Cantecul luminii
Autor: Bianca Dreava  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 03/11/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Cineva spunea ca fiecare poarta in suflet o melodie necantata , o melodie ce asteapta sa iasa la iveala.Cand am auzit aceasta fraza am inceput sa ma gandesc ce melodie port eu ,ce cantec asteapta sa iasa la iveala din mine si gandul mi-a zburat la ceea ce un crestin ar trebui sa exprime prin modul lui de viata zilnic.M-am intrebat ce fac eu cu ceea ce Dumnezeu a pus in mine, ce vad cei din jur in mine,raspandesc eu lumina in jurul meu si multe alte intrebari care m-au facut sa reflectez mai mult la viata mea.
Dar tu? Te- ai gandit vreodata la potentialul extraordinar ce exista in tine?
Dumnezeu a pus si in tine o melodie ,ce abia asteapta sa fie auzita de ceilalti. Ce faci tu cu ea , o lasi sa fie auzita si de cei din jurul tau sau vrei sa o tii pt tine? Dumnezeu vrea ca tu sa fii lumina. Suntem responsabili de felul in care traim ,de mesajul pe care il transmitem celor din jur si candva vom da socoteala pentru aceasta.
A venit vremea sa se auda si sa se raspandeasca cantecul luminii! O lumina aprinde o alta lumina ,dar pentru aceasta trebuie sa nu o mai tii sub obroc ci sa o lasi sa se extinda si sa aprinda cat mai multe suflete. In fiecare zi cantam o nota astfel incat la sfarstiul vietii vom realiza un intreg cantec inchinat Creatorului nostru.De noi si de felul in care noi traim depinde daca acest cantec va fi unul al luminii sau nu . Incepe chiar de azi sa dai drumul melodiei din sufletul tau si sa scoti la vedere ceea ce exista in tine,te vei simti si tu mai bine si cei din jurul tau vor fi binecuvantati daca vei face aceasta.
Gandeste-te ,Dumnezeu te invita sa canti un cantec pentru El ,un cantec al luminii ,cum raspunzi tu acestei invitatii ? Lasa ca prima nota sa se aseze pe portativul vietii si cu siguranta nu vei regreta … vei fi autorul celui mai frumos cantec…Cantecul luminii!
Cineva spunea ca fiecare poarta in suflet o melodie necantata...


foarte bine zis
sa sti ca ai dreptate in acest editorial! Domnul sa ne dea curaj sa facem totul pentru El cu mare indrazneala si sa nu ne temem de nimic atat timp cat El este cu noi! A promis asta! Ajuta-ne Doamne sa ramanem in tine!
Frumos scrie Bianca ca "In fiecare zi cantam o nota ..." .Chiar daca incepi cantecul intr-un mod fals ,important sa te straduiesti,sa ai dorinta sa canti nota cat mai clar si placut caci in eternitate Dumnezeu va transforma orice nota si va rezulta un cantec plin de armonie inchinat Tatalui nostru. Nu acest lucru ne da speranta si vointa sa traim tot mai curat inaintea lui Dumnezeu?
si daca melodia care incepi sa o canti incepe fals? nu`ti mai vine a o canta.
Uneori e greu sa canti cantecul din suflet pentru Dumnezeu atunci cand ceilalti sunt altfel,uneori punem cate o nota falsa si bruiem intreaga melodie si atunci e nevoie sa venim la El sa refaca cantecul nostru,dar...dincolo de toate merita sa traiesti pt El si doar pt El pt ca...poti trai fara El dar nu poti muri fara El!!Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa cantam cantecul inimii doar pt EL!!
Statistici
  • Vizualizări: 2987
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 4
  • Diacritice 1
  • floridinmaracineni  fără diacritice

    Diacritice 0 1
Opțiuni