Bucură-te omule!(Oda bucuriei)
Autor: Adi Mocan  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 07/01/2008
    12345678910 0/10 X
Este bucuria absurdă într-o lume tristă?

Bucură-te de ceea ce ai deja!

Bucură-te de sănătate dacă o ai iar de nu o ai perfectă gândeşte-te că puteai fi mult mai rău. Că puteai fi canceros. Dacă eşti bolnav de cancer, bucură-te, ai fi putut să mori pănă astăzi. Dacă eşti în căruciorul cu rotile, bucură-te că ai mâini, că unii nici măcar mâini nu au.

Bucură-te de ceea ce ai!

Bucură-te de locuinţa ta!
De vilă, dacă o ai, şi nu te gândi să-ţi construieşti alta cu 2 piscine, pentru că nu îţi ajunge una. Bucură-te de garsonieră dacă ai doar garsonieră, gândeşte-te că putea fi mult mai rău, să locuieşti în chirie, de exemplu. Sau şi mai mult, să stai sub un pod, sau să dormi pe o bancă, sau şi mai rău, sub o bancă.

Bucură-te de maşina ta, chiar dacă-i doar o Dacie pe care o împingi mai mult. Gândeşte-te că alţii n-au decât o biată bicicletă. Iar dacă ai doar o bicicletă, bucură-te că nu mergi pe jos(aşa cum merg eu de exemplu). Iar dacă mergi pe jos, bucură-te mai mult ca toţi, pentru că ai picioare cu care să mergi şi pentru că mersul pe jos este şi sănătos.

Bucură-te pentru ceea ce ai deja!

Bucură-te de hainele tale, chiar dacă sunt luate la mâna a doua, gândeşte-te că cei din Africa nu au nici măcar atât.

Bucură-te de pantofii pe care îi ai chiar dacă sunt rupţi, căci dacă te-ai fi născut pe vremea bunicilor noştri, ai fi umblat desculţ vara, iar iarna ţi-ar fi degerat picioarele în nişte obdele (bucăţi de pânză prinse de picior).

Bucură-te de familia ta, aşa cum este ea!

Bucură-te omule!Noi trebuie să învăţăm să ne bucurăm de ceea ce avem. Să învăţăm să trăim în prezent.Bucură-te DE CEEA CE AI AZI! Ajunge zilei necazul ei , a zis Isus.


PS. Am scris acest articol cu un zâmbet pe-un colţ al gurii şi cu o lacrimă pe-un colţ de ochi.
~~~ Bucură-te omule!(Oda bucuriei)~~~ Este bucuria absurdă într-o lume tristă?Bucură-te de ceea ce ai deja!Bucură-te de sănătate dacă o ai iar de nu o ai perfectă gândeşte-te că puteai fi mult mai rău. Că puteai fi canceros. Dacă eşti bolnav de cancer, bucură-te, ai fi putut să mori pănă astăzi. Dacă eşti în căruciorul cu rotile, bucură-te că ai mâini, că unii nici măcar mâini nu au.
re:))
Foarte frumos....sa ne ajute Domnul sa fim cat mai multumitorii...AMIN
Adăugat în 07/01/2008
Asa e...f frumos!
Adăugat în 07/01/2008
vizitator
fffffff frumos spus,suntem atat de binecuvantati si nu stim sa multumim
poate avem si casa ,si hrana ,si sanatate ,si totusi nu ne ajunge ,vrem mai mult ,,,,la ce folos daca tot plecam ,,,goi.Sa ne ajute Domnul ca sa punem in negitz talantii ,ca averea de sus sa fie mai mare ca cea de aici ,,,,atunci intradevar suntem ,,,,fericiti
Adăugat în 08/01/2008
Sa ne ajute D-l sa fim multumiti cu ceea ce avem pentru ca de multe ori avem prea mult si ar fi bine sa impartim su altii ca re nu au nici atit.Fericirea o gasesti atunci cinddai si la altii si vezi pe fata lor zimbetul de multumire....D-l sa binecuvinteze pe cei care vizitati acest site.
Adăugat în 08/01/2008
Ma folosesc de aceasta ocazie sa te salut ady!
Nu ne-am vazut de mult timp, in concluzie, nici nu am vorbit de multa vreme.
Frumos articol si de actualitate.
Multumirea insotita de bucuria pt ceea ce esti multumit (indiferent daca e mult sau putin), poate aduce mari impliniri spirituale si nu numai.

Te salut cu multa binecuvantare!

cu respect, fostul tau coleg, ionica grigorescu
Adăugat în 08/01/2008
bucuria
Foarte adevarat,caci ce ai castiga daca ai avea toate aste si ti-ai pierde sufletu,pe care multi l-au pierdut atunci cand au vrut mai mult aceea lacrima epentru ei.DUMNEZEU sa ne ajute sa ne multumim cu ce avem, caci ce e de prisos e alui satan.
Adăugat în 08/01/2008
bucura-te
Da este foarte adevarat avem atatea motive sa fim recunoscatori pentru ceea ce am primit de la Dumnezeu !!Trebuie sa invatam sa fim multumitori pentru tot binele pe care ni L-a facut,haideti sa fim bucurosi
Adăugat în 08/01/2008
O DOAMNE CITA NEVOIE AM DE MILA TA
Doresc tuturor fratilor ce viziteaza site-ul sa se poata bucura din plin.
Acest indemn este mai mult decit as fi crezut de profund... inseamna sa te poti bucura in Isus,cu Isus si de Isus...este o porunca si chiar imi place.
Stau destul de prost uneori la acest capitol si credeti-ma ca am motive sa ma bucur...rugati-va pentru mine si Dl sa va rasplateasca,amin.
Multa pace si rod sa aveti in noul an si Isus sa ne ajute sa-L marturisim mai cu ,,foc,,amin.
Adăugat în 09/01/2008
Bucura-te
..Foarte frumos,de atitea ori dam faliment la capitolul multumirii,suntem rasfatati ca traim intr-o tara in care avem belsug de binecuvintari-riuri,dealuri,munti,paduri...sa fim multumitori pentru tot ce ne-a daruit Dumnezeu Tatal..
Adăugat în 09/01/2008
:)))
foarte frumos...am citit acest articol cu un zambet pe un colt al gurii si cu mai multe lacrimi in amandoi ochii...be blessed!
Adăugat în 11/01/2008
Pace!
Aveti foarte mare dreptate cu ceea ce ati scris mai sus...suntem datori sa'I multumim D'lui pt tot!..sa fim bucurosi si cand cerul e senin dar cel mai important e sa fim bucurosi si atunci cand norii grei ne umbresc carare...fiti dati multumitori! Cu respect...Rodi_Hadassa
Adăugat în 12/01/2008
mare dreptate ai dar nu ai talent la scris... adevarul doare...tu te bucuri?
Adăugat în 12/01/2008
pocainta,pocainta...avem nevoie de pocainta... MAI ALES TUUUUUUUUU.
Adăugat în 12/01/2008
pace
foarte frumos.... sa ne ajute Domnu sa fim asa
Adăugat în 12/01/2008
fain mesaj
Adăugat în 12/01/2008
e un Har ceea ce avem....!
este un Har ce avem!tot ce avem este de la DUMNEZEU si trebuie sa ne cercetam mai bine inaintea binecuvantarilor Cerului si sa nu cartim niciodata nici sa ne uitam ca altul are mai mult,ci sa nu uitam ceea ce a spus Domnul Isus:daca aveti ce manca,ce bea si imbraca va este de ajuns!chiar mi-a placut ce a scris ady ma bucur ca esti folositor si in scris nu numai verbal adica "predicand"!Domnul sa ne indrume pe aceea Cale a recunostintei fata de EL.numai inainte cu DOMNUL.... nu va lasati amagiti...!!
Adăugat în 12/01/2008
Glorie Lui DUMNEZEU
Glorie deplina si lauda tuturor popoarelor sa o dam DOMNULUI care ne-a facut si ne-a intrunit ranunchii in ceea ce suntem azi.Uitate bine in oglinda si de esti blond sau brunet simpqatic sau nu,gindestete ca nu e lucrarea ta ci a DOMNULUI si ceea ce vezi exista doar pt ca EL a vrut asa.Fiti dar multumitori CELUI ce si-A dat pe Unicul FIU pt ca tu sa fi astazi blond sau brunet simpatic sau mai putin simpatic.Multumescu-TI DOAMNE pentru ceea ce am si pentru ceea ce nu am.Amin
Adăugat în 12/01/2008
doresc ca DOMNUL DUMNEZEU sa va binecuvinteze pe toti cei cel cautati dintro inima sincera .pazitiva bine inima caci de acolo ies izvoarele vieti,
Adăugat în 13/01/2008
foarte frumos
Este adevarat ca nea dat Dumnezeu foarte multe lucruri pentru care ar trebui sa fim bucurosi si nu stiu de ce se intimpla ca nu sintem bucurosi pe deplin de ceea ce avem ci tinjim tot mai mult dupa ceea ce nici noi nu stim daca ne-ar face bucurosi vreo data
Adăugat în 22/10/2009
O Doamne cate avem.... si deseori uitam sa ne bucuram si sa fim multumitori pt ce avem.
Adăugat în 29/11/2010 de EmanuelaS
Statistici
  • Vizualizări: 8482
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 20
Opțiuni