesiti din mijlocul ei,poporul Meu,ca sa nu fiti partasi la pacatele ei si sa nu fiti loviti cu urgiile ei!Amin
Adăugat în 21/04/2009
Vorbe de duh!
Inca mai este HAR!si D-zeu se indura de noi prin faptul ca ne mai lasa vremuri de indurare...si slava Lui k cineva mai sta in spartura si mai are glsul lui Ioan Botezatorul..Domnul sa lase binecuvantarea Lui peste tine tinere, si peste toti cei care vor sa traiasca sfintenia cu o inima curata..Doamne ajuta neputintei noastre!
Pace si bucurie in Duhul Sfant tuturor!
Adăugat în 21/04/2009
raspuns
Draga tanarule,multumesc Bunului Dumnezeu caruia ti-a dat acest har de-a scrie aceste cuvinte.Pentru mine au fost o piatra de zidire in aceasta dimineata.Doresc sa-ti fie si tie pe mai departe.
Adăugat în 22/04/2009
AMIN..si Domnul sa ne dea putere si lumina sa luam seama la cuvintul Sau
Adăugat în 22/04/2009
da
Da si ce a scris fratele si ce ati scris voi in mare parte ,sant lucruri dupa care ma bucur ca uni frati inseteaza .Avem nevoie de har si iubire fate de cei amintiti mai sus si sa nu uitam ca fiecare din noi puteam fi ca ei ,trebuie sai iubim si sa ne rugam pentru asta ,Domnul sa lase indurare peste noi si riul binecuvantarii ,si eu am fost incurajat ,va doresc har si binecuvantare .
Zaharia 10:1 ,Psalm 147 ,Matei 5:6
Adăugat în 22/04/2009
Slava domnului
Domnul Isus sa fie Slavit pt acest tinar anonim care a fost inspirat dela Dhul Sfint , si prin care sa tras un semnal de alarma , pentru toti cei care au incheat un legamint cu Domnul isus Hristos , domnul sa te binecuvinteze tinere si sa te tina tot mai aproape de valorile ceresti , Glorie Domnului pt asemenea tineri , sa nu uitam tineri ,si sa ne rugam pt ei de fiecare data , Domnul Sa fie Slavit , Si acest semnal sa ne trezeasca pe toti , AMIN .
Adăugat în 23/04/2009
domnul sa te binecuvinteze,sa te poarte in carul sua de biruinta si sa faca cu tine la fel ca si cu caleb,care fiind in varsta de 85 de ani era la fel de tare fie sa poarte armele,fie sa mearga in fruntea poporului ca la varsta de 40 de ani(iosua 14),sunt un "tanar" de 42 de ani,predic evanghelia,si ma bucur sa vad si sa aud despre astfel de dorinte1
fi binecuvantat in veci !
Adăugat în 23/04/2009
Domnul sa aibe mila de cei care conduc si de noi ca avem mare nevoie de Domnul mai ales in aceste vremuri de incercari prin care trecem ma bucur sa aud ca sunt tineri care doresc sa traiasca o viata curata si in frica de Domul,Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti ai lui in tot timpul si sa aibe mila de noi si sa ne dea putere si intelepciune sa traim o viata curata si sa putem sa fim exemple pt cei care nu il cunosc.
Adăugat în 23/04/2009
pt autorul articolului
Daca stii ce ai de fcaut de ce am trb s aiti spuna predicatorul? Vreau s aiti spun ca prin harul lui dumnezeu mai sunt inca biserici in tara naoastra si nu numai unde asa de invata si se predica si totusi tinerii, dar si fratii ceilalti aleg singuri sa traiasca cum vor. pentru ca fiecare va da socoteala de viata lui personala.
Adăugat în 23/04/2009
asa vorbeste domnul prin duhul sfant...
In vremuri ca si acestea,la fel ca si atunci D-ul ISUS a avut oameni prin care s-a auzit deslusit si clar un mesaj profetic care sa strige in popor mai mult ca oricand:NU pocaintei ieftine vinduta de dr.in teologie,rev.,caci au uitat ca toti suntem frati ,EL fiind fratele nostru mai mare;NU la tot felul de practici lumesti care nu sunt in scriptura;NU programelor crestine in locul slujbelor sfinte conduse de Duhul Sfint;simplitatea si smerenia care trebuiau sa fie la ele acasa;dar sunt atitea nelegiuiri la care bine a facut robul D-lui ca s-a lasat calauzit sa strige in vremi ca si acestea:asa vorbeste Duhul D-lui....
Adăugat în 23/04/2009
Poti sa mai faci completari,pentru ca DOMNUL iti m
M-am gandit de ce ai scris: "Babilonul acestei lumi,cu fereastra deschisa spre Ierusalim,nu departe de groapa cu lei" si nu ai scris:Egiptul acestei lumi,... .Dar am inteles ca asa trebuia:"Babilon",pentru ca cei mai multi "crestini" care au iesit din Egiptul acestei lumi, nu au scos Egiptul din ei [din cauza ca le place lucrurile Egiptului,(nu sunt nascuti din nou mai clar spus,nu ca nu se poate,dar nu vor sa-l lase pe Domnul sa ii nasca din nou] si din cauza aceasta ma gandesc ca,s-a ajuns in "Babilonul acestei lumi"(incurcatura lumeasca care se vede astazi in adunari,pentru cei care au ochi ca sa vada) un al doilea "Egipt" ,dupa ce s-a iesit din primul Egipt. Totusi nu trebuie sa descurajam pentru ca fereastra este deschisa la orice ora din zi si din noapte catre Ierusalimul cel Ceresc, chiar daca sunt si "leii" prin preajma noastra(lei care au ochi,dar nu vad ,asa zisi "frati lucratori" care se pricep la sfasiat,atata au invatat si atata stiu,Domnul sa aiba mila de ei)si se poate striga in rugaciune cu inima sincera la DUMNEZEU in numele "LEULUI" din semintia lui Iuda care ne-a promis ca ne vine in ajutor si chiar ne vine in ajutor caci asa a promis.Sa-l rugam sa refaca cum stie EL mai bine starea noastra duhovniceasca. Harul Domnului sa fie cu toti care iubesc pe Domnul in curatie.
Adăugat în 23/04/2009
Statistici
  • Vizualizări: 7918
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 31
Opțiuni